Teraz jest 25 kwi 2026, o 02:51

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Drewniana zabawka

Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Czytaj więcej : Drewniana zabawka | Wyświetlone : 2401 | Odpowiedzi : 8

Pochwal się swoimi zdobyczami !

Dawno mnie tu nie było, ale przed chwilą ogarnąłem fajny deal, więc rozpoczynam wątek, do chwalenia się najlepszymi zdobyczami.

Ja zacznę.

2x miband 3
2x ładowarka do mibanda 3
1x bransoleta do miband 3

3,69$ czyli 13,57 zł po kursie revolut.

Obrazek
Czytaj więcej : Pochwal się swoimi zdobyczami ! | Wyświetlone : 2566 | Odpowiedzi : 2

Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem

Siema wszystkim

Wiem, że to mogło by lepiej "siąść" na innym forum, ale nie chce mi się tam rejestrować, a sporo z nas jest związanych z branżą komputerową. Pięknie proszę o doradzenie mi (2-3 propozycje) drukarki laserowej do biura- nie musi być jakaś super szybka (nie ma to właściwie w ogóle znaczenia), byle by była w miarę niedroga w eksploatacji i posiadała skaner i Wi-Fi. Odpadają HP-ki i Epsony (miałem kilka sprzętów i same przejścia ...
Czytaj więcej : Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem | Wyświetlone : 2845 | Odpowiedzi : 10

Jaki TV 65cali do 4000pln

Mam zamiar kupić tv 65cali. Dlaczego taki duży? Otuz mam 46 obecnie i wydaje mi się za mały do oglądania z 4 metrów, a wzrok mam juz nie taki sokoli i często napisów nie widzę tych mniejszych, muszę wstawac i przyblizać się ze 2 metry. Kwota to max 4000pln. Wybrałem modele PHILIPS 65PUS6262 oraz Samsung UE65MU6172. Zastanawiałem się nad Sony 65XE7005, ale cena zbyt wysoka. Wszystkie ponoc posiadają matryce VA, przynajmniej Samsung i Sony. Wątpliowści ...
Czytaj więcej : Jaki TV 65cali do 4000pln | Wyświetlone : 2749 | Odpowiedzi : 5

Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-)

I da sobie pomacać, coś pokaże, opowie etc. :mrgreen:. Lubię mojego Poco, ale zapewne szybko mi się znudzi, więc już szukam następnej opcji :-D. Nie chcę marnować czasu ludzi którzy fona sprzedają, bo to nie fair, więc szukam wśród nas - zapaleńców ;-).

T.
Czytaj więcej : Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-) | Wyświetlone : 2820 | Odpowiedzi : 5

W jakim banku macie konto

Mam aktualnie konto w NestBanku i walutowe w T-mobile. Opłaca się zmieniać? Nie jestem do końca zadowolony z NestBanku, mają za 0 zł konto ale jest problem że przelewy dochodzą z opóźnieniem. Możecie coś doradzić czy zostać tu gdzie jestem? :-)
Czytaj więcej : W jakim banku macie konto | Wyświetlone : 8353 | Odpowiedzi : 25

Fachowiec do iphona

Poszukuje jakiegoś fachowca od iphone (blokady icloude) pisac priv
Czytaj więcej : Fachowiec do iphona | Wyświetlone : 2146 | Odpowiedzi : 1

Dispute- czy dalej będę miał ochronę?

Tak jak w temacie.
W skrócie sprawa wygląda tak: Kupiłem wagę do 300kg na Alie. Waga przyszła- byłem na wakacjach- po tygodniu od odebrania paczki pierwszy raz ją uruchomiłem- okazało się że jest niesprawna. Koszt 26$.
Czas ochrony się skończył ale zostało mi 15 dni na założenie sporu od dnia zakonczenia ochrony.
Założyłem spór. wybrałem full refund. W międzyczasie napisałem do sprzedawcy że waga jest nie sprawa, dołączyłem film na którym widać że nie działa ...
Czytaj więcej : Dispute- czy dalej będę miał ochronę? | Wyświetlone : 2193 | Odpowiedzi : 4

Urząd Celny - vat do zapłaty rok+ później?

Witam,

na taki temat natknąłem się przed chwilą w sieci:
https://forumprawne.org/prawo-finansowe ... zniej.html

Czy zdarzyło się to komuś z Was, by UC po pewnym czasie upominał się o VAT/CŁO?

Nieciekawie by było, gdyby tak nagle UC zaczął się dopominać o VAT od rzeczy sprowadzonych np 4 lata temu.
Czytaj więcej : Urząd Celny - vat do zapłaty rok+ później? | Wyświetlone : 2367 | Odpowiedzi : 3

Aparat fotograficzny do 500 zł

Witam
Szukam taniego aparatu fotograficznego - wstępnie do 500 zł, w porywach może ciut droższego, ale ze wskazaniem im tańszy tym lepiej.
Najważniejsze by był w miarę trwały i robił czytelne zdjęcia w tym z bliska. Zależy mi na zdjęciach z automatycznych ustawień. Nikt nie będzie nim bawił się i eksperymentował.
Aparat musi być na fakturę. Najlepiej z popularnego krajowego sklepu.
Doradzicie jakiś model.
Czytaj więcej : Aparat fotograficzny do 500 zł | Wyświetlone : 2085 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152326 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604