Teraz jest 3 maja 2025, o 15:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nokia 7 Plus na renderach, debiut na targach MWC

Na targach MWC 2018 w Barcelonie które odbędą się w tym miesiącu zostanie zaprezentowany smartfon Nokia 7 Plus oraz inne telefony marki Nokia . Rendery smartfona Nokia 7 Plus wskazują nam czego można oczekiwać od telefonu.

Obrazek

Czytaj dalej
Nokia 7 Plus
Czytaj więcej : Nokia 7 Plus na renderach, debiut na targach MWC | Wyświetlone : 1512 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Huawei P20 z 3 kamerami z tyłu

W sieci pojawiły się rendery nowego telefonu Huawei P20 lub P11. Najbardziej innowacyjną cechą, którą można zobaczyć w tych renderach jest obecność potrójnej kamery, obiektywy są ustawione w pionie.

Obrazek

Czytaj dalej
Huawei P20
Czytaj więcej : Huawei P20 z 3 kamerami z tyłu | Wyświetlone : 1658 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Aliexpress - Czy teraz przewalutowanie kosztuje ?

Witajce

Mam pytanie odnośnie allieexpress. Z tego co widzę sporo się zmieniło. M.in mogę wybrać PLN walutę.
W związku z tym mam pytanie czy płacać z konta PLN poniosę jakieś koszta za przewalutowanie czy też nie ? jeśli tak to ile one wynoszą i od jakiego kursu zależą ?
Czytaj więcej : Aliexpress - Czy teraz przewalutowanie kosztuje ? | Wyświetlone : 6420 | Odpowiedzi : 40 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Chiński Nowy Rok 2018

Europejczykom wydaje się, że w Chinach ludzie pracują niemal bez przerwy i to za marne grosze. Tymczasem Chińczycy zarabiają obecnie nie mniej niż Polacy, a świętować potrafią z dużym rozmachem. Chiński Nowy Rok rozpoczyna się 15 Lutego, a świętowanie zakończy się dopiero 2 marca.
Obrazek

Zakupy w Chinach stały się w Polsce tak popularne, że polscy klienci powinni znać daty podstawowych świąt celebrowanych w Chinach. Największym świętem jest Chiński Nowy Rok który oficjalnie świętowany jest ...
Czytaj więcej : Chiński Nowy Rok 2018 | Wyświetlone : 2190 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

LG G5

Witam,

Przyszedł mi dzisiaj telefon LG G5 z aliexpress/ Niestety nie chce się włączyć. Na ekranie pojawiło się bateria 0% następnie podłączyłam ładowarkę, niestety nie ładuje. Spróbowałam ładować innym kablem USB typu C oraz inna wtyczką z USB też nic, podłączyłąm telefon do komputera niestety też telefon nie chciał się włączyć ani nie chciał się zacząć ładować... Ktoś ma może jakiś pomysł co mogę jeszcze zrobić?
Czytaj więcej : LG G5 | Wyświetlone : 1674 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Mobilny tuner DVB-T do telefonu

Ktoś używał? Poleca? Zastanawiam się nad kupnem, ale boje się że antenka dołożona do zestawu nie da płynności odtwarzania. A podpinanie się do zewnętrznej mija się z celem.
Ktoś ma? Używa? Poleca?
Czytaj więcej : Mobilny tuner DVB-T do telefonu | Wyświetlone : 1745 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Nowe AnTuTu 7 - pokażcie swoje wyniki

Witam. Pojawiła się nowa wersja popularnego benchmarku AnTuTu - wyniki są nieporównywalne z poprzednia wersją, więc by mieć nowe punkty odniesienia wrzućmy tu trochę wyników :)
Model telefonu i wersja oprogramowania wymagane w tym temacie!

ZTE AXON 7 - Android 7.1.1 Stock - nr kompilacji: ZTE A2017GV1.2.0B09

Obrazek
Czytaj więcej : Nowe AnTuTu 7 - pokażcie swoje wyniki | Wyświetlone : 5585 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

wypłata z epn

Witam
Mam pytanie odnośnie wypłaty środków z epn.bz
Czy mogę wypłacić środki na paypal? Niby wszędzie gdzie szukałem to piszą, że nie mogę, ale na stronie epn jest dostępny paypal.
Czytaj więcej : wypłata z epn | Wyświetlone : 1925 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LeEco Le S3 X626 LeECO_X626_M1_ROW_CUOCO92 s28

Zamieszczam link poniżej. polski jest właśnie wgrałem. https://mega.nz/#!iEkkFazT!1-PEAxGYKD8t ... W-FTvazNi0
Czytaj więcej : LeEco Le S3 X626 LeECO_X626_M1_ROW_CUOCO92 s28 | Wyświetlone : 3884 | Odpowiedzi : 19 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Xiaomi Redmi 5 Plus unboxing i pierwsze wrażenia

Xiaomi Redmi 5 Plus miał premierę wraz z Redmi końcem 2017 roku. Firma zerwała z tradycją wydawania wersji Redmi Note na rzecz nowej serii Plus
Dziś podzielę się pierwszymi wrażeniami z używania tego telefonu.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Korpus: Metalowy unibody, front szklany 2.5D
Ekran: 5,99 "IPS LCD, 1080p (403ppi); Gorilla Glass
Procesor: Snapdragon 625, 8x Cortex-A53@2.0GHz, Adreno 506
Pamięć: 3/4 GB pamięci RAM + pamięć 32/64 GB pamięci wewnętrznej, gniazdo microSD
Aparat: 12MP, f / 2.2, ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 Plus unboxing i pierwsze wrażenia | Wyświetlone : 2175 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571