W zeszłym miesiącu Firma Lenovo wypuściła telefon Moto Z3 Play, na swój debiut czeka jeszcze flagowy Moto Z3. Spekuluje się, że debiut nastąpi 2 sierpnia.
Jestem tutaj z nowootwartym Doogee S55 po sukcesie Doogee S60. Sprawdźmy funkcje telefonu:
Jest wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz HD +, ośmiordzeniowy procesor MTK6750T, 4 GB RAM, 64 GB ROM, rozszerzalną pamięć do 128 GB, podwójną tylną kamerę 13 + 8MP, przedni aparat 5MP, 4G: FDD (B1 / 3/7/8/20) , Czujnik odcisków palców, Android Oreo, wszystkie ważne czujniki, akumulator 5500 mAh z szybką ładowarką i więcej szczegółów pod linkiem
Kilka tygodni temu, Poptel wypościł na rynek swój pierwszy model telefonu pancernego. Jak widać nie spoczywają na laurach i szykują kolejny model, również pancerny ale tym razem z bardzo ciekawym designem.
Poptel P10 będzie posiadał ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek Helio P23 (MT6763) oraz układem graficznym Mail-G71, nie podano jeszcze rozmiaru ekranu, ale wiadomo że bedzie on wykonany w technologi HD+ (18:9). Telefon będzie pracował po wyjęciu z pudełka na Android 8.1. Procesor wspierać będzie 4GB ...
Jak to się sprawuje? Odtwarzają najwyższej jakości muzykę i mają wbudowanego DAC`a. Chce wypróbować coś w cenie do 100$. Markowym odpowiednikiem tego jest FiiO.
Witam Szukam taniego aparatu fotograficznego - wstępnie do 500 zł, w porywach może ciut droższego, ale ze wskazaniem im tańszy tym lepiej. Najważniejsze by był w miarę trwały i robił czytelne zdjęcia w tym z bliska. Zależy mi na zdjęciach z automatycznych ustawień. Nikt nie będzie nim bawił się i eksperymentował. Aparat musi być na fakturę. Najlepiej z popularnego krajowego sklepu. Doradzicie jakiś model.
Witam. Jak podałem w temacie, mam problem, z przesyłem danych między telefonem, a komputerem (PC, Windows 7 64bit). Może napisze, co już zrobiłem, żeby sie tego problemu pozbyć. Dodam, że jest od nie dawna, wcześniej działał.
Telefon był sprawdzany na 3 kablach usb i był podpinany do 7 gniazd usb. Za każdym razem to samo. Żadnego komunikatu, ani nic, tylko ładowanie. Dodam, że na innych telefonach (starszych), wszystko działa. Tryb debuggingu: włączony. Ustawione są połączenia ...
Firma Canalys opublikowała statystyki dotyczące drugiego kwartału na chińskim rynku smartfonów. Dane pokazują, że rynek chiński odbił się po słabym pierwszym kwartale, ale nadal jest gorzej niż przed rokiem.