Teraz jest 3 maja 2025, o 16:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi 7 Rendery

Modele Mi 7 oraz Mi Mix 2s to telefony w którym można będzie się spodziewać procesora Snapdragon 845. Wielkie nadzieje pokłada się również w designie obu modeli, osobiście uważam że za wiele nowości w już wypracowanym wyglądzie obu modeli nie można się spodziewać. Jednak może się trochę mylę...

Kliknij, jeżeli film nie działa

Wideo dostępne w sieci "gdyba", iż model Mi 7 posiadał będzie ekran 5.5-inch IPS LCD wykonany w technologi 18:9, oraz rozdzielczości 2880 x 1440pixels. Z innych ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 7 Rendery | Wyświetlone : 3368 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Nowości

BLUBOO D5 oraz PRO kolejne kopie Mi Mix 2

BLUBOO D5 został zapowiedziany na początek 2018. Firma twierdzi że inspirowała się Xiaomi Mi Mix 2, co jest z pewnością prawdą. Z całą pewnością mamy tu do czynienia z chęcią znalezienia miejsca na "swój produkt" na dość już tłocznej półce telefonów podobnych do Mi Mix 2.

Obrazek

Telefon ma posiadać ekran Sharp 5,5 cala (18:9) 640*1280P HD, co ciekawe telefon dostępny będzie w dwóch wersjach D5 oraz D5 PRO. Różnica jest dość znacząca. Model PRO ...
Czytaj więcej : BLUBOO D5 oraz PRO kolejne kopie Mi Mix 2 | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Recenzja meizu pro 6 plus

Meizu Pro 6 Plus to trochę mało znany model na naszym rynku, dlatego tez postanowiłem napisac co nie co o nim.

Wygląd:

Dzięki całkowicie metalowej obudowie Pro 6 Plus jest piękny i ergonomiczny. Metal z jakiego jest wykonany sprawia bardzo przyjemne wyczucie w dłoni.
Przyciski boczne zasilania i głośności są również przyjemne w dotyku. Drobne szczegóły, krawędzie, i lampa błyskowa dodatkowo wskazują na dużą dbałość o szczegóły.

Działanie
Zamiast trójstronnego układu, do którego najprawdopodobniej jesteśmy ...
Czytaj więcej : Recenzja meizu pro 6 plus | Wyświetlone : 64708 | Odpowiedzi : 367 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Xiaomi Redmi Note 5 zadebiutuje w Walentynki

Flipkart (największy Indyjski sklep online) opublikował na Twitterze zwiastun Xiaomi Redmi Note 5. Najnowszy telefon Xiaomi trafi do sprzedaży 14 lutego w Dzień Zakochanych. Spekuluje się że będzie on re-brandowaną wersją Xiaomi Redmi 5, oczekuje się też wersji Prime, którą może być odświeżony Xiaomi Redmi 5 Plus
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Czytaj dalej
Xiaomi Remi Note 5
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 5 zadebiutuje w Walentynki | Wyświetlone : 2244 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

SHARP AQUOS S2

Witam.
Zastanawiałem się gdzie to pisac... jesli nie to miejsce to prosze przenieść.
Otóż trafiłem na imho niezła promkę bo na joybuy za 4/64 Aquos S2
https://www.joybuy.com/600119607.html?i ... ying=false
zapłaciłem 155$, i jeszcze jest w drodze, ale szukam jakichkolwiek opinii o tym telefonie, nie o specyfikacji ale o uzytkowaniu. Zwłaszcza kemerka... F1.75 ciekawie się zapowiada.
Ma ktoś jakieś info o tym telefonie? Czym i jak sfleszować - jeśli jest ...
Czytaj więcej : SHARP AQUOS S2 | Wyświetlone : 161041 | Odpowiedzi : 1302 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Porównywarki cen w Chinach

Czy ktoś może zna jakieś dobre porównywarki cen? W sieci kiedyś chwalili CHNPRICE -> ALIPRICE ale jak wpisałem kilka przedmiotów to historia cen jest baaardzo ograniczona.
Brak dłuższej historii niż 2 miesiące wstecz w połączeniu z miesięcznym odświeżaniem cen jest mało użyteczne. Nawet brak jest cen sprzed 11.11 i z samego dnia 11.11.
Jest jakiś lepszy portal? A może ktoś zna jakiś typowo chiński odpowiednik dla taobao?
Czytaj więcej : Porównywarki cen w Chinach | Wyświetlone : 1616 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Tax free - jak to ugryźć?

Witam
Przymierzam się do zakupu "radyjka" do samochodu link poniżej:
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 4a6cyX9efZ

W opisie jest info, że jak dopłacę 20 $ to uniknę opłat celno- skarbowych. po tym info jest podany link do dokonania tejże dopłaty.
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.W8E7R6

Czy ktoś może mi bardziej rozjaśnić to zagadnienie, bo nie bardzo kammam o co w tym biega?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Tax free - jak to ugryźć? | Wyświetlone : 1799 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LENOVO P1 rom + język polski

Witajcie !

Jest ktos w posiadaniu POLSKIEGO ROMu do Lenovo P1 Vibe ?

Wszystko co u ruskich, czechów jest bez polaka.
Wiem żżę gdzieś musi być - ponieważ sam byłem szczęśliwym użytkownikiem - niestety telefon został skradziony. Mam kolejną sztukę
Czytaj więcej : LENOVO P1 rom + język polski | Wyświetlone : 1749 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571