Teraz jest 13 mar 2026, o 19:55

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Aliexpress wpłata przez przelewy24 nie doszła

Witam,
Mam problem który polega na tym ze wpłata niedotarła do przelewy24, płaciłem przelewem tradycyjnym, na poczcie pani mówi że wpłata doszła a więc zadzwoniłem do przelewy24 i dowiedziałem się że wpłata niedotarła, co mam w tej sytuacji zrobić, czy odzyskam pieniądze ? (zamawiałem juz ta metodą kilka przedmiotów, a i jeszcze dodam że przelew zrobiłem w piątek i w poniedziałek niedotarł, zwykle robiłem w czwartki i w piątek o 11:00 było potwierdzenie wpłaty na ...
Czytaj więcej : Aliexpress wpłata przez przelewy24 nie doszła | Wyświetlone : 2281 | Odpowiedzi : 3

Jakie wybrać systemy płatności w sklepie?

Jakie wybrać systemy płatności w sklepie?
Czytaj więcej : Jakie wybrać systemy płatności w sklepie? | Wyświetlone : 2222 | Odpowiedzi : 1

Żarniki ksenonowe z aliexpress

Ktoś kupował żarniki D2S HID w chinach? Polecacie jakieś? Muszę wymienic bo juz jadna zaczyna świecić na rózowo.
Czytaj więcej : Żarniki ksenonowe z aliexpress | Wyświetlone : 2054 | Odpowiedzi : 2

Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay

Assassin’s Creed IV Black Flag na Uplay za darmo!
Oferta potrwa do 18 grudnia.

https://freetrial.ubisoft.com/promotion ... k-flag/16/

Miłego grania :)
Czytaj więcej : Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay | Wyświetlone : 2188 | Odpowiedzi : 1

Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona

Poszukuję darmowej aplikacji do nagrywania otoczenia smartfona, lub dyktafon z możliwością zaprogramowania godzin rejestracji dźwięku.

Wiem ze jest dużo podobnych płatnych aplikacji, ale czy ktoś zna coś działającego i bezpłatnego /
Czytaj więcej : Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona | Wyświetlone : 1914 | Odpowiedzi : 0

Co planujesz kupić w 2018?

Jako, że rok nieubłaganie dobiega końca chciałbym, byśmy się wzajemnie podzielili tym, co każdy z Nas planuje zakupić w przyszłym, 2018 roku.

Ja osobiście planuję zakupić Nowego Smartfona 5,5/5,7/5,99 ", póki co się jeszcze zastanawiam , jeśli LeEco nie wypuści nic ciekawego (Uwielbiam EUI),
to wezmę Xiaomi Mi Note 2/3 . Jeden warunek, musi być czarny, a niestety w ofercie LeEco poza x600, którego mam i Le Pro 3 AI, którym się niedawno bawiłem nie ...
Czytaj więcej : Co planujesz kupić w 2018? | Wyświetlone : 4232 | Odpowiedzi : 16

Radio samochodowe czy warto ?

witam. czy warto kupić radio samochodowe w chinach ? takie z dużym wyświetlaczem, GPS,odtwarzacz filmów i muzyki i innymi bajerami. znacie jakieś sprawdzone marki ? chodzi mi np. o coś takiego :
https://www.gearbest.com/fm-transmitter ... 90783.html
Czytaj więcej : Radio samochodowe czy warto ? | Wyświetlone : 2728 | Odpowiedzi : 4

Jak uruchomic bluetooth na windows 7?

Mam w laptopie bluetooth. na dolnym pasku jest ikonka, w menedżerze urządzen widnieją urządzenia bluetooth, sterowniki poprawne. Obok lapka stoi głosnik bluetooth i smartphon, obydwa włączone mają bluetooth, smartphon dodatkowo opcję aby był widzialny. Niestety laptop nie widzi zadnych urządzen bluetooth. Pomyslał bym ze mam uszkodzony moduł w laptopie, ale mam drugi laptop z windows 7 i tam to samo. Idę dolaptopa córki też z windows 7 i tutaj dokładnie to samo. Czy windows 7 ...
Czytaj więcej : Jak uruchomic bluetooth na windows 7? | Wyświetlone : 2124 | Odpowiedzi : 3

11.11 - Dzień Singla, naprawdę warto poczekać z zakupami.

Warto poczekać z zakupami i zrobić je.... po 11.11, a z pewnością radzę się wstrzymać z zakupami czegokolwiek tydzień przed tą datą.
Czy Chińczycy nie widzą, że takim zachowaniem kręcą sobie bat na własną ......., bo kto kupi cokolwiek w tygodniu poprzedzającym sławetne święto singla?
Dla przykładu, kupiłem przejściówkę 31.10 w cenie 4.99$.
Dziś patrzę, a cena skoczyła na 7,13$ po to, żeby 11.11 była obniżka ....uwaga.....31%(buahahahahaha) i by wtedy można ją było kupić za ...
Czytaj więcej : 11.11 - Dzień Singla, naprawdę warto poczekać z zakupami. | Wyświetlone : 2094 | Odpowiedzi : 2

Kontenery morskie

Witam
Czy ma ktoś może dostęp do używanych kontenerów morskich 40 HC w dobrej cenie? Najlepiej gdzieś na Podkarpaciu. Interesują mnie 2 sztuki przynajmniej. Może ktoś sprowadza z Chin i ma na zbyciu. Proszę o info tutaj lub na PW. :-)
Czytaj więcej : Kontenery morskie | Wyświetlone : 2266 | Odpowiedzi : 7

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152267 • Liczba wątków: 4640 • Liczba użytkowników: 39599