Marka Razer dobrze znana jest graczom, ale niespodziewanie Razer chce zaistnieć też na rynku smartfonów ze swym pierwszym telefonem który ujrzy światło dzienne już 1 listopada.
Jako,że od dłuższego czasu kupuję różne piwa by znaleźć te najlepsze w rozsądnej cenie (nie lubię kraftowych), chciałem doradzić się Was, forumowych kolegów, co możecie polecić mnie jak i innym. Dzielcie się opiniami. Najlepiej propozycje wraz z cenami.
Oczywiście najpopularniejsze odpadają, oraz w budżecie <3zł , gdyż takich nie pijam :D
Ja od siebie polecam -Grolsch(6-6,70zł / 0,5l) W biedronce można kupić za 5 zł ale nie wchodzi mi, jak to browar z biedry ...
Jest to mój pierwszy post na forum. Poszukuję gdzie można kupić klocki producenta ShanTou LianHuan Toys & Crafts Co.,Ltd który branduje swoje wyroby nazwą Star Diamond Strona producenta tu: http://www.lhtoys.com/en/about.aspx
Czy są forumowicze którzy by się podzielili doświadczeniem w zakupie klocków innych producentów? Co polecacie, a czego stanowczo nie kupować?
Z gory dziękuje na odzew.
Czytaj więcej :Chinskie LEGO | Wyświetlone : 5119 | Odpowiedzi : 19 | Dział :HydePark
ZTE Nubia Z17S i Z17 Mini S prawdopodobnie dziś trafią do sprzedaży w Chinach, jeden ze sklepów zamieścił już nawet ofertę, lecz szybko została usunięta
Xiaomi Redmi 5 Plus będzie kolejnym smartfonem inspirowanym Galaxy S8 z wąskimi ramkami na górze i na dole. Telefon jak na Redmi przystało, nie będzie drogi, w Chinach ma kosztować 999 Yuanów (150$) Czytaj dalej Xiaomi Redmi 5 Plus
Jakich wtyczek do Kodi używacie na swoich TVboxach ? Exodus umiera przesiadłem się na Covenanta, polskiej telewizji nie udało mi się skonfigurować do tej pory żeby to sprawnie działało. Są jakieś warte uwagi dodatki a może aplikacje na TVboxa ?
OnePlus 5 sprzedaje się nadal dobrze, ale w drodze jest już OnePlus 5T który ma zostać wydany w listopadzie 2017 roku. Tak samo było z OnePlus 3T który zadebiutował zaledwie pięć miesięcy po OnePlus3. Czytaj dalej OnePlus 5T