Teraz jest 3 maja 2025, o 15:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Note 3 Pro zawieszony na Fastboocie

Witam posiadam Xiaomi Note 3 Pro kilka dni temu zaczął się sam wyciszać i przestał działać przycisk power, problem pojawiał się i znikał i tak kilka razy na dzień. wyłączenie i włączenie nie pomagało. dziś chciałem go zresetować i już nie wstał zawiesił się w fastboocie full wipe tez nie działa.
Telefon mam od nowości wersja global nie było nic wgrywane ani nie upadł przynajmniej ostatnio :)
Jestem z Bytomia/Zabrza jest ktoś w okolicy kto ...
Czytaj więcej : Xiaomi Note 3 Pro zawieszony na Fastboocie | Wyświetlone : 1476 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pomoc techniczna

Urząd Celny - vat do zapłaty rok+ później?

Witam,

na taki temat natknąłem się przed chwilą w sieci:
https://forumprawne.org/prawo-finansowe ... zniej.html

Czy zdarzyło się to komuś z Was, by UC po pewnym czasie upominał się o VAT/CŁO?

Nieciekawie by było, gdyby tak nagle UC zaczął się dopominać o VAT od rzeczy sprowadzonych np 4 lata temu.
Czytaj więcej : Urząd Celny - vat do zapłaty rok+ później? | Wyświetlone : 2073 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Mi8 szyfrowanie partycji ?

Witam
Mam problem
Botloader odblokowany
Twrp wgrane jednak nie mogę skopiować romu na telefon przy próbie wgrania przez total commander pojawia się komunikat o blokadzie zapisu a jak wgrywamy spod systemu to zawiesza się .

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Mi8 szyfrowanie partycji ? | Wyświetlone : 1426 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Spor na aliexpress

Hej mam pytanie .Otworzyłem spór na Ali gdyż przyszedł do mnie uszkodzony towar. Sprzedający zaproponował że jak zamknę spór to.wyśle mi działający I poda numer przesylki. Czy jak zamknę spór I okaże się że mnie oszuka będę mógł ten spór wznowic?
Czytaj więcej : Spor na aliexpress | Wyświetlone : 1802 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Głośnik bezprzewodowy

Witam,

Może ktoś polecić jak najlepszy głośnik bezprzewodowy w cenie do 150 PLN max 200?

Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Głośnik bezprzewodowy | Wyświetlone : 1795 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

tablet 7" z GPS

Hej !
Moze ktos poleci mi jakis tablet 7 cali - koniecznie z GPS
Chce z niego zrobic samochodowy gps/nawigacje, wartosc mnie interesujaca to cena - okolo 200 zl max
z gory dzieki
Czytaj więcej : tablet 7" z GPS | Wyświetlone : 2653 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro z 3 kamerami

Huawei Mate 20 nadchodzi, dzięki łańcuchowi dostaw znamy specyfikację telefonu. Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro będą wyposażone w potrójna kamerę główną.

Obrazek

Czytaj dalej:
Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro z 3 kamerami | Wyświetlone : 1735 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[SZUKAM] zestaw głośnomówiący bluetooth

Witam.

Chciałem zaciągnąć u was języka na temat zestawów głośnomówiących bluetooth.
Czy ktoś z was ma już jakieś doświadczenie lub może polecić jakiś przyzwoity moduł w ciekawej kwocie? :roll:
Zależy mi na jakości prowadzonych rozmów więc "mini zestawy" pod zapalniczkę samochodową intuicyjnie odrzuciłem ale u tak gubię się w gąszczu ofert ... :shock: Będę wdzięczny za sugestie i pomoc.

Który LeEco wybrac: Le 2 vs Le S3 vs Cool1 vs Le 3 Pro

Pierwsze dwa w granicy 70$, pozostałe w granicy 100$
Czy warto dopłacać do mocniejszych modeli i dlaczego?
Który będzie miał najbardziej stabilny soft i najbardziej aktualny?

Najbardziej skłaniam się do Cool1 jednak dzisiaj porównałem pozostałą 3 i już sam nie wiem. Nie gram - potrzebuje telefonu ze stabilnie działającym softem, dobrym gps i żeby fajne fotki robił.
Czytaj więcej : Który LeEco wybrac: Le 2 vs Le S3 vs Cool1 vs Le 3 Pro | Wyświetlone : 2249 | Odpowiedzi : 9 | Dział : LeTV LeEco

Axon 7 Pomocy z zmiana wersji

Witam serdecznie gb odeslalo mi mojego axona 7 z gwarancji naprawionego, lecz na chinskiej wersji i pytanie brzmi: co teraz ?
Czy da sie zmienic oprogramowanie z chinczyka na globala/euro jesli tak to prosze o jakis poradnik lub czy pisac ponownie do gb ze zepsuli
Czytaj więcej : Axon 7 Pomocy z zmiana wersji | Wyświetlone : 3113 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ZTE

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571