Black Shark Helo Pierwzy telefon z 10GB RAM

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Black Shark Helo Pierwzy telefon z 10GB RAM

Postprzez marx » 24 paź 2018, o 09:46

Black Shark Helo miał zadebiutować jako Black Shark 2. Black Shark nie chce go nazwać bezpośrednim następcą Black Shark Gaming Phone, prawdopodobnie dlatego, że ma ten sam procesor. Ale telefon i tak zasługuje na uwagę ponieważ ma kilka znaczących ulepszeń, niektóre pojawiają się w telefonie po raz pierwszy w historii.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej

Black Shark Helo
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Re: Black Shark Helo Pierwzy telefon z 10GB RAM

Postprzez RussianYeti » 25 paź 2018, o 16:01

Telefon dla gracza bez audio jacka. Xiaomi nie przestaje mnie zaskakiwać.
RussianYeti
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Xiaomi

Postprzez TLasky » 25 paź 2018, o 18:46

Tak samo jak jego protoplasta jest on niezwykłej wręcz urody :-D.

T.
TLasky
VIP

Pochwały: 89
Telefon:: Bez notcha k**wa!
ROM: Nimompojęcia

Postprzez Rura » 25 paź 2018, o 20:00

A gdzie byś chciał tego audio jacka umieścić? Jak to z założenia ma działać w pozycji horyzontalnej i jeszcze żółta ludzia do tego jakieś guziczki doczepia na końcach...
Następne pytanie - ilu wśród graczy jest twórców-melomanów?
Słuchawki na blutucie działają doskonale... Ja tam nawet przy muzie się na takie przesiadłem, bo mogę w chacie gwizdnąć gdzieś telefonem/kompem/wieżą i łazić w slipach i słuchać muzy czy z wieczora, czy z rana nie budząc szkodników....
Tak, że akurat jak dla mnie jest to zbędna dziurew na syf z kieszeni... A jak bardzo musisz się wieszać na kablu, to przejściówka C-minijack załatwia temat.

Autor postu otrzymał pochwałę
Rura
AKTYWNY

Pochwały: 12
ROM: Global

Postprzez RussianYeti » 25 paź 2018, o 22:01

Z boku? Nie ma to jak obrócić wadę w zaletę. Podepnij zatem pada i przejściówkę do jednego gniazda usb. Może NFC też nie potrzebne? Mogli dać jeszcze notcha, to przecież w ich stylu. Wyszła by większa przekątna ekranu czyli kolejny marketingowy sukces.
RussianYeti
AKTYWNY

Postprzez Vovek » 25 paź 2018, o 22:46

Rura napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Owszem o ile zawsze wiesz gdzie jest ta przejściówka i jej nie zgubiłeś czyli kolejna rzecz do pilnowania żeby się nie zapodziała i zapewne tak jak każdy kto ma słuchawki bluetooth zawsze są one naładowane i stykają na cały dzień grania/słuchania/odbierania połączeń... weź daj spokój.
Vovek

Telefon:: Samsung

Postprzez Rura » 25 paź 2018, o 22:52

Szczerze?
To NFC mi lotto... Podobnie jak mini jack... :-D
Są przejściówki na dubel gniazda... Ba mało tego, widziałem takie z C - mini jack i mikroUSB do ładowania... Czyli da się...
Nie wyjaśniłeś mi fenomenu owego gniazda audio...
Bo jak dla mnie i wielu osób z otoczenia, poza zbieraniem śmieci totalnie do niczego innego nie służy...
Fenomenu tego kupowatego notcha też nie jestem w stanie objąć umysłem...
Do Maxa3 i Honora X to mu trochę brakuje... Ale może wówczas byłoby miejsce na zbędne gniazdko zamiast chłodzenia (które przecież wedle teorii złych sił jest totalnie zbędnym dodatkiem i zabiera miejsce na jacka i ze 200 mAh gdzieś...) i może nawet na lusterko i niezbędnik? :-D

@Voyek - a to jakiś problem mieć przejściówkę przypiętą do kabelka od słuchawek? Co za grzyb czy kabelek jest te 3 cm dłuższy? Qrczaki muszę Żonie powiedzieć, że nie może tak robić ze swoimi słuchawkami i Powerem3... Bo tak się nie da i jest to problem przerastający większość społeczeństwa....
A napisałem gdzieś, że mam jedne? Gdzie? Bo mam inne do biegania, czy tam jazdy, inne do załatwienia spraw, czy spaceru, jeszcze inne do muzy, czy do grania... I żadnych po dniu nie muszę ładować... Cud...

Masakra...
Rura
AKTYWNY

Postprzez RussianYeti » 25 paź 2018, o 23:14

Rura napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bardzo wiarygodna próba statystyczna. W Asus ROG nie mieli jakoś problemu z audio jackiem i NFC, ale xiaomi jak zwykle musiało wypuścić kastrata. W dodatku ich wierni fani przypominający raczej fanatyków zrobili z ograniczonej funkcjonalności zaletę, bo przecież z tych funkcji nie korzystają więc są one niepotrzebne. Masz racje, masakra...
RussianYeti
AKTYWNY

Postprzez Rura » 25 paź 2018, o 23:38

Asus ROG ma troszkę inny gabaryt, inne chłodzenie i parę tam innych różnic...
Ale co tam... Też telefon do grania i dzwonienia i MA... :-D

Z wyznawcą/wiernym_fanem nie trafiłeś... Wolę Motorolę, ale niestety to w wydaniu Lenovo mi nie leży...

Ja po prostu jestem cynicznym starym chamem i prostakiem, który potrafi sobie dawać radę z paczką zapałek i kłębkiem dratwy... I boli mnie jak z byle pier...y robi się problem nie do przeskoczenia. Walczę aktualnie z innym badziewiem Siołmi, ale na walce (szczególnie wygranej ;)) polega życie w końcu. I będzie śmietnik działał tak jak ja chcę, a jak nie to spotka się ze swoimi elektronicznymi przodkami ;).
Rura
AKTYWNY

Powrót do Nowości