Xiaomi może wydać w tym tygodniu smartfony Redmi 5 i Redmi 5 Plus, a w następnym miesiącu może zadebiutować smartfon Redmi Note 5. Mowi się też o pełnoekranowej wersji flagowego Mi 6. To nie jedyna nowość, w przyszłym miesiącu może zadebiutować Xiaomi Mi6C z procesorem Surge S2
Jest tu ktoś na tyle odważny aby kupić telefon z procesorem Surge S2, nawt gdyby posiadał pełnoekranowy wyświetlacz ?
Warto poczekać z zakupami i zrobić je.... po 11.11, a z pewnością radzę się wstrzymać z zakupami czegokolwiek tydzień przed tą datą. Czy Chińczycy nie widzą, że takim zachowaniem kręcą sobie bat na własną ......., bo kto kupi cokolwiek w tygodniu poprzedzającym sławetne święto singla? Dla przykładu, kupiłem przejściówkę 31.10 w cenie 4.99$. Dziś patrzę, a cena skoczyła na 7,13$ po to, żeby 11.11 była obniżka ....uwaga.....31%(buahahahahaha) i by wtedy można ją było kupić za ...
Wszyscy kupujący w Chinach doskonale wiedzą, że najważniejszym dniem dla chińskiego handlu jest Dzień Singla który obchodzony jest 11.11 ze względu na symbolikę jedynek w dacie. W tym dniu chińskie sklepy wysyłkowe sprzedają towary za kilkanaście miliardów dolarów, a wszystko to za sprawą świetnych przecen, wyprzedaży i wielu konkursów z nagrodami. Jednym z większych sklepów który w tym dniu przygotował dla nas wiele atrakcji jest Gearbest.com 11.11 w Gearbest.com będzie obchodzony w trzech etapach; ...
11 listopada w Polsce obchodzony jest dzień odzyskania niepodległości, tymczasem w Państwie Środka obchodzi się Dzień Singla który wiąże się z wielkim przecenami i promocjami w chińskich sklepach. 11.11, nazywany jest w Chinach dniem „podwójnej jedenastki” ze względu na cztery jedynki w zapisie,dzień ten stał się nieoficjalnym świętem kawalerów i panien.. W Chinach żyje ponad 300 milionów singli.
Święto singli wymyślone przez studentów przyjęło się w całym kraju do tego stopnia, że przerodziło się ...
Witam, potrzebuje porady użytkowników. Potrzebuje telefon do 5 cali dla ojca w granicach cenowych 400 - 700 zł . Zależy mi na w miare dobrej baterii a w szczególności dobrego aparatu . Ojcicec wynalazł sobie Samsunga j3 ale wydaje mi się że można znaleźć coś lepszego w tych pieniądzach . EDIT Edytowałem cenę aby uzyskać wymienione parametry
Nowy telefon ZTE zagościł na stronach chińskiego urzędu certyfikacji TENNA, ZTE A0620 zapowiada się na niezły telefon.
Specyfikacje ZTE A0620
Wyświetlacz HD o rozdzielczości 5,25 cala (1280 x 720 pikseli) Procesor okta-core o taktowaniu 1,4 GHz 3 GB pamięci RAM, 4 GB pamięci RAM, 8 GB pamięci RAM, 64 GB i 32 GB pamięci wewnętrznej Android 7.1.1 Czujnik odcisków palców, z tyłu Wymiary: 147 x 71 x 8,5 mm, 160 g 4,870 mAh akumulator ...
Echo to marka, która jest mało znana i nic dziwnego, ponieważ telefony z tym logo produkowane są we Francji. Tym bardziej nie dziwi więc próba podboju europejskiego rynku przez tą niewielką niepozorną firmę modelem Horizon.
Horizon Lite posiadał będzie obudowę ze szczotkowanym aluminium, na froncie znajdziemy ekran 5.7-inch HD+ (18:9) . Sercem telefonu będzie procesor MT6737, wsparty 2GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci ROM (tylko 32GB wsparcia na MicroSD).
ZTE zapowiedziała model Axon M w US. Nie byłoby to może takie niezwykłe, gdyby nie fakt, że mówimy to o telefonie z podwójnym składanym ekranem, który może, ale nie musi namieszać na rynku telefonów.
Model Axon M nie przypomina żadnego innego telefonu, przynajmniej według mojej subiektywnej opinii, choć spotkałem już komentarze, w których doszukiwano się podobieństwa do Nintendo DS.
Dodatkowy ekran będzie można ustawiać w różnych trybach wyświetlania, co może być całkiem przydatne.
Większość z nas sądzi że to Xiaomi jest najbardziej innowacyjnym producentem telefonów w Chinach, jednak nie zupełnie tak jest. W czerwcu firma Vivo zaprezentowała technologię skanera linii papilarnych umieszczonego pod wyświetlaczem i wszystko wskazuje, że Vivo Xplay7 będzie pierwszym seryjnym telefonem wyposażonym w tą technologię. Czytaj dalej Vivo Xplay 7 z pełnoekranowym wyświetlaczem.