Teraz jest 9 lip 2026, o 18:55

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Zakup z Chin czy z Rosji?

Witam, mój sprzedawca ma możliwość poza Chinami wysłać paczkę również z Rosji -czy Rosja to dobry wybór czy jakieś niespodzianki?
Czytaj więcej : Zakup z Chin czy z Rosji? | Wyświetlone : 1967 | Odpowiedzi : 1

Uwaga na sprzedawce promotus na allegro

Witam! Chciałbym Was ostrzec przed sprzedawca promotus który funkcjonuje na allegro dokładna nazwa "OnLine" Trading Company"
adresu nie upubliczniamy bez zgody !!! //Zielony14
Słaby kontakt, długi czas wysyłki sprzedający nie daje paragonu ani faktury. To jest jeszcze nic. Kupiłem u niego telefon LeTv Cool 1 roku niestety po 2 miesiącach odmówił posłuszeństwa ekran dotykowy. Po próbie kontaktu ze sprzedającym telefon nie odpowiada, skrzynka meilowa także cisza. Sprzedawca zapewniał ze daje rok gwarancji na terenie polski ...
Czytaj więcej : Uwaga na sprzedawce promotus na allegro | Wyświetlone : 2274 | Odpowiedzi : 4

Premiery smartfonów po sierpniu 2017 - na co czekacie?

Witam
Temat w sumie o tym co dopiero będzie. Zastanawiam się na jakie premiery czekacie i czy odkładacie kupno smartfona z myślą o nadchodzących premierach?
Słyszałem opinię że nie warto w tym roku śpieszyć się z kupnem smartfona bo nadchodzą premiery które nieco zmienią na rynku ceny itp. też tak uważacie? Które waszym zdaniem premiery mogą namieszać?

Pozdro
Nimo
Czytaj więcej : Premiery smartfonów po sierpniu 2017 - na co czekacie? | Wyświetlone : 4438 | Odpowiedzi : 23

Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta?

Planujemy uruchomienie DG, prawdopodobnie będzie to sp. z o. o. - sprowadzanie towaru z Chin i dalsza dystrybujca. Ktoś już to może przerabiał? Nie szukam sprawdzonego pomysłu na biznes, tylko raczej ogarnięcia pod względem prawno, podatkowym.
Czytaj więcej : Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta? | Wyświetlone : 1974 | Odpowiedzi : 0

4PDA

Jak pobrać ten plik?
https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 60982146-1
Ktoś się orientuje? Próbowałem się zarejestrować ale zatrzymałem się na captchy pisanej cyrylicą.
Czytaj więcej : 4PDA | Wyświetlone : 2178 | Odpowiedzi : 3

Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google

Witam.

Sprzedalem telefon samsung s7. Przed wyslaniem zrobilem reset fabryczNy, cache itp.
Okazalo sie ze nowy wlasciciel ma komunikat przy wlaczeniu google:

"Urządzenie zostalo zresetowane. Aby kontynuowac zaloguj sie na konto google, ktore bylo wczesniej synchronizowane na tym urzadzeniu."

I tu pojawia sie problem bo przeciez hasel nie dam do konta google.

Czy moge jakos sie tego pozbyc?
znalazlem cois takiego w koncie G"

Obrazek

i jak sie kliuknie w usun jest:

Obrazek

Czy jak ...
Czytaj więcej : Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google | Wyświetlone : 2499 | Odpowiedzi : 5

Zamówienie uniwersalnych piktogramów informacyjnych

Chodzi o piktogramy na drzwi, informujące co znajduje się w danym pomieszczeniu. Czy można coś takiego zamówić w Chinach? No i pytanie gdzie ewentualnie?
Czytaj więcej : Zamówienie uniwersalnych piktogramów informacyjnych | Wyświetlone : 2197 | Odpowiedzi : 2

dozownik mydła

ma ktoś taki dozownik mydła?
http://www.ebay.pl/itm/111817606472?_tr ... EBIDX%3AIT

Mój po prawie dwóch miesiącach przestał działać. Dioda cały czas miga na czerwono ale mydło nie leci.
Czytaj więcej : dozownik mydła | Wyświetlone : 2292 | Odpowiedzi : 9

A co, jeśli wykorzystam punkty?

Witam,
mam punkty na pewnych serwisach, które mogę wymienić na produkty (na przykład o wartości 40$). Czy jeśli nie zapłacę za nie i wyślą przesyłkę za darmo, to czy nadal będzie postrzegana tak, jakbym za nią zapłacił, czy może jednak nie podlega ona podatkowi VAT?
Czytaj więcej : A co, jeśli wykorzystam punkty? | Wyświetlone : 2162 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152417 • Liczba wątków: 4641 • Liczba użytkowników: 39615