Teraz jest 24 kwi 2026, o 20:13

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Kurs "Dolara"

Od paru dni obserwowalam kurs dolara, bo mam na oku pare zakupow na alli.
Zauwazylam ze w poszczegolnych godzinach spada i warto kupowac.
Czy ktos jeszcze to zauwazyl? Czy sa jakies wynikowe do kursu dolara?
Wiem ze jesli ktos wymieni duza sume, to wtedy dolar spada.
Jednak zastanawiam sie czy czekac, czy wymieniac po takim kursie jaki jest.
Czy moje smiale stwierdzenie ze w poniedzialki kurs bedzie spadal - jest prawidlowe?

Poradzcie.

Wymieniam na walutomacie, ...
Czytaj więcej : Kurs "Dolara" | Wyświetlone : 41626 | Odpowiedzi : 236

Alibaba trafi na amerykańsaką giełdę, 12% akcji za 20mld $

Alibaba – właściciel największej platformy handlowej w chińskim Internecie – zawiadomiła amerykański nadzór o zamiarze przeprowadzenia publicznej oferty akcji w Stanach Zjednoczonych. Sęk w tym, że nabywcy tych akcji nie staną się właścicielami chińskich aktywów spółki.

To może być największe IPO w historii Ameryki. Nieoficjalnie mówi się, że Alibaba będzie chciała sprzedać pakiet 12% swoich akcji za ok. 20 miliardów dolarów. To więcej niż dotychczasowy rekordzista – czyli Visa Inc

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Alibaba ...

Jaki powerbank kupić w przedziale 100-150zł?

Witam

Szukam sprawdzonego powerbanku, który umożliwi mi przynajmniej dwukrotne naładowanie telefony z bateria 2000mAh. Czy macie jakieś sprawdzone modele, które będą się dobrze sprawowały?
Czytaj więcej : Jaki powerbank kupić w przedziale 100-150zł? | Wyświetlone : 9953 | Odpowiedzi : 40

Przedstaw się nowy użytkowniku i powiedz coś o Sobie

Jeżeli chcesz się nam przedstawić to napisz kilka słów o sobie, czym się zajmujesz, jaki telefon posiadasz, posiadałeś wcześniej, co lubisz robić i co tylko innego chcesz o sobie!!!!! ;]
Czytaj więcej : Przedstaw się nowy użytkowniku i powiedz coś o Sobie | Wyświetlone : 8525 | Odpowiedzi : 24

Zakupy internetowe młodzieży między 13-18 rokiem życia

Nie masz 18 lat a chcesz coś samodzielnie kupić przez allegro? Żaden problem. mając ukończone 13 lat można założyć bezpłatnekonto JUNIOR i dokonać zakupów do kwoty 500zł - jednorazowo

W połączeniu z bezpłatnym kontem bankowym 'izzyKONTO', przeznaczonym dla młodzieży między 13-18 rokiem życia zyskujemy pełną swobodę zakupów bez dodatkowych opłat "za pobraniem"

By dowiedzieć się więcej kliknij poniżej w link i wypełnij wniosek:izzyKONTO

Konto na allegro założysz klikając > > TU < <
Czytaj więcej : Zakupy internetowe młodzieży między 13-18 rokiem życia | Wyświetlone : 28668 | Odpowiedzi : 43

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152326 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604