Teraz jest 13 mar 2026, o 16:05

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Oszustwo, użytkownik Shayk [Tomasz G.]

Dzień dobry,
27 sierpnia tego roku zdecydowałem się na usługę pośrednictwa jaką oferował użytkownik Shayk. Niestety po przelaniu uzgodnionej kwoty, kontakt się urwał. Do chwili obecnej nie dostałem żadnych informacji o zamówieniu, sprzedający u którego zamówienie miało zostać zrealizowane upiera się, że nikt z Polski nie wykonał u niego żadnego zakupu, a sam Shayk nie odpowiada na monity wysyłane przeze mnie na wszelakie portale i komunikatory. Posiadam pełne dane tego użytkownika niezbędne do jego identyfikacji. ...
Czytaj więcej : Oszustwo, użytkownik Shayk [Tomasz G.] | Wyświetlone : 2595 | Odpowiedzi : 8

Instalacja fotowoltaiczna w domu

Mam zamiar założyc sobie taką elektrownię. 17 paneli Sharpa i inwerter Fronius Symo trójfazowy. Moc to 4.7kWp. Przeglądałem moje faktury z lat 2015 do teraz. Największy pobór miesięczny to 350kWh, a średnio to 320kWh załóżmy że rocznie będzie to 4000Kwh . Dach ze spadem w kierunku nieznacznie południowo-zachodnim. Brak drzew, budynków itp. Czy taka instalacja pokryje całkowite moje zapotrzebowanie? Jest tutaj ktos na forum kto posiada taką?
Czytaj więcej : Instalacja fotowoltaiczna w domu | Wyświetlone : 1938 | Odpowiedzi : 0

Wesele

Witam, czy ktoś może korzystał z domu weselnego w Lublinie? szukam czegos w okolicy, czy ktoś ma jakieś opinie na tema domów weselnych w okolicy?
Czytaj więcej : Wesele | Wyświetlone : 1967 | Odpowiedzi : 1

Kod - 15% na ebay, czemu nie działa?

Dostałem info od ebay o kupnie - 15% na każdy towar. Chciałem kupić akurat kombinezon motocyklowy i rabat wychodzi konkretny ale nie wiem czemu odrzuca mi ten kod. Na stronie ebay jest ze kod do wczoraj, ale w mailu było info ze przedłużony do jutra. Niestety system nie przyjmuje kodu? Czemu?

Aukcja kombinezonu http://www.ebay.co.uk/itm/192184300428
Czytaj więcej : Kod - 15% na ebay, czemu nie działa? | Wyświetlone : 1939 | Odpowiedzi : 4

Jaki antyradar ?

Witam.Czy ktoś kupował w Chinach antyradar? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia ?
Czytaj więcej : Jaki antyradar ? | Wyświetlone : 1874 | Odpowiedzi : 2

Zakup z Chin czy z Rosji?

Witam, mój sprzedawca ma możliwość poza Chinami wysłać paczkę również z Rosji -czy Rosja to dobry wybór czy jakieś niespodzianki?
Czytaj więcej : Zakup z Chin czy z Rosji? | Wyświetlone : 1872 | Odpowiedzi : 1

Uwaga na sprzedawce promotus na allegro

Witam! Chciałbym Was ostrzec przed sprzedawca promotus który funkcjonuje na allegro dokładna nazwa "OnLine" Trading Company"
adresu nie upubliczniamy bez zgody !!! //Zielony14
Słaby kontakt, długi czas wysyłki sprzedający nie daje paragonu ani faktury. To jest jeszcze nic. Kupiłem u niego telefon LeTv Cool 1 roku niestety po 2 miesiącach odmówił posłuszeństwa ekran dotykowy. Po próbie kontaktu ze sprzedającym telefon nie odpowiada, skrzynka meilowa także cisza. Sprzedawca zapewniał ze daje rok gwarancji na terenie polski ...
Czytaj więcej : Uwaga na sprzedawce promotus na allegro | Wyświetlone : 2184 | Odpowiedzi : 4

Premiery smartfonów po sierpniu 2017 - na co czekacie?

Witam
Temat w sumie o tym co dopiero będzie. Zastanawiam się na jakie premiery czekacie i czy odkładacie kupno smartfona z myślą o nadchodzących premierach?
Słyszałem opinię że nie warto w tym roku śpieszyć się z kupnem smartfona bo nadchodzą premiery które nieco zmienią na rynku ceny itp. też tak uważacie? Które waszym zdaniem premiery mogą namieszać?

Pozdro
Nimo
Czytaj więcej : Premiery smartfonów po sierpniu 2017 - na co czekacie? | Wyświetlone : 4201 | Odpowiedzi : 23

Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta?

Planujemy uruchomienie DG, prawdopodobnie będzie to sp. z o. o. - sprowadzanie towaru z Chin i dalsza dystrybujca. Ktoś już to może przerabiał? Nie szukam sprawdzonego pomysłu na biznes, tylko raczej ogarnięcia pod względem prawno, podatkowym.
Czytaj więcej : Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta? | Wyświetlone : 1884 | Odpowiedzi : 0

4PDA

Jak pobrać ten plik?
https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 60982146-1
Ktoś się orientuje? Próbowałem się zarejestrować ale zatrzymałem się na captchy pisanej cyrylicą.
Czytaj więcej : 4PDA | Wyświetlone : 2092 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599