Czy wliczał ktoś tu zakupy na ali w koszty firmy? Dokument SAD lub PZC wystawia Chińczyk, a celnik zatwierdza, czy celnik wystawia na podstawie deklaracji celnej (customs declaration (czy czymś innym?), oczywiście zgodnej z commercial invoice) Chińczyka? Trochę się w tym gubie, a sprzęt, który potrzebuję do firmy w PL kosztuje albo 2x drożej, albo w ogóle trudno go znajeźć.
Potrzebne na wczoraj!!! :)
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam cieplutko :)
Siemka, co Wy na to, by zorganizować jakiś meetup? Fajnie byłoby się spotkać grupą, poznać, wypić piwo, nawet obejrzeć mecz, czy cokolwiek :-D Ja od siebie proponuję Kraków, gdyż spora część forumowiczów jest z tych okolic, ale jeśli macie jakieś inne propozycje co do miejsca, planu, czy w ogóle samego pomysłu to czekam na opinie :-P
Witam. Kupiłem niedrogą ładowarkę QI. i niestety nie widzi jej mój telefon. Czy jeżeli ładujemy telefon bezprzewodowo to powinien wyświetlić komunikat o ładowaniu bezprzewodowym? U mnie zero reakcji. Pomoże ktoś?
Witam, mam problem z leeco x626. Zrobiłem unbrick z jedynym romem jaki znalazłem do flash'a za pomocą flashtool.. Telefon wstał ale rom(ekran) jest jakby odwrócony (efekt lustra) i napisy są odwrócone tak, że nic nie da rady odczytać.. Dotyk działa tylko miejscowo. Udało mi się włączyć USB debugging i OEM unlock, zrobiłem TWRP niby jest wgrane itd. a nie da się w niego wejść... jakieś pomysły jak mogę wgrać system od CUOCO92 bez twrp albo ...
Poszukuje listwy zasilającej, która ma min. 5-6 gniazd i można nimi sterować indywidualnie przez aplikację i asystenta Google. Może ktoś zna jakieś modele spełniające te kryteria? Ja na razie trafiłem jedynie na listy z max. 4 gniazdami.
Witam! Czy zna ktoś jakiś dobry launcher w którym nie ma szuflady aplikacji albo w którym da się ją wyłączyć, żeby aplikacje były na pulpitach tak jak w MIUI launcher? Kupiłem Galaxy S7 ale szuflada aplikacji strasznie mnie męczy. Korzystam aktualnie z Nova ale nie przyzwyczaje się :(
Jak sądzicie drodzy forumowicze, czy jest jeszcze sens używać tego telefonu w dzisiejszych czasach? Korzystam jedynie z takich aplikacji jak FB (tutaj możnaby govzostapic wersja lite), mobile MPK, odtwarzacz muzyki, internet i czasem jedna gra w stylu sapera. Czy w ogóle telefon z mniej niż 1 GB ramu ma prawo bytu jeszcze na rynku?
Platforma Mijia skupia dużo różnych urządzeń Xiaomi i innych firm powiązanych . Jedną z nowości jest inteligentne lusterko wsteczne z funkcją nagrywania wideo. Rejestrator Mi Smart jest kombinacją rejestratora jazdy, kamery cofania i lusterka wstecznego. Czytaj Dalej Inteligentne lusterko wsteczne od Xiaomi