Teraz jest 13 mar 2026, o 14:36

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Dobry aparat fotograficzny z chin?

Witam, czy na aliexpress można kupić dobry aparat fotograficzny? B. proszę o uwagi i ew. podpowiedzi.
Czytaj więcej : Dobry aparat fotograficzny z chin? | Wyświetlone : 8799 | Odpowiedzi : 6

Problem z numerem telefonu

Witam , mam problem , dostaję od kilku dni połączenia od różnych numerów , odbierając bądź oddzwaniając ludzie mówią że ktoś dzwonił z tego numeru albo wysłał jakiegoś sms'a . Numer ogólnie mam ponad 5 lat ale nigdy coś takiego mi się nie przytrafiło . Jeżeli mielibyście jakieś pomocne rady prosiłbym priv (╯︵╰,)
Czytaj więcej : Problem z numerem telefonu | Wyświetlone : 1749 | Odpowiedzi : 5

Agregat prądotwórczy

Jaki chiński agregat prądotwórczy moglibyście polecić? Taki do używania na co dzień... Moc do 4kW powinien wystarczyć w zupełności.
Czytaj więcej : Agregat prądotwórczy | Wyświetlone : 3229 | Odpowiedzi : 7

Chciałem kupić telefon...

Opowiem Wam moją historię. Jest początek grudnia, przede mną leży roztrzaskany (ale działający) Zenfone 2 a obok Galaxy Note 2, w którym kilka godzin wcześniej padła pamięć. Nie mam backupu, ZF2, jeśli przez pęknięcia w ekranie dostanie się woda, padnie całkowicie. Potrzebuję nowego telefonu i to szybko. Kilka dni spędzam w sieci, na allegro, forach - przeglądam, czytam, porównuję. W końcu postanawiam zamówić u sprawdzonego sprzedawcy z Chin. Będzie to mój pierwszy tak drogi zakup, ...
Czytaj więcej : Chciałem kupić telefon... | Wyświetlone : 5323 | Odpowiedzi : 28

Jaka taryfa rok ważności/najniższy koszt?

Dzień dobry,
Telefon Babci - tylko do odbierania rozmów. Play Fresh - przegapiłem coroczne doładowanie numeru i chyba "ubiłem usługę". Chcą ode mnie sporą kasę za przedłużenie na kolejny rok. Nie muszę "ratować" numeru, mogę kupić coś nowego.
1. Virgin Freemium? Kupuję zwykły starter za 5zł, kodem włączam taryfę Freemium, co pół roku odnawiam kodem taryfę?
2. Widziałem na All. startery orange ważne rok +-10 zł z przesyłką, trzeba doładować, żeby mieć możliwość dzwonienia (i ...
Czytaj więcej : Jaka taryfa rok ważności/najniższy koszt? | Wyświetlone : 4504 | Odpowiedzi : 23

Ukryta kamera w chińskiej fabryce telefonów

Jest pod wrazeniem fabryki elephone nie wiedzialem ze maja tak skomputeryzowana produkcje
https://www.youtube.com/watch?v=OgIQz68Lo8Q
Czytaj więcej : Ukryta kamera w chińskiej fabryce telefonów | Wyświetlone : 8463 | Odpowiedzi : 8

Karty pamięci refurbished

Czy warto kupić kartę pamięci micro sd po odnowieniu?Praktycznie powinna być w pełni sprawna skoro producent ją wypuścił znowu na rynek?
Czytaj więcej : Karty pamięci refurbished | Wyświetlone : 5005 | Odpowiedzi : 14

Proszę o kontakt

Panowie potrzebuję kontaktu z uzytkownikiem forum ddr, byc moze ktos ma do niego numer telefonu bądz inna forme kontaktu. Niestety nie odpisuje na email, nie mam z nim kontaktu blisko 2 miesiące i zaczynam sie troche martwić. Mialem juz okazje naprawiac u niego telefon i wszystko był ok dlatego narazie grzecznie czekam na jakikolwiek znak.
Pozdrawiam i oczekuje ze ktos pomoze mi sie z nim skontaktować.
Czytaj więcej : Proszę o kontakt | Wyświetlone : 2113 | Odpowiedzi : 5

[Wtyczka] jak nie (tak)- jak tak

Instrukcja jak podłączyć ....
https://www.youtube.com/watch?v=4UhESx6vK4c&feature=youtu.be
Czytaj więcej : [Wtyczka] jak nie (tak)- jak tak | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 1

Re: Elektryczne motocykle

Wszystko zależy od wprowadzonego ustawodawstwa. Jeżeli wprowadzą np zakaz wjazdu do centrum dla samochodów spalinowych - albo jeszcze mocniejsze prawo, a więc zakaz poruszania się po mieście pojazdom spalinowym, to pojazdy elektryczne bardzo szybko wrócą do łask. Szczególnie gdy miniaturyzacji ulegnie kwestia przechowywania energii... Tutaj masz interesujący tekst poświęcony temu zagadnieniu: http://kieruj.pl/motocykle-elektryczne- ... az-blizej/

Swoją drogą uważam, ze Polacy, którzy nie mają żadnego koncernu motoryacyjnego mogliby wejść w mniej ...
Czytaj więcej : Re: Elektryczne motocykle | Wyświetlone : 2089 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599