Obecnie działam z telefonem z procesorem MediaTek MT6753. W testach benchmarkowych przy dobrych wiatrach wyciąga około 40 tysięcy punktów. Ostatnio przeglądając yt natrafiłem na porównanie mojego modelu z samsungiem gaxlaxy s7 mającym snapa 820 czy tam exynosa, ale punktów robi trzy razy tyle. Pomyślałem sobie po co ktoś robi takie porównanie skoro to logiczne że tel za 90$ będzie odstawał od tego za 500$.
Moi mili czy ktoś bawił się może asystentem głosowym od Amazona ? zastanawiam się nad zakupem po przeczytaniu wielu opinii jaka to ona intuicyjna oraz wszystkich ochów i achów.
Osobiście próbowałem "rozmawiać" z google now, ale wypowiadane przeze mnie "ok, google" (dla polskojęzycznego użytkownika jest to straszne łamanie języka) jest albo niezrozumiałe, albo opcja nasłuch nie zawsze jest włączona, co prawda testowałem go w telefonie a nie w google home, ale rozmawianie z googlem jakoś ...
Dzień dobry, 27 sierpnia tego roku zdecydowałem się na usługę pośrednictwa jaką oferował użytkownik Shayk. Niestety po przelaniu uzgodnionej kwoty, kontakt się urwał. Do chwili obecnej nie dostałem żadnych informacji o zamówieniu, sprzedający u którego zamówienie miało zostać zrealizowane upiera się, że nikt z Polski nie wykonał u niego żadnego zakupu, a sam Shayk nie odpowiada na monity wysyłane przeze mnie na wszelakie portale i komunikatory. Posiadam pełne dane tego użytkownika niezbędne do jego identyfikacji. ...
Mam zamiar założyc sobie taką elektrownię. 17 paneli Sharpa i inwerter Fronius Symo trójfazowy. Moc to 4.7kWp. Przeglądałem moje faktury z lat 2015 do teraz. Największy pobór miesięczny to 350kWh, a średnio to 320kWh załóżmy że rocznie będzie to 4000Kwh . Dach ze spadem w kierunku nieznacznie południowo-zachodnim. Brak drzew, budynków itp. Czy taka instalacja pokryje całkowite moje zapotrzebowanie? Jest tutaj ktos na forum kto posiada taką?
Dostałem info od ebay o kupnie - 15% na każdy towar. Chciałem kupić akurat kombinezon motocyklowy i rabat wychodzi konkretny ale nie wiem czemu odrzuca mi ten kod. Na stronie ebay jest ze kod do wczoraj, ale w mailu było info ze przedłużony do jutra. Niestety system nie przyjmuje kodu? Czemu?
Witam! Chciałbym Was ostrzec przed sprzedawca promotus który funkcjonuje na allegro dokładna nazwa "OnLine" Trading Company" adresu nie upubliczniamy bez zgody !!!//Zielony14 Słaby kontakt, długi czas wysyłki sprzedający nie daje paragonu ani faktury. To jest jeszcze nic. Kupiłem u niego telefon LeTv Cool 1 roku niestety po 2 miesiącach odmówił posłuszeństwa ekran dotykowy. Po próbie kontaktu ze sprzedającym telefon nie odpowiada, skrzynka meilowa także cisza. Sprzedawca zapewniał ze daje rok gwarancji na terenie polski ...