Teraz jest 4 maja 2025, o 07:14

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

【ATTENTION】Banggood 12th Anniversary is coming soon !!!

Hello Dear Friedns,

Please have a look now. As Banggod 12th Anniversary is coming soon. Good coupons with big discount, high quality items, funny interative games are waiting for you. Do not hesitate any more, taking action at once you guys.

Obrazek

The Main Venue: https://ban.ggood.vip/1nkq
THe Vip Venue: https://ban.ggood.vip/1kd7

Have a nice day,
Sandra
Czytaj więcej : 【ATTENTION】Banggood 12th Anniversary is coming soon !!! | Wyświetlone : 3781 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Banggood.com

Adres e-mail do WER Warszawa

Hej, potrzebuję adres e-mail do WER Warszawa. Ktoś ma może?
Oczywiście próbowałem się do nich dodzwonić. Bezskutecznie. Z góry dzięki
Czytaj więcej : Adres e-mail do WER Warszawa | Wyświetlone : 1611 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Nowa zabawa w zbieraniu kuponów na aliexpresie.

Witam.
Proszę o klikanie mojego linku. Będę kupował nowy telefon. Oczywiście odwdzięcze się tym samym. THX.

Zbierz kupony o wartości 84 USD
https://sale.aliexpress.com/2018BrandsS ... T3o1dU4wSw

Tytaj jest mój link promocyjny:

http://s.aliexpress.com/YfQBvq2Q?fromSns=E-mailObrazekObrazekObrazek

Ulefone S1 za jedyne 9.9$ w przewdsprzedaży

Ulefone S1 jest pierwszym smartfonem firmy z Androidem Go. System jest na tyle lekki że może pracować na sprzęcie o niewygórowanej specyfikacji. Smartfon jest bardzo tani, normalna cena to 80 $ ale w specjalnej promocji jest do upolowania za niespełna 10 dolarów.

Obrazek

Ulefone S1 wyposażony jest w procesor MT6580 wspomagany przez 1 GB pamięci RAM i 8 GB pamięci wewnętrznej.

Smartfon posiada także podwójną kamerę z tyłu ( 8MP / 5MP) a z przodu ...
Czytaj więcej : Ulefone S1 za jedyne 9.9$ w przewdsprzedaży | Wyświetlone : 1812 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Le 2 X526 w TWRP komputer nie widzi pamieci telefonu

Witajcie.
Sprawa wyglada tak, ze kupilem telefon Mamie, ze wzgledu na dobre parametry i jeszcze lepsza cene padlo na X526. Niestety standardowo jest slabo spolszczony, chcialem mozliwie najbarsziej ulatwic obsluge mamie, wiec sprobowalem wgrac Lineage 13, a wczesniej TWRP i niestety na tym poleglem. Wgralem chyba niepasujace TWRP, po restarcie zawiesil sie na logo LE ECO, wrocilem z powrotem do TWRP, okazalo sie ze jest jednak stockowe, w nim zresetowalem ustawienia, ale system nadal nie ...
Czytaj więcej : Le 2 X526 w TWRP komputer nie widzi pamieci telefonu | Wyświetlone : 2177 | Odpowiedzi : 8 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Samsung Galaxy S8 Active alternate? Poptel P10

Samsung Galaxy S8 Active alternate? Poptel P10

Widziałem inny model firmy Poptel i jej wygląd jak Samsung Galaxy S8 Active.

Obrazek

Firma Poptel promuje ją jako zabójcę Samsung Galaxy S8 Active.

Sprawdźmy tabelę porównawczą.

Obrazek

Po sprawdzeniu tabeli specyfikacji muszę powiedzieć, że Samsung ma znacznie lepsze funkcje niż Poptel. Ale jeśli sprawdzisz różnicę w cenie, to Poptel jest idealny do ceny. Ma dobre funkcje w cenie.

Na koniec, jeśli masz niski budżet na porządnie wyglądający ...
Czytaj więcej : Samsung Galaxy S8 Active alternate? Poptel P10 | Wyświetlone : 3964 | Odpowiedzi : 8 | Dział : INNE MARKI

Gimbal do Yi 4k+

Witam, Panowie posiadam kamerkę YI 4k+ oraz gimbal FeiyuTech SPG. WIadomo, średnio ze sobą współpracują bo to inne firmy, chciałbym jakiś gimbal który będzie współpracował z yi 4k+ czyli żeby przerywanie nagrywania, zoom itp działały z przycisków na gimbalu a nie z tego co jest na kamerce, tak jak ma to miejsce teraz. Widziałem gimbal od Xiaomi ale było napisane obsluguje tylko tą mija 4k kamerkę... CO polecacie ?
Czytaj więcej : Gimbal do Yi 4k+ | Wyświetlone : 3034 | Odpowiedzi : 0 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

LE ECO S3 nie chce sie uruchomić

Witam dzisiaj telefon rozładował mi się i nie chce się ładować, świeci się tylko czerwona dioda. Czy da się go uratować?
Czytaj więcej : LE ECO S3 nie chce sie uruchomić | Wyświetlone : 1605 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pomoc techniczna

LeRee - root, twrp, itd

Witam wszyskich. Być może niektórzy uznają temat za niepotrzebny , ale mysle zę jest sporo użytkowników LeRee których ten temat interesuje. Niby to Cool1 ale nie do konca. Więc jak w temacie... jak np zrootować? Ja wgrałem twrp ale gdy wchodze to cały czas mnie prosi o ...hasło. Chciałem powywalac wiekszosc aplikacji z google play no ale nie moge zainstalowac Superusera
Czytaj więcej : LeRee - root, twrp, itd | Wyświetlone : 2280 | Odpowiedzi : 5 | Dział : LeTV LeEco

Oukitel k6000 pro przestał działać

Witajcie mam następujący problem, proszę o pomoc, może ktoś borykał się z podobnym.

Telefon zaciął się, uruchomił ponownie i zapętlił w intro. Pokazywał się napis oukitel znikał i znowu pojawiał i nie mogłem nic z tym zrobić. Po godzinie przestał i gdy próbowałem włączyć sytuacja się powtarzała.
Obecnie nie reaguję na włączenie, ale reaguję na volume on+ power. Tam czegokolwiek nie wybiorę telefon się wyłącza...

Uprzejmie proszę o pomoc.

Pozdrawiam!
Czytaj więcej : Oukitel k6000 pro przestał działać | Wyświetlone : 1568 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Oukitel

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571