Teraz jest 13 mar 2026, o 16:06

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Zakup laptopa

Witam.
Noszę się z zamiarem kupna laptopa dla córki. Nie mam jakiś szczególnie wymagań, do szkoły, domowej obróbki zdjęć, rysowania na tablecie graficznym, no i jakieś gry przygodowe. Wybór mój niejako padł na
http://www.nieidealny.pl/forum/topic/4- ... 700-15isk/
lecz mnogość wersji przyprawia mnie o zawrót głowy. Próbując porównać niektóre wersje nie widzę różnic w wyposażeniu, a jedynie w cenie
http://www.x-kom.pl/p/328434-notebook-l ... 23ac0c8a05
...
Czytaj więcej : Zakup laptopa | Wyświetlone : 4752 | Odpowiedzi : 23

Etui na telefon, bardziej szkodzi niż pomaga?

Używacie etui tzw plecków? Czy pod nimi nie rysuje się wam bardziej telefon?
We wcześniejszym telefonie używałem , potem ściągnąłem bo zdawało mi się że tylko brud zbiera pod spodem i miał rysy i ubytki . Nie wiem czy bardziej się zniszczył bo sprzedałem.
Teraz mam Thora i to samo. Etui jest z twardego plastiku, tak samo miałem w poprzednim bo nie ma silikonowych. Na rogach telefonu jest zawsze kurz itp. Dzisiaj go zdjalem i ...
Czytaj więcej : Etui na telefon, bardziej szkodzi niż pomaga? | Wyświetlone : 4492 | Odpowiedzi : 18

Wysokie zwroty z Funduszy inwestycyjnych.

Nie wiem czy zauważyliście ale ostatnio jest dobra koniunktura na giełdach, nie tylko w Polsce. Bardzo dobrze rosną fundusze inwestycyjne. Ja korzystam z Supermarketu funduszy Inwestycyjnych gdzie bez prowizji można kupować fundusze różnych towarzystw z całego świata.
Gdyby ktoś nie wiedział, to przypomnę że wystarczy założyć darmowe eKonto w mBanku, można też dostać za to 300zł, ale to drobna kwota przy możliwych zyskach z inwestycji.
Większość dostępnych tam funduszy pozwala na zakup jednostek już za ...
Czytaj więcej : Wysokie zwroty z Funduszy inwestycyjnych. | Wyświetlone : 21197 | Odpowiedzi : 41

Elektronika - zerowa znajomość, podpowiedź czego szukać...

...do zrobienia głośnika BT.
Szukam informacji na temat elementów elektronicznych, które mogą posłużyć do zrobienia głośnika BT i boomboxa. Na elektronice się nie znam, za to bardzo podoba mi się lutowanie ;) Czasami nawet coś tam uda mi się połączyć ze sobą.
I tak - na Ali są płytki wzmacniaczy audio. W zależności od zasilania (5-24V) mają mniejszą albo większą moc. Można je kupić w różnym stanie rozbudowy - samą płytkę, z potencjometrem, rozbudowaną o ...
Czytaj więcej : Elektronika - zerowa znajomość, podpowiedź czego szukać... | Wyświetlone : 2421 | Odpowiedzi : 2

Certyfikowane smartfony

Google zmienia się w Apple?
https://www.tabletowo.pl/2017/02/06/gms ... tu-google/

Mój letv x600 certyfikatu nie posiada.

Wypalcowane
Czytaj więcej : Certyfikowane smartfony | Wyświetlone : 4520 | Odpowiedzi : 14

Zamawianie z sahibinden.com

Witam, orientuje się ktoś jak zamawiać z tej stronki : sahibinden.com . Typowo turecka, interesuje mnie głównie odzież. Dziękuje.
Czytaj więcej : Zamawianie z sahibinden.com | Wyświetlone : 2431 | Odpowiedzi : 1

Koniec z długim czekaniem na przesyłkę!

Poczta Polska podpisała 24.01.2017 porozumienie ze służbą więzienną. Skazani będą sortować paczki, a także zajmą się załadunkiem paczek. :-D

Cały artykuł: http://www.radiomaryja.pl/informacje/wi ... trzymanie/
Czytaj więcej : Koniec z długim czekaniem na przesyłkę! | Wyświetlone : 2419 | Odpowiedzi : 3

ebay

Witam mam problem z portalem ebay kupilem tel z angli wczoraj dotarl do mnie niestety rowniez wczoraj mialem urodziny i dostalem od zony taki sam model.Probowalem zrobic return na ebay.uk ale wyskakuje mi taki komunikat : (Nie mozemy zrealizowac twojej prosby o zwrot tego przedmiotu ,poniewaz nie zostal on zakupiony na eBay w USA .Skontaktuj sie bezposredio ze sprzedawca aby zwrocic przedmiot lub sprawdzic czy kwalifikuje sie do gwarancji pieniedzy ebay) tel kupilem w Anglii. ...
Czytaj więcej : ebay | Wyświetlone : 2318 | Odpowiedzi : 1

Orientalna kuchnia: wietnamska, japońska, chińska

Chyba nie było jeszcze takiego wątku, a jak mawia Robert Makłowicz, nie ma lepszego łącznika kultur jak kuchnia. Która kuchnia dalekowschodnia najbardziej odpowiada waszym gustom?
Czytaj więcej : Orientalna kuchnia: wietnamska, japońska, chińska | Wyświetlone : 2386 | Odpowiedzi : 8

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599