Hehehe, ale sumka musiała pójść do pani Kasi Pury, która chwali się na forum swojego portalu aplikacjami typu kalendarzyk :D Dogadali się i blokują komentarze odnośnie współpracy:
WPIS:
CENZURA:
mój tweet:
Czytaj więcej :GW i Tabletowo | Wyświetlone : 1985 | Odpowiedzi : 6
Jako,że od dłuższego czasu kupuję różne piwa by znaleźć te najlepsze w rozsądnej cenie (nie lubię kraftowych), chciałem doradzić się Was, forumowych kolegów, co możecie polecić mnie jak i innym. Dzielcie się opiniami. Najlepiej propozycje wraz z cenami.
Oczywiście najpopularniejsze odpadają, oraz w budżecie <3zł , gdyż takich nie pijam :D
Ja od siebie polecam -Grolsch(6-6,70zł / 0,5l) W biedronce można kupić za 5 zł ale nie wchodzi mi, jak to browar z biedry ...
Jest to mój pierwszy post na forum. Poszukuję gdzie można kupić klocki producenta ShanTou LianHuan Toys & Crafts Co.,Ltd który branduje swoje wyroby nazwą Star Diamond Strona producenta tu: http://www.lhtoys.com/en/about.aspx
Czy są forumowicze którzy by się podzielili doświadczeniem w zakupie klocków innych producentów? Co polecacie, a czego stanowczo nie kupować?
Z gory dziękuje na odzew.
Czytaj więcej :Chinskie LEGO | Wyświetlone : 5068 | Odpowiedzi : 19
Jakich wtyczek do Kodi używacie na swoich TVboxach ? Exodus umiera przesiadłem się na Covenanta, polskiej telewizji nie udało mi się skonfigurować do tej pory żeby to sprawnie działało. Są jakieś warte uwagi dodatki a może aplikacje na TVboxa ?
Czytaj więcej :Wtyczki do kodi | Wyświetlone : 2286 | Odpowiedzi : 4
Czy ktoś może zamawiał zegarek mechaniczny z Chin? Mam tutaj na myśli, nie kwarc - bo te są normalnie dostępne w sprzedaży i w całkiem dobrej jakości. Chodzi mi bardziej o zegarkach o specyfikacji zbliżonej do tej tutaj: http://www.zegarmistrz.com/Zegarek_Tiss ... -1590.html No i kolejne pytanie, czy są jakościowo dobrze wykonane? Może ktoś już to przerabiał wcześniej?
Obecnie działam z telefonem z procesorem MediaTek MT6753. W testach benchmarkowych przy dobrych wiatrach wyciąga około 40 tysięcy punktów. Ostatnio przeglądając yt natrafiłem na porównanie mojego modelu z samsungiem gaxlaxy s7 mającym snapa 820 czy tam exynosa, ale punktów robi trzy razy tyle. Pomyślałem sobie po co ktoś robi takie porównanie skoro to logiczne że tel za 90$ będzie odstawał od tego za 500$.
Moi mili czy ktoś bawił się może asystentem głosowym od Amazona ? zastanawiam się nad zakupem po przeczytaniu wielu opinii jaka to ona intuicyjna oraz wszystkich ochów i achów.
Osobiście próbowałem "rozmawiać" z google now, ale wypowiadane przeze mnie "ok, google" (dla polskojęzycznego użytkownika jest to straszne łamanie języka) jest albo niezrozumiałe, albo opcja nasłuch nie zawsze jest włączona, co prawda testowałem go w telefonie a nie w google home, ale rozmawianie z googlem jakoś ...