Teraz jest 21 gru 2025, o 11:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Aliexpress, Firma, SAD, PZC

Witam!

Czy wliczał ktoś tu zakupy na ali w koszty firmy? Dokument SAD lub PZC wystawia Chińczyk, a celnik zatwierdza, czy celnik wystawia na podstawie deklaracji celnej (customs declaration (czy czymś innym?), oczywiście zgodnej z commercial invoice) Chińczyka? Trochę się w tym gubie, a sprzęt, który potrzebuję do firmy w PL kosztuje albo 2x drożej, albo w ogóle trudno go znajeźć.

Potrzebne na wczoraj!!! :)

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam cieplutko :)
Czytaj więcej : Aliexpress, Firma, SAD, PZC | Wyświetlone : 1981 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

MEETUP FORUM :>

Siemka, co Wy na to, by zorganizować jakiś meetup?
Fajnie byłoby się spotkać grupą, poznać, wypić piwo, nawet obejrzeć mecz, czy cokolwiek :-D
Ja od siebie proponuję Kraków, gdyż spora część forumowiczów jest z tych okolic, ale jeśli macie jakieś inne propozycje co do miejsca, planu, czy w ogóle samego pomysłu to czekam na opinie :-P
Czytaj więcej : MEETUP FORUM :> | Wyświetlone : 9558 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Doogee s60 nie widzi ładowarki QI

Witam. Kupiłem niedrogą ładowarkę QI. i niestety nie widzi jej mój telefon. Czy jeżeli ładujemy telefon bezprzewodowo to powinien wyświetlić komunikat o ładowaniu bezprzewodowym? U mnie zero reakcji. Pomoże ktoś?
Czytaj więcej : Doogee s60 nie widzi ładowarki QI | Wyświetlone : 3398 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

OPPO FIND X Wysuwana kamera i ładowanie w 35 minut.

OPPO Find X z wysuwaną kamerą i super szybkim ładowaniem został zaprezentowany w Chinach. Telefon jest interesujące, ale drogi

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej...
OPPO Find X specyfikacja i cena
Czytaj więcej : OPPO FIND X Wysuwana kamera i ładowanie w 35 minut. | Wyświetlone : 1935 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Leeco X626 problem z twrp i rom'em. - Na już.

Witam, mam problem z leeco x626. Zrobiłem unbrick z jedynym romem jaki znalazłem do flash'a za pomocą flashtool.. Telefon wstał ale rom(ekran) jest jakby odwrócony (efekt lustra) i napisy są odwrócone tak, że nic nie da rady odczytać.. Dotyk działa tylko miejscowo. Udało mi się włączyć USB debugging i OEM unlock, zrobiłem TWRP niby jest wgrane itd. a nie da się w niego wejść... jakieś pomysły jak mogę wgrać system od CUOCO92 bez twrp albo ...
Czytaj więcej : Leeco X626 problem z twrp i rom'em. - Na już. | Wyświetlone : 1498 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Listwa zasilająca współpracująca z Google Home

Witam

Poszukuje listwy zasilającej, która ma min. 5-6 gniazd i można nimi sterować indywidualnie przez aplikację i asystenta Google. Może ktoś zna jakieś modele spełniające te kryteria? Ja na razie trafiłem jedynie na listy z max. 4 gniazdami.
Czytaj więcej : Listwa zasilająca współpracująca z Google Home | Wyświetlone : 2047 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Launcher bez szuflady aplikacji.

Witam! Czy zna ktoś jakiś dobry launcher w którym nie ma szuflady aplikacji albo w którym da się ją wyłączyć, żeby aplikacje były na pulpitach tak jak w MIUI launcher? Kupiłem Galaxy S7 ale szuflada aplikacji strasznie mnie męczy. Korzystam aktualnie z Nova ale nie przyzwyczaje się :(
Czytaj więcej : Launcher bez szuflady aplikacji. | Wyświetlone : 2659 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Sony Xperia mini pro

Jak sądzicie drodzy forumowicze, czy jest jeszcze sens używać tego telefonu w dzisiejszych czasach? Korzystam jedynie z takich aplikacji jak FB (tutaj możnaby govzostapic wersja lite), mobile MPK, odtwarzacz muzyki, internet i czasem jedna gra w stylu sapera. Czy w ogóle telefon z mniej niż 1 GB ramu ma prawo bytu jeszcze na rynku?
Czytaj więcej : Sony Xperia mini pro | Wyświetlone : 2724 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi prezentuje Inteligentne lusterko wsteczne

Platforma Mijia skupia dużo różnych urządzeń Xiaomi i innych firm powiązanych . Jedną z nowości jest inteligentne lusterko wsteczne z funkcją nagrywania wideo. Rejestrator Mi Smart jest kombinacją rejestratora jazdy, kamery cofania i lusterka wstecznego.
Obrazek
Czytaj Dalej
Inteligentne lusterko wsteczne od Xiaomi
Czytaj więcej : Xiaomi prezentuje Inteligentne lusterko wsteczne | Wyświetlone : 2324 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Nowy, zastępczy telefon

Możecie polecić jakiś telefon zastępczy (nie musi być smartphone choć najlepiej aby nim był) obsługujący karty nanoSIM?
Chciałbym mieć po prostu coś taniego i trwałego w domu na wypadek problemów z komórką moim czy żony.
Czytaj więcej : Nowy, zastępczy telefon | Wyświetlone : 2328 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591