Teraz jest 7 sie 2025, o 04:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Samsung Galaxy J5 2017 czy Huawei P9 lite

Witam, wiem, że może wyżej wymienione telefony nie są tutaj najpopularniejsze, ale poprosiłbym osoby znające charakterystyki obu, aby się wypowiedziały.
Zależy głównie na:
-płynności i szybkości działania, braku przycięć
-możliwościach aparatu
-solidnej baterii
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Samsung Galaxy J5 2017 czy Huawei P9 lite | Wyświetlone : 4117 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

11.11 Alibaba i JD z rekordową sprzedażą

Największy event sprzedażowy na świecie już za nami, znamy już wyniki sprzedaży największych chińskich platform handlowych. Zeszłoroczne rekordy zostały pobite.
Obrazek

W Sniu Singla wydano dziesiątki miliardów dolarów.
Czytaj więcej : 11.11 Alibaba i JD z rekordową sprzedażą | Wyświetlone : 1833 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

PayPal + Revolut

Cześć. Może ktoś mi po krótce wyjaśni, bo użyłem Revoluta i PayPala pierwszy raz, ogólnie pierwszy raz zrobiłem zakup z chińskiego sklepu(GearBest). Może opisze co i jak:
1. Założyłem konto PayPal
2. Pobrałem App i zalożyłem konto na Revolut
3. Potwierdziłem i aktywowałem wirtualną kartę MASTERCARD
3. Doładowałem konto Revolut-a, z karty debetowej (VISA - NestBank) w złotówkach
4. Revolut - zamieniłem np. 1000zł na 280$
5. PayPal - podpiąłem 2 karty: VISA NESTBANK i ...
Czytaj więcej : PayPal + Revolut | Wyświetlone : 2367 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Doogee Mix 2 ma prawie wszystko czego chcesz.

Niedawno testowałem Doogee MIX , a Chińczycy już wypuścili jego udoskonaloną wersję która podąża za wszystkimi najmodniejszymi trendami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Doogee MIX 2 w popularny sklepie Banggood kosztuje w promocyjnym okresie jedynie 199.99$ czyli 704 zł

Czytaj Dalej
Doogee MIX 2
Czytaj więcej : Doogee Mix 2 ma prawie wszystko czego chcesz. | Wyświetlone : 5480 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Nowości

Przejście z abonamentu na kartę

W lutym kończy mi się obecna umowa na abonament i wraz z końcem tej umowy chciałbym przejść na ofertę na kartę. Jestem w Plusie i od marca chciałbym kupić kartę Plusha. Kompletnie się na tym nie znam, więc czy jest szansa, aby pozostać przy obecnym numerze telefonu przechodząc do Plusha? I czy muszę pisać jakieś wypowiedzenie, przechodząc z abonamentu na kartę?
Czytaj więcej : Przejście z abonamentu na kartę | Wyświetlone : 1923 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jak uruchomic bluetooth na windows 7?

Mam w laptopie bluetooth. na dolnym pasku jest ikonka, w menedżerze urządzen widnieją urządzenia bluetooth, sterowniki poprawne. Obok lapka stoi głosnik bluetooth i smartphon, obydwa włączone mają bluetooth, smartphon dodatkowo opcję aby był widzialny. Niestety laptop nie widzi zadnych urządzen bluetooth. Pomyslał bym ze mam uszkodzony moduł w laptopie, ale mam drugi laptop z windows 7 i tam to samo. Idę dolaptopa córki też z windows 7 i tutaj dokładnie to samo. Czy windows 7 ...
Czytaj więcej : Jak uruchomic bluetooth na windows 7? | Wyświetlone : 1883 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

OnePlus 5T Premiera 16 listopada

OnePlus oficjalnie poinformował, że międzynarodowa premiera OnePlus 5T odbędzie się 16 listopada w Brooklynie w Nowym Jorku.
W Chinach oficjalna premiera będzie miała miejsce 28 listopada o godzinie 14:00 w Pekinie, a sprzedaż rozpocznie się 1 grudnia o 10 rano.
Obrazek

Czytaj dalej
Premiera OnePlus 5T
Czytaj więcej : OnePlus 5T Premiera 16 listopada | Wyświetlone : 1723 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zmiana sieci przy połączeniach

Nurtuje mnie pewien problem. Za każdym razem, przy połączeniu telefonicznym, jakość sieci spada o "jeden poziom".
Będąc w zasięgu LTE, telefon przestawi się na 3g, będąc na 3g, przestawi się na 2g. Cierpi na tym jakość połączeń.
Dla zobrazowania sytuacji zamieszczam filmik:
https://youtu.be/siSWoLHLcvg

Telefon Redmi note 3 Pro. W ustawieniach połączeń nic nie znalazłem
Czytaj więcej : Zmiana sieci przy połączeniach | Wyświetlone : 1757 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Smartisan Nut Pro 2 z ekranem 5.99-cala (18:9)

Dość mało znana Chińska firma Smartisan — znana z telefonów bardzo ładnych pod względem designu — zaprezentowała nowy model Smartisan Nut Pro 2. Telefon ładny, ale czy wart zakupu?

Obrazek
Specyfikacja telefonu celuje w segment średniej wyższej półki, na froncie znajdziemy ekran 5.99-cala (18:9) o rozdzielczości 2160 x 1080, chroniony szkłem Gorilla Glass. Sercem telefonu będzie procesor Snapdragon 660, który wspierać będzie 5 różnych wariantów pamięci RAM oraz ROM:

4GB RAM + 32GB ROM (~$270) ...
Czytaj więcej : Smartisan Nut Pro 2 z ekranem 5.99-cala (18:9) | Wyświetlone : 1735 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Dane z Ulefone Paris X

Hej,
sytuacja wygląda tak, że mój tytułowy Ulefone zaliczył upadek ze sporej wysokości i ekran niemal w całości odkleił się od reszty (jest porozbijany i rzecz jasna nie działa). Co ciekawe telefon nadal jest pełen życia, można go włączyć, wyłączyć, otrzymuje powiadomienia itp.
Problem polega na tym że w pamięci wew. mam sporo prywatnych zdjęć które bardzo chciałbym odzyskać. Serwisy rozkładają ręce ze względu na markę telefonu i nie chcą się podjąć odzyskania danych.Po polaczeniu ...
Czytaj więcej : Dane z Ulefone Paris X | Wyświetlone : 1670 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579