Teraz jest 13 paź 2025, o 03:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

OnePlus 5T Premiera 16 listopada

OnePlus oficjalnie poinformował, że międzynarodowa premiera OnePlus 5T odbędzie się 16 listopada w Brooklynie w Nowym Jorku.
W Chinach oficjalna premiera będzie miała miejsce 28 listopada o godzinie 14:00 w Pekinie, a sprzedaż rozpocznie się 1 grudnia o 10 rano.
Obrazek

Czytaj dalej
Premiera OnePlus 5T
Czytaj więcej : OnePlus 5T Premiera 16 listopada | Wyświetlone : 1768 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zmiana sieci przy połączeniach

Nurtuje mnie pewien problem. Za każdym razem, przy połączeniu telefonicznym, jakość sieci spada o "jeden poziom".
Będąc w zasięgu LTE, telefon przestawi się na 3g, będąc na 3g, przestawi się na 2g. Cierpi na tym jakość połączeń.
Dla zobrazowania sytuacji zamieszczam filmik:
https://youtu.be/siSWoLHLcvg

Telefon Redmi note 3 Pro. W ustawieniach połączeń nic nie znalazłem
Czytaj więcej : Zmiana sieci przy połączeniach | Wyświetlone : 1813 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Smartisan Nut Pro 2 z ekranem 5.99-cala (18:9)

Dość mało znana Chińska firma Smartisan — znana z telefonów bardzo ładnych pod względem designu — zaprezentowała nowy model Smartisan Nut Pro 2. Telefon ładny, ale czy wart zakupu?

Obrazek
Specyfikacja telefonu celuje w segment średniej wyższej półki, na froncie znajdziemy ekran 5.99-cala (18:9) o rozdzielczości 2160 x 1080, chroniony szkłem Gorilla Glass. Sercem telefonu będzie procesor Snapdragon 660, który wspierać będzie 5 różnych wariantów pamięci RAM oraz ROM:

4GB RAM + 32GB ROM (~$270) ...
Czytaj więcej : Smartisan Nut Pro 2 z ekranem 5.99-cala (18:9) | Wyświetlone : 1789 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Dane z Ulefone Paris X

Hej,
sytuacja wygląda tak, że mój tytułowy Ulefone zaliczył upadek ze sporej wysokości i ekran niemal w całości odkleił się od reszty (jest porozbijany i rzecz jasna nie działa). Co ciekawe telefon nadal jest pełen życia, można go włączyć, wyłączyć, otrzymuje powiadomienia itp.
Problem polega na tym że w pamięci wew. mam sporo prywatnych zdjęć które bardzo chciałbym odzyskać. Serwisy rozkładają ręce ze względu na markę telefonu i nie chcą się podjąć odzyskania danych.Po polaczeniu ...
Czytaj więcej : Dane z Ulefone Paris X | Wyświetlone : 1713 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi6C z autorskim procesorem Surge S2

Xiaomi może wydać w tym tygodniu smartfony Redmi 5 i Redmi 5 Plus, a w następnym miesiącu może zadebiutować smartfon Redmi Note 5. Mowi się też o pełnoekranowej wersji flagowego Mi 6. To nie jedyna nowość, w przyszłym miesiącu może zadebiutować Xiaomi Mi6C z procesorem Surge S2
Obrazek

Jest tu ktoś na tyle odważny aby kupić telefon z procesorem Surge S2, nawt gdyby posiadał pełnoekranowy wyświetlacz ?

Czytaj dalej
Xiaomi Mi6C
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6C z autorskim procesorem Surge S2 | Wyświetlone : 1780 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

11.11 - Dzień Singla, naprawdę warto poczekać z zakupami.

Warto poczekać z zakupami i zrobić je.... po 11.11, a z pewnością radzę się wstrzymać z zakupami czegokolwiek tydzień przed tą datą.
Czy Chińczycy nie widzą, że takim zachowaniem kręcą sobie bat na własną ......., bo kto kupi cokolwiek w tygodniu poprzedzającym sławetne święto singla?
Dla przykładu, kupiłem przejściówkę 31.10 w cenie 4.99$.
Dziś patrzę, a cena skoczyła na 7,13$ po to, żeby 11.11 była obniżka ....uwaga.....31%(buahahahahaha) i by wtedy można ją było kupić za ...
Czytaj więcej : 11.11 - Dzień Singla, naprawdę warto poczekać z zakupami. | Wyświetlone : 1984 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

11.11 w Gearbest.com

Wszyscy kupujący w Chinach doskonale wiedzą, że najważniejszym dniem dla chińskiego handlu jest Dzień Singla który obchodzony jest 11.11 ze względu na symbolikę jedynek w dacie. W tym dniu chińskie sklepy wysyłkowe sprzedają towary za kilkanaście miliardów dolarów, a wszystko to za sprawą świetnych przecen, wyprzedaży i wielu konkursów z nagrodami.
Jednym z większych sklepów który w tym dniu przygotował dla nas wiele atrakcji jest Gearbest.com
Obrazek
11.11 w Gearbest.com będzie obchodzony w trzech etapach; ...
Czytaj więcej : 11.11 w Gearbest.com | Wyświetlone : 2241 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Dzień Singla 11.11 w Banggood.com

11 listopada w Polsce obchodzony jest dzień odzyskania niepodległości, tymczasem w Państwie Środka obchodzi się Dzień Singla który wiąże się z wielkim przecenami i promocjami w chińskich sklepach.
Obrazek
11.11, nazywany jest w Chinach dniem „podwójnej jedenastki” ze względu na cztery jedynki w zapisie,dzień ten stał się nieoficjalnym świętem kawalerów i panien.. W Chinach żyje ponad 300 milionów singli.

Święto singli wymyślone przez studentów przyjęło się w całym kraju do tego stopnia, że przerodziło się ...
Czytaj więcej : Dzień Singla 11.11 w Banggood.com | Wyświetlone : 2315 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

OPPO R11 i OPPO R11s Plus

2 listopada zadebiutują dwa nowe telefony OPPO, OPPO R11 i OPPO R11s Plus.
Obrazek

Czytaj dalej:
OPPO R11 i OPPO R11s Plus od 2 listopada
Czytaj więcej : OPPO R11 i OPPO R11s Plus | Wyświetlone : 1803 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Telefon dla ojca - 400-900 zł

Witam, potrzebuje porady użytkowników. Potrzebuje telefon do 5 cali dla ojca w granicach cenowych 400 - 700 zł . Zależy mi na w miare dobrej baterii a w szczególności dobrego aparatu . Ojcicec wynalazł sobie Samsunga j3 ale wydaje mi się że można znaleźć coś lepszego w tych pieniądzach .
EDIT
Edytowałem cenę aby uzyskać wymienione parametry
Czytaj więcej : Telefon dla ojca - 400-900 zł | Wyświetlone : 2757 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165060 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584