Teraz jest 13 mar 2026, o 16:06

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google

Witam.

Sprzedalem telefon samsung s7. Przed wyslaniem zrobilem reset fabryczNy, cache itp.
Okazalo sie ze nowy wlasciciel ma komunikat przy wlaczeniu google:

"Urządzenie zostalo zresetowane. Aby kontynuowac zaloguj sie na konto google, ktore bylo wczesniej synchronizowane na tym urzadzeniu."

I tu pojawia sie problem bo przeciez hasel nie dam do konta google.

Czy moge jakos sie tego pozbyc?
znalazlem cois takiego w koncie G"

Obrazek

i jak sie kliuknie w usun jest:

Obrazek

Czy jak ...
Czytaj więcej : Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google | Wyświetlone : 2412 | Odpowiedzi : 5

Zamówienie uniwersalnych piktogramów informacyjnych

Chodzi o piktogramy na drzwi, informujące co znajduje się w danym pomieszczeniu. Czy można coś takiego zamówić w Chinach? No i pytanie gdzie ewentualnie?
Czytaj więcej : Zamówienie uniwersalnych piktogramów informacyjnych | Wyświetlone : 2105 | Odpowiedzi : 2

dozownik mydła

ma ktoś taki dozownik mydła?
http://www.ebay.pl/itm/111817606472?_tr ... EBIDX%3AIT

Mój po prawie dwóch miesiącach przestał działać. Dioda cały czas miga na czerwono ale mydło nie leci.
Czytaj więcej : dozownik mydła | Wyświetlone : 2192 | Odpowiedzi : 9

A co, jeśli wykorzystam punkty?

Witam,
mam punkty na pewnych serwisach, które mogę wymienić na produkty (na przykład o wartości 40$). Czy jeśli nie zapłacę za nie i wyślą przesyłkę za darmo, to czy nadal będzie postrzegana tak, jakbym za nią zapłacił, czy może jednak nie podlega ona podatkowi VAT?
Czytaj więcej : A co, jeśli wykorzystam punkty? | Wyświetlone : 2070 | Odpowiedzi : 3

Uchwyt i ładowarka samochodowa do Mi4

Szukam uchwytu samochodowego oraz ładowarki samochodowej do Mi4.
Korzystacie z tego typu akcesoriów? Możecie coś polecić?
Interesuje mnie raczej tańszy sprzęt, coby nie obciążyć zbytnio mojego studenckiego budżetu.
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Czytaj więcej : Uchwyt i ładowarka samochodowa do Mi4 | Wyświetlone : 2082 | Odpowiedzi : 1

Prośba o pomoc do magisterki

Panowie i Panie, mam prośbę. Jeśli komuś zbywałoby kilka minut i chciałby ułatwić mojej Córce życie, to proszę o wypełnienie krótkiego testu potrzebnego to pracy magisterskiej.

Cześć! Jestem studentką piątego roku filologii polskiej i prowadzę badania do pracy magisterskiej. Poszukuję osób w przedziale wiekowym 20-22 lata oraz 24-26 lat. Badanie polega na uzupełnieniu luk we fragmentach tekstów. Nie sprawdza ono żadnej wiedzy.

Wysyłam link do testu, który należy pobrać i odesłać do mnie na maila: ...
Czytaj więcej : Prośba o pomoc do magisterki | Wyświetlone : 2030 | Odpowiedzi : 0

Gry na Androida

Cześć,
Mam już swojego Le Max 2 x829 i chciałbym przetestować tą grafikę, którą w niego wsadzili :)

Czy polecacie jakieś bardzo wymagające (graficznie) gierki, by to sprawdzić?
Czy może testujecie grafikę w jakiś inny sposób?

Nie chodzi mi o to, by siedzieć i grać tylko, by zobaczyć jak teraz "wygląda" grafika na telefonach :)
Czytaj więcej : Gry na Androida | Wyświetlone : 2529 | Odpowiedzi : 9

Panele fotowoltaiczne - dofinansowanie

Zastanawiam się nad montażem paneli fotowoltaicznych, ponieważ są obecnie dobre programy dofinansowanie sięgające nawet 70%
Mam zamiar skorzystać z usługi oferowanej przez stowarzyszenie błękitna atmosfera, lub podobnej. http://blekitnaatmosfera.pl/Fotowoltaika
Przy tak dużym dofinansowaniu inwestycja spłaci się błyskawiczni, mając dach ustawiony na południe , to w niespełna 5 lat (firma twierdzi że 3 lata)
Jednak w moim przypadku będzie to układ wschód-zachód , więc sprawność będzie o mniejsza.
Ale moje obawy ...
Czytaj więcej : Panele fotowoltaiczne - dofinansowanie | Wyświetlone : 24436 | Odpowiedzi : 44

Prawo pracy, darmowa porada

Zostałem niesłusznie oskarżony za niedopełnienie obowiązków w pracy które według regulaminów zakładowych nie należą do moich obowiązków i tym samym zostałem pozbawiony premii. Niby nic takiego, ale chłopca ze mnie robić nie będę i dla zasady chce się odwołać bo mam na to 7 dni. Mam dowody na swoją niewinnosc ale muszę napisać sensowne odwołanie. Gdzie uzyskać taką pomoc,a może ktoś z was?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Prawo pracy, darmowa porada | Wyświetlone : 3031 | Odpowiedzi : 8

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599