Teraz jest 7 sie 2025, o 04:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Wolny telefon - Huawei Y6

Cześć,

czy ma ktoś może telefon Huawei Y6?
Ja niestety mam i jestem bardzo niezadowolony z tego telefonu. Na początku wszystko mi odpowiadało, ale telefon stawał się coraz wolniejszy. Teraz niektóre opcje same się włączają, a internet chodzi tragicznie wolno.

Znacie sposób na przyspieszenie telefonu? Kupuję sobie w tym roku nowy, ale na tym chciałbym jeszcze trochę podziałać.
Czytaj więcej : Wolny telefon - Huawei Y6 | Wyświetlone : 1698 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition

Vivo jest sponsorem MŚ w Piłce Nożnej Rosja 2018. Z tej okazji zaprezentowano wczoraj oficjalnie nową wersję Vivo X21 - Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition. Smartfon będzie dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych - Classic Blue i Victory Red.
Obrazek

Czytaj dalej
Vivo X21 FIFA World Cup 2018
Czytaj więcej : Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition | Wyświetlone : 1722 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Proszę o poradę MOTOROLA Z2 PLAY 4GB/64GB

Chciałbym kupić ten telefon z allegro. Znalazłem sprzedawcę http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7164536767 odpisał, że telefony są z dystrybucji Hongkong Malezja, warto się tym zainteresować? Są jakieś różnice w tym modelu? Np. LG G4/G5 na allegro sprzedawane są różne rodzaje w różnych cenach dlaczego?
Czytaj więcej : Proszę o poradę MOTOROLA Z2 PLAY 4GB/64GB | Wyświetlone : 3124 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

HomTom ht50

Potrzebuje pomocy jak włączyć funkcje dzielenia ekranu w homtom ht50? Na ich stronie był filmik o tym modelu i że ma opcje dzielenia ekranu ale już niema tego filmiku pomoże ktoś jak to włączyć. Za pomoc dziękuje
Czytaj więcej : HomTom ht50 | Wyświetlone : 1473 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Elektroniczna deklaracja celna w systemie e-Import

Czy może ktoś już samodzielnie zgłaszał towar do oclenie przez wypełnienie elektronicznej deklaracji celnej w systemie e-Import na stronie https://puesc.gov.pl ? Chciałbym zlecić pomoc w wypełnieniu takiej deklaracji (odpłatnie).

Krzysztof
Czytaj więcej : Elektroniczna deklaracja celna w systemie e-Import | Wyświetlone : 1878 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Kolejna odsłona Vivo APEX

Vivo APEX zadebiutował dwa miesiące temu, a charakteryzuje się ładnym designem . Jego ekran zajmuje aż 91% powierzchni przedniego panela. Sam telefon jeszcze nie trafił do sprzedaży , a już pojawiły się przecieki z nowym telefonem który jest bardzo podobny do Vivo APEX
Obrazek

Czytaj dalej
Nowy Vivo APEX
Czytaj więcej : Kolejna odsłona Vivo APEX | Wyświetlone : 1889 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Modele zdalnie sterowane RC

Witam, czy ma ktoś namiary na jakieś ciekawe podróbki modeli zdalnie sterowanych RC na akumulatory?

Kwota do około 350zł?
Czytaj więcej : Modele zdalnie sterowane RC | Wyświetlone : 2347 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

OPPO F7 Youth - już wkrótce

W marcu OPPO wydał smartfon OPPO F7 z wyciętym wyświetlaczem. Teraz na rynek trafi jego odchudzona wersja "Youth"
Obrazek

Czytaj dalej
OPPO F7 Youth
Czytaj więcej : OPPO F7 Youth - już wkrótce | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo Z5 Innowacyjny bezramkowiec

Wiceprezes Lenovo Group Chang Cheng zapowiedział, że w czerwcu firma wprowadzi na rynek nowy flagowy telefon , który będzie maił najlepszy stosunek powierzchni wyświetlacza do przedniego panela. Smartfon zadebiutuje jako Lenovo Z5 w nadchodzącym miesiącu.
Obrazek
Lenovo Z5 - bezramkowiec z wieloma innowacjami.
Czytaj więcej : Lenovo Z5 Innowacyjny bezramkowiec | Wyświetlone : 2289 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Atrakcyjne kupony na telefony Xiaomi

Sklep Banggood przygotował specjalną promocję dla fanów Xiaomi. Jeżeli planujesz zakup telefonu to sklep przygotował dla ciebie wiele kuponów.
Obrazek

Można np. kupić Xiaomi Mi MIX 2 za 355$, Xiaomi Mi A1 Za 174$, Redmi Note 4 Global za 139.5$, Xiaomi Redmi 5 Plus za 143$ Redmi 45 Global za 129$ i wiele więcej.

Wszystkie ceny i kupony znajdziecie na stronie promocji:
https://goo.gl/GdoYEB
Czytaj więcej : Atrakcyjne kupony na telefony Xiaomi | Wyświetlone : 1999 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579