Teraz jest 3 maja 2025, o 16:06

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo Moto Z3 z obsługą łączności 5G

W zeszłym miesiącu Firma Lenovo wypuściła telefon Moto Z3 Play, na swój debiut czeka jeszcze flagowy Moto Z3. Spekuluje się, że debiut nastąpi 2 sierpnia.

Obrazek

Czytaj Dalej
Motorola Moto Z3 z obsługą łączności 5G
Czytaj więcej : Lenovo Moto Z3 z obsługą łączności 5G | Wyświetlone : 1771 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Przenośne klimatyzatory

Czy polecacie coś z Chin na te upały.
Czytaj więcej : Przenośne klimatyzatory | Wyświetlone : 1747 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Doogee S55 - Mocny i potężny

cześć

Jestem tutaj z nowootwartym Doogee S55 po sukcesie Doogee S60.
Sprawdźmy funkcje telefonu:

Jest wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz HD +, ośmiordzeniowy procesor MTK6750T, 4 GB RAM, 64 GB ROM, rozszerzalną pamięć do 128 GB, podwójną tylną kamerę 13 + 8MP, przedni aparat 5MP, 4G: FDD (B1 / 3/7/8/20) , Czujnik odcisków palców, Android Oreo, wszystkie ważne czujniki, akumulator 5500 mAh z szybką ładowarką i więcej szczegółów pod linkiem

Kliknij, jeżeli film nie działa

bądź na bieżąco, aby uzyskać ...
Czytaj więcej : Doogee S55 - Mocny i potężny | Wyświetlone : 3233 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

POPTEL P10 - Pancerniak z obsługą NFC

Kilka tygodni temu, Poptel wypościł na rynek swój pierwszy model telefonu pancernego. Jak widać nie spoczywają na laurach i szykują kolejny model, również pancerny ale tym razem z bardzo ciekawym designem.

Obrazek

Poptel P10 będzie posiadał ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek Helio P23 (MT6763) oraz układem graficznym Mail-G71, nie podano jeszcze rozmiaru ekranu, ale wiadomo że bedzie on wykonany w technologi HD+ (18:9). Telefon będzie pracował po wyjęciu z pudełka na Android 8.1. Procesor wspierać będzie 4GB ...
Czytaj więcej : POPTEL P10 - Pancerniak z obsługą NFC | Wyświetlone : 2000 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Soundbar blitzwolf

Czy ktoś słyszał, ma porównanie np jbl bar studio?
Warto kupić?
Czytaj więcej : Soundbar blitzwolf | Wyświetlone : 3264 | Odpowiedzi : 0 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Odtwarzacze HiFi bezstratne FLAC, DAC, DSD

Czy ktoś już miał to z Chin w rękach:

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... Text=xduoo
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... t=shanling

Jak to się sprawuje? Odtwarzają najwyższej jakości muzykę i mają wbudowanego DAC`a.
Chce wypróbować coś w cenie do 100$.
Markowym odpowiednikiem tego jest FiiO.

Aparat fotograficzny do 500 zł

Witam
Szukam taniego aparatu fotograficznego - wstępnie do 500 zł, w porywach może ciut droższego, ale ze wskazaniem im tańszy tym lepiej.
Najważniejsze by był w miarę trwały i robił czytelne zdjęcia w tym z bliska. Zależy mi na zdjęciach z automatycznych ustawień. Nikt nie będzie nim bawił się i eksperymentował.
Aparat musi być na fakturę. Najlepiej z popularnego krajowego sklepu.
Doradzicie jakiś model.
Czytaj więcej : Aparat fotograficzny do 500 zł | Wyświetlone : 1836 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Meizu m2 mini - telefon nie przesyła danych tylko sie ładuje

Witam. Jak podałem w temacie, mam problem, z przesyłem danych między telefonem, a komputerem (PC, Windows 7 64bit). Może napisze, co już zrobiłem, żeby sie tego problemu pozbyć. Dodam, że jest od nie dawna, wcześniej działał.

Telefon był sprawdzany na 3 kablach usb i był podpinany do 7 gniazd usb. Za każdym razem to samo. Żadnego komunikatu, ani nic, tylko ładowanie. Dodam, że na innych telefonach (starszych), wszystko działa.
Tryb debuggingu: włączony.
Ustawione są połączenia ...
Czytaj więcej : Meizu m2 mini - telefon nie przesyła danych tylko sie ładuje | Wyświetlone : 3165 | Odpowiedzi : 7 | Dział : MEIZU

a wish>>>

Cześć
A wish , to też chiny????
Czytaj więcej : a wish>>> | Wyświetlone : 1970 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Najpopularniejsze telefony w Chinach w Q2 2018r

Firma Canalys opublikowała statystyki dotyczące drugiego kwartału na chińskim rynku smartfonów. Dane pokazują, że rynek chiński odbił się po słabym pierwszym kwartale, ale nadal jest gorzej niż przed rokiem.

Obrazek

Sprzedaż telefonów w Chinach Q2 2018r.
Czytaj więcej : Najpopularniejsze telefony w Chinach w Q2 2018r | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571