Teraz jest 7 sie 2025, o 06:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Smartwatch NO.1 F5 żywaotna Bateria, GPS, termometr

Nie minęło dużo czasu od premiery smartwatcha F4, a już jeden z największych chińskich producentów smartwatchy prezentuje jego następcę NO.1 F5.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Smartwatch NO.1 F5
Czytaj więcej : Smartwatch NO.1 F5 żywaotna Bateria, GPS, termometr | Wyświetlone : 1923 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zbliża się premiera Redmi 5A

Xiaomi produkuje różnej klasy telefony, jednak najpopularniejsze są urządzenia z serii Redmi, które to cechują się świetnym stosunkiem ceny do jakości. Premiera kolejnego telefonu tej serii - Redmi 5A zbliża się nieuchronnie.
Obrazek

Czytaj Dalej
Xiaomi Redmi 5A
Czytaj więcej : Zbliża się premiera Redmi 5A | Wyświetlone : 2700 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Kontenery morskie

Witam
Czy ma ktoś może dostęp do używanych kontenerów morskich 40 HC w dobrej cenie? Najlepiej gdzieś na Podkarpaciu. Interesują mnie 2 sztuki przynajmniej. Może ktoś sprowadza z Chin i ma na zbyciu. Proszę o info tutaj lub na PW. :-)
Czytaj więcej : Kontenery morskie | Wyświetlone : 2091 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

OUKITEL K8000 z baterią 8000mAh i wyświetlaczem AMOLED

OUKITEL nie spoczywa na laurach i zapowiada kolejny model K8000, który może spodobać się wielu osobom, szukającym dobrego telefonu pod względem specyfikacji.

Obrazek
No może z tą dobrą specyfikacją to trochę przesadziłem, w końcu już na początku widzimy 8-rdzeniowy procesor MT6750T (Cortex A53 1.5GHz), który znaleźć można, w co drugim telefonie z półki cenowej do około 150$.

Nie mogło się obyć oczywiście bez bardzo dobrej baterii, co staje się już podpisem tej firmy. W tym ...
Czytaj więcej : OUKITEL K8000 z baterią 8000mAh i wyświetlaczem AMOLED | Wyświetlone : 2013 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

LeEco/Coolpad Cool1 - gdzie kupić najtaniej

Witam,

gdzie najtaniej dostać cool1?

Na JB niedawno się skończyły, teraz znalazłem najtaniej na ali za 130$, to jednak prawie 20$ więcej niż JB :P
Czytaj więcej : LeEco/Coolpad Cool1 - gdzie kupić najtaniej | Wyświetlone : 21953 | Odpowiedzi : 99 | Dział : LeTV LeEco

Xiaomi Mi A1 Nogaut 7.1.2 niemożliwość założenia konta googl

Witam,

Zakupiłem dwa dni temu telefon Xiaomi Mi A1 na tronie sklepu "Proline", podkusiła mnie najniższa cena na rynku w Polsce oraz informacja że telefon jest z polskiej dystrybucji, ale do rzeczy. Uruchamiam pierwszy raz telefon i pyta mnie o połączeniu z internetem aby pobrać aktualizacje. Sparuję telefon z moim wifi i wyświetla się komunikat, że wyszukuje aktualizacji i może potrwać to chwileczkę. Niestety ta chwila trwa trwa ... i tak mogę czekać 30minut jak ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A1 Nogaut 7.1.2 niemożliwość założenia konta googl | Wyświetlone : 1907 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

GW i Tabletowo

Hehehe, ale sumka musiała pójść do pani Kasi Pury, która chwali się na forum swojego portalu aplikacjami typu kalendarzyk :D
Dogadali się i blokują komentarze odnośnie współpracy:

WPIS:
Obrazek

CENZURA:
Obrazek

mój tweet:
Obrazek
Czytaj więcej : GW i Tabletowo | Wyświetlone : 1808 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Razer wyda telefon dla graczy.

Marka Razer dobrze znana jest graczom, ale niespodziewanie Razer chce zaistnieć też na rynku smartfonów ze swym pierwszym telefonem który ujrzy światło dzienne już 1 listopada.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefon Razer dla miłośników gier
Czytaj więcej : Razer wyda telefon dla graczy. | Wyświetlone : 2201 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

W jakich piwach gustujecie?

Jako,że od dłuższego czasu kupuję różne piwa by znaleźć te najlepsze w rozsądnej cenie (nie lubię kraftowych), chciałem doradzić się Was, forumowych kolegów, co możecie polecić mnie jak i innym.
Dzielcie się opiniami. Najlepiej propozycje wraz z cenami.

Oczywiście najpopularniejsze odpadają, oraz w budżecie <3zł , gdyż takich nie pijam :D

Ja od siebie polecam
-Grolsch(6-6,70zł / 0,5l)
W biedronce można kupić za 5 zł ale nie wchodzi mi, jak to browar z biedry ...
Czytaj więcej : W jakich piwach gustujecie? | Wyświetlone : 7330 | Odpowiedzi : 54 | Dział : HydePark

Meiigoo S8 6.1 cala 18:9 4GB RAM 64GB ROM Dual Camera 615zł

Meiigoo S8 to telefon egzotycznej marki który próbuje naśladować Samsunga S8. Telefon wyceniony na 615zł jest całkiem nieźle wyposażony.
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Telefon można kupić w sklepie banggood.com za jedyne 165.99$ czyli 615 zł

Czytaj dalej
Meiigoo S8 6.1 cala 18:9 , 4GB RAM 64GB ROM
Czytaj więcej : Meiigoo S8 6.1 cala 18:9 4GB RAM 64GB ROM Dual Camera 615zł | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579