Pomóżcie. Mam problem z telefonem HOMTOM HT17PRO który padł. Telefon otrzymałem 2 lutego wszystko działało pięknie i byłem bardzo zadowolony, kliknąłem że otrzymałem przedmiot i wystawiłem bardzo dobry feedback. Nagle w trakcie używania ekran zgasł, telefon się wyłączył i już nie da się go włączyć. Założyłem spór ze sprzedawcą 16 lutego i poniżej wstawiam końcówkę rozmowy tylko czytać trzeba od dołu do góry. Do końca pierwszej części sporu zostały 22h więc nie wiele czasu. Wykupiłem dodatkową gwarancję która teoretycznie miała działać w Polsce i majfrend dalej się tej wersji trzyma ale klawisz "submit a warranty request" nie jest aktywny a obok widnieje napis "Now is not able to submit the warranty." Jak zamknę spór to już go nie będę mógł otworzyć prawda ? Najbardziej rozsądną opcją była by wysyłka nowego z Chin tylko że istnieje ryzyko że drugi raz zapłacę VAT? Co robić w takim momencie ?
Lisa Fu
2017-02-20 19:14:22
You can click “Submit a Warranty Request” later
Lisa Fu
2017-02-20 19:12:27
Please cancel the dispute, and don’t accept seller’s solution, thank you.
Step 1: Sign into My Orders and locate your order
Step 2: Click Dispute in Progress
Step 3: Cancel dispute
Lisa Fu
2017-02-20 19:12:11
if you want to use replacement warranty to repair the phone on Poland, can you kindy cancel the dispute for us ?
You can have a look at this link about the warranty:
http://trade.aliexpress.com/issue/warra ... changeOnly Lukasz Rombalski
2017-02-20 12:20:41
The best option for me is repair or change to new in repair store poland.
Lukasz Rombalski
2017-02-20 02:13:11
Exacly "Now is not able to submit the warranty"
Lukasz Rombalski
2017-02-20 02:10:50
yes but when i try to use warranty i have disable button and warranty is not able for now. I dont want refund better option is repair or change for new phone. I can send it to you or service but i need adress and instruction what i must do.
Lisa Fu
2017-02-20 01:24:53
you have bought Service: replacement warranty,
Aliexpress have repair store in Poland, can you send phone to repair store to exchange a new phone? The replacement is free.
Or you can send phone back to China for full refund or exchange a new phone.
Which would you like better?