Teraz jest 25 kwi 2026, o 01:15

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Honor Play - jakie szkło?

Cześć wszystkim :-)
Szybkie pytanie, proszę o odpowiedź :D
Jakie możecie polecić szkło hartowane do Honora Play?
Czytałem wiele opini o 3mk i są one podzielone, niektórzy piszą że super szkła/szkła hybrydowe inni że lipa. Jak to jest u Was? Co sądzicie o szkle hybrydowym?
Czy lepiej zakrywające cały ekran? Czy tylko do zaokrągleń?!
Z góry dzięki za odpowiedzi :-) ...
Czytaj więcej : Honor Play - jakie szkło? | Wyświetlone : 2836 | Odpowiedzi : 0

Problem ze sportem w alliexpres co mam zrobic

Witam serdecznie mam taki problem to mój 1 spór na alliexpres i nie wiem co mam zrobić:
Zakupiłam telefon redmi note 5 u użytkownika Hong Kong Goldway- minęło prawie 2 miesiące od miesiąca telefon leży w UC w Przemyślu dostałam 2 pisma od nich - w ostatnich napisali że brak certyfikatów CE i odeślą do sprzedawcy do Chin. Otworzyłam spór bo zostało mi 3 dni napisałam tak :

Paczka wysłana przez sprzedawcę nie dotarła do ...
Czytaj więcej : Problem ze sportem w alliexpres co mam zrobic | Wyświetlone : 2573 | Odpowiedzi : 7

Re: Biuro rachunkowe

idź sobie z tym pozycjonowaniem w piiip
Czytaj więcej : Re: Biuro rachunkowe | Wyświetlone : 2549 | Odpowiedzi : 0

Xiaomi mi8 wymiana wyświetlacza Warszawa

Witam, czy ktoś orientuje się na temat wymiany wyświetlacza Xiaomi Mi8 czarny w Warszawie, najlepiej od ręki?
Czytaj więcej : Xiaomi mi8 wymiana wyświetlacza Warszawa | Wyświetlone : 2540 | Odpowiedzi : 0

Parownica z Chin? Czy jak to się zwie...

Witajcie

Wpadłem na szatański pomysł ułatwienia sobie życia w zakresie prasowania koszul i tu pytanie- czy ktoś kojarzy jakąś dobrą parownicę (czy jak się to ustrojstwo nazywa...) od naszych braci z Chin? Mam nadzieję, że odpowiednio jasno określiłem o co mi chodzi :mrgreen:. Nie pogardzę również jakąś podpowiedzią w PL jeśli w ChRL nic nie ma.

T.
Czytaj więcej : Parownica z Chin? Czy jak to się zwie... | Wyświetlone : 3136 | Odpowiedzi : 4

Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka)

To chyba prawidłowa nazwa tego co szukam
USB-C USB 3.1 Type C Female to A Female OTG Data
Tak to wygląda.
Obrazek

Tu można to kupić ale nie potrzebuję aż tyle ich:
https://pl.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 74423.html
Czytaj więcej : Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka) | Wyświetlone : 2471 | Odpowiedzi : 0

Dyskusja odnośnie pogorszenia chińskich promocji AD 2018

xany napisał(a):
marx napisał(a):Xany, ile prawdziwych promocji dodałeś ?

To nie ten temat kto ile dodał promocji. Jakbym coś zauważył, czego by nie było to bym dodał. Kwestia że takie mogą się teraz pojawiać coraz częściej bo idą święta itp. chociaż wiem też, że temat z tymi promocjami się kończy i nie będzie tak jak kiedyś. Poprostu chodzi tylko o to, żeby to oddzielić i nie wrzucać do jednego worka.

@Xany a kto określi wartość przedmiotu jako optymalną ...
Czytaj więcej : Dyskusja odnośnie pogorszenia chińskich promocji AD 2018 | Wyświetlone : 3130 | Odpowiedzi : 10

Czarna lista Aliexpress

Być może są jeszcze tacy, co nie znają czarnej listy Aliexpress, więc polecam zerknąć pod adres http://www.vkvan.com/index. Może to fake, ale zawsze warto sprawdzić :)
Czytaj więcej : Czarna lista Aliexpress | Wyświetlone : 2505 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152326 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604