Teraz jest 3 maja 2025, o 15:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sharp Aquos P1

Witam,
Ostatnio kupilem telefon z tematu niestety w pewnym momencie telefon się zrestartowal i od tamtego czasu nie mogę włączyć wifi/ bluethoot. Próbowałem wejść w factory mode żeby zrobić hard reset, ale niestety żadna kombinacja klawiszy nie działa.. Czy jest może ktoś na forum kto ma ten telefon i mógłby pomóc?

Z góry dziękuję za pomoc
Czytaj więcej : Sharp Aquos P1 | Wyświetlone : 3365 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

UMIDIGI S2 Lite w przedsprzedaży za 500 złotych

Dziś rozpoczęła się przedsprzedaż UMIDIGI S2 Lite który jest smartfonem średniej klasy w niskiej cenie.
Obrazek
Obrazek

W przedsprzedaży dostępne są dwie wersje kolorystyczne: czarna i czerwono-czarna. W promocji telefon kosztuje 150 dolarów, co po dzisiejszym kursie jest równowartością 500 złotych.

Czytaj Dalej
UMIDIGI S2 Lite
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 Lite w przedsprzedaży za 500 złotych | Wyświetlone : 1733 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

LeEco/Coolpad cool1 mrugająca czerwona dioda

Witam,
Walczę już z tym telefonem parę godzin i niestety nie mogę sobie poradzić. Chciałem zainstalować Official Jui Nougat(https://forum.xda-developers.com/android/development/official-jui-nougat-stable-beta-cool1-t3667954), ale niestety Coolpad Download Assistant nie widział telefonu. Robiłem wszystko według tej instrukcji. Czerwona dioda mrugała, ale niestety dalej nie widział telefonu.
Później chciałem wejść do TWPR ale zamiast niego uruchomił mi się recovery mode z tylko 2 opcjami(update i clear). Po tym chyba popełniłem błąd bo chciałem zainstalować TWPR przez MiFlash'a i od tego momentu ...
Czytaj więcej : LeEco/Coolpad cool1 mrugająca czerwona dioda | Wyświetlone : 3558 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pomoc techniczna

Zatrzymanie butów Adidas przez UC

Witam w dniu 25.01.2018 zadzwoniłem do urzędu celnego ponieważ otrzymałem pismo o tym że urząd celny zatrzymał moją paczkę z Butami Yezzy Boost 350 v2 w urzędzie celnym poznań 2, Wysłałem im wszystko do sprawdzenia razem z wypełnionym pokwitowaniem, Urząd Celny powiedział że ściągnie do siebie przedstawiciela Adidasa który stwierdzi czy są to podróbki lub oryginały ponieważ miały oznaczenia Adidasa. Moje pytanie do was jest takie jak mogę je odzyskać ponieważ Celnik powiedział że buty ...
Czytaj więcej : Zatrzymanie butów Adidas przez UC | Wyświetlone : 5094 | Odpowiedzi : 30 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań?

Może ktoś orientuje się która sięć (karta sim) daje możliwość "zatankowania" jej powiedzmy jakąś kwotą jednorazowo..np:10-20 zł - a nie miesięcznie i ma najtańsze mms. Oczywiście chodzi też o ważność konta- np rok czy coś..

Mam kamerę która mi wysyła mmsy jeśli ktoś wejdzie w jej zasięg. Pracuje na zasadzie alarmu w domu na wsi. Oczywiście nie jest tak że jej używam wciąż- dlatego nie potrzebuję żadnych miesięcznych zobowiązań. W związku z tym moje pytanie. ...
Czytaj więcej : Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań? | Wyświetlone : 1872 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

lightinthebox

Panowie mam pytanie, nie kupowałem jeszcze tutaj jest wszystko ok, cena jest taka jak pisze?
Chcę kupić żonie ten model
https://www.lightinthebox.com/letv-leec ... 18876.html

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : lightinthebox | Wyświetlone : 2336 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Interfejs diagnostyczny do samochodu

Witam chcialem zamowic z chin interfejs diagnostyczny do samochodu tylko tu jest problem jaki zamowic aby nie bylo zadnych problemow pobiewaz slyszalem ze sa jakies kary za takie urzadzenia ?
Czytaj więcej : Interfejs diagnostyczny do samochodu | Wyświetlone : 4867 | Odpowiedzi : 17 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

No.1 F6 pozwala na 50 dni poracy bez ładowania

NO.1 F6 jest kolejnym smartwatchem w portfolio firmy który szczuci się baterią 350 mA, która pozwala na pracę nawet do 50 dni przy standardowym korzystaniu.
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Smartwatch NO.1 F6 można zakupić w sklepie Gearbest za 27.99$. W dniach od 22 do 29 stycznia dziennie dla pierwszych 10 klientów od godziny 10:00 czasu polskiego zegarek jest dostępny za połowę ceny, 14.99$ czyli 50 złotych

Czytaj Dalej
NO.1 F6 z długim czasem pracy na 1 ładowaniu
Czytaj więcej : No.1 F6 pozwala na 50 dni poracy bez ładowania | Wyświetlone : 1633 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

The Warranty Group, wymiana na nowy telefon a VAT

Cześć wszystkim.

Mam następujący problem, znaczy zapowiada się, że będzie taki i nie otrzymam telefonu, sprawa wygląda tak :

Telefon (Blackview R7) zakupiony w marcu/kwietniu 2017, z dodatkową roczną gwarancją wymiany realizowaną przez The Warranty Group, wysyłka z niemiec (wysłano ze Słubic).

Końcem grudnia awaria dotyku (wykrywał dotyk w losowych miejscach), zgłosiłem awarię do TWG z racji gwarancji, nakazali wysyłkę do IQOR Global Service Bydgoszcz. Po kilku dniach uznali, że faktycznie uszkodzony, przyznali 3 telefony ...
Czytaj więcej : The Warranty Group, wymiana na nowy telefon a VAT | Wyświetlone : 1771 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

2 sim, internet i połączenia

Witam, czy ktoś może mi tutaj tak jasno wyjaśnić jak dokładnie działa dualsim?
Jakbym miał 1 kartę dajmy na to z orange, która byłaby głównie od połączenia danych i 2 z plusa na połączenia....
To jest na to jakiś config już w telefonie, czy po prostu telefon używa ich naprzemiennie?
Rozmyślałem kupno telefonu właśnie z takim ułatwieniem, jednak nie o końca wiem, czy będzie mi się to opłacać i na jakiej zasadzie to działa,
więc ...
Czytaj więcej : 2 sim, internet i połączenia | Wyświetlone : 3518 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dual SIM

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571