Teraz jest 3 kwi 2026, o 16:28

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Aliexpress w jaki sposób zwrócą mi pieniądze

Witam,
W jaki sposób Aliexpress zwróci mi pieniądze które wpłaciłem przez przelewy24 za pomocą poczty ?, nie chce anulować zamówienia na Aliexpress lecz sprzedawca mi napisał najpierw ,,low declare " , a chwilę potem ,,dear you can order 3psc/lot from germany warehouse" co to dokładnie oznaczy, i czy wyśle do mnie przesyłkę, jeśli nie to jak dostane wzrot pieniędzy ?
Czytaj więcej : Aliexpress w jaki sposób zwrócą mi pieniądze | Wyświetlone : 2144 | Odpowiedzi : 5

Aliexpress wpłata przez przelewy24 nie doszła

Witam,
Mam problem który polega na tym ze wpłata niedotarła do przelewy24, płaciłem przelewem tradycyjnym, na poczcie pani mówi że wpłata doszła a więc zadzwoniłem do przelewy24 i dowiedziałem się że wpłata niedotarła, co mam w tej sytuacji zrobić, czy odzyskam pieniądze ? (zamawiałem juz ta metodą kilka przedmiotów, a i jeszcze dodam że przelew zrobiłem w piątek i w poniedziałek niedotarł, zwykle robiłem w czwartki i w piątek o 11:00 było potwierdzenie wpłaty na ...
Czytaj więcej : Aliexpress wpłata przez przelewy24 nie doszła | Wyświetlone : 2298 | Odpowiedzi : 3

Jakie wybrać systemy płatności w sklepie?

Jakie wybrać systemy płatności w sklepie?
Czytaj więcej : Jakie wybrać systemy płatności w sklepie? | Wyświetlone : 2234 | Odpowiedzi : 1

Żarniki ksenonowe z aliexpress

Ktoś kupował żarniki D2S HID w chinach? Polecacie jakieś? Muszę wymienic bo juz jadna zaczyna świecić na rózowo.
Czytaj więcej : Żarniki ksenonowe z aliexpress | Wyświetlone : 2068 | Odpowiedzi : 2

Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay

Assassin’s Creed IV Black Flag na Uplay za darmo!
Oferta potrwa do 18 grudnia.

https://freetrial.ubisoft.com/promotion ... k-flag/16/

Miłego grania :)
Czytaj więcej : Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay | Wyświetlone : 2201 | Odpowiedzi : 1

Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona

Poszukuję darmowej aplikacji do nagrywania otoczenia smartfona, lub dyktafon z możliwością zaprogramowania godzin rejestracji dźwięku.

Wiem ze jest dużo podobnych płatnych aplikacji, ale czy ktoś zna coś działającego i bezpłatnego /
Czytaj więcej : Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 0

Co planujesz kupić w 2018?

Jako, że rok nieubłaganie dobiega końca chciałbym, byśmy się wzajemnie podzielili tym, co każdy z Nas planuje zakupić w przyszłym, 2018 roku.

Ja osobiście planuję zakupić Nowego Smartfona 5,5/5,7/5,99 ", póki co się jeszcze zastanawiam , jeśli LeEco nie wypuści nic ciekawego (Uwielbiam EUI),
to wezmę Xiaomi Mi Note 2/3 . Jeden warunek, musi być czarny, a niestety w ofercie LeEco poza x600, którego mam i Le Pro 3 AI, którym się niedawno bawiłem nie ...
Czytaj więcej : Co planujesz kupić w 2018? | Wyświetlone : 4284 | Odpowiedzi : 16

Radio samochodowe czy warto ?

witam. czy warto kupić radio samochodowe w chinach ? takie z dużym wyświetlaczem, GPS,odtwarzacz filmów i muzyki i innymi bajerami. znacie jakieś sprawdzone marki ? chodzi mi np. o coś takiego :
https://www.gearbest.com/fm-transmitter ... 90783.html
Czytaj więcej : Radio samochodowe czy warto ? | Wyświetlone : 2751 | Odpowiedzi : 4

Jak uruchomic bluetooth na windows 7?

Mam w laptopie bluetooth. na dolnym pasku jest ikonka, w menedżerze urządzen widnieją urządzenia bluetooth, sterowniki poprawne. Obok lapka stoi głosnik bluetooth i smartphon, obydwa włączone mają bluetooth, smartphon dodatkowo opcję aby był widzialny. Niestety laptop nie widzi zadnych urządzen bluetooth. Pomyslał bym ze mam uszkodzony moduł w laptopie, ale mam drugi laptop z windows 7 i tam to samo. Idę dolaptopa córki też z windows 7 i tutaj dokładnie to samo. Czy windows 7 ...
Czytaj więcej : Jak uruchomic bluetooth na windows 7? | Wyświetlone : 2139 | Odpowiedzi : 3

11.11 - Dzień Singla, naprawdę warto poczekać z zakupami.

Warto poczekać z zakupami i zrobić je.... po 11.11, a z pewnością radzę się wstrzymać z zakupami czegokolwiek tydzień przed tą datą.
Czy Chińczycy nie widzą, że takim zachowaniem kręcą sobie bat na własną ......., bo kto kupi cokolwiek w tygodniu poprzedzającym sławetne święto singla?
Dla przykładu, kupiłem przejściówkę 31.10 w cenie 4.99$.
Dziś patrzę, a cena skoczyła na 7,13$ po to, żeby 11.11 była obniżka ....uwaga.....31%(buahahahahaha) i by wtedy można ją było kupić za ...
Czytaj więcej : 11.11 - Dzień Singla, naprawdę warto poczekać z zakupami. | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 2

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152300 • Liczba wątków: 4643 • Liczba użytkowników: 39601