Teraz jest 4 maja 2025, o 04:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu Official Store - wsparcie dla klientów z Polski.

Obrazek
Obrazek
Cześć!
Jesteśmy nowootwartym, oficjalnym sklepem marki MEIZU na Aliexpress.
https://www.aliexpress.com/store/4424199
Specjalizujemy się w sprzedawaniu smartfonów i akcesoriów wyprodukowanych przez firmę MEIZU.
Zachęcamy do składania zamówień w naszym sklepie. Gwarantujemy najniższe ceny i wzorową obsługę przed i pozakupową.
Zachęcamy do kontaktu z nami poprzez post w tym wątku lub poprzez wiadomość prywatną.

Główne benefity ze składania zamówień w naszym sklepie to:
Obrazek

1) Gwarancja zakupu oryginalnych, nowych i sprawnych urządzeń marki MEIZU w najniższych ...

xantige.com - ktoś to zna? czy to nie jest ściema?

Niedawno spotkałam się z ofertą sklepu: http://xantige.com który sprzedaje podróbki 1:1 np. Samsunga i iPhona (z telefonów). Ceny? Mocno podejrzanie niskie.
Ktoś się spotkał z tym sklepem? Kupował (płatność w bitcoinach, ale podają od razu jak je kupić i gdzie)? Oferta kusi, ale tym bardziej jestem ostrożna.

(nie wiem czy ten temat w odpowiednim miejscu - nie wiedziałam gdzie go dodać)
Czytaj więcej : xantige.com - ktoś to zna? czy to nie jest ściema? | Wyświetlone : 1688 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Gearbest - oznaczenia magazynów w Polsce i UE

Byłe oznaczenie/ aktualne . W linku skrót do magazynu

G-W-4 / FAST-08 – Polska – Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-10 / CN-026 – Polska / Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-2 / CN-001 – UK– Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-3 / FAST-27 – Anglia– Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-5 / FAST-23 – Czechy – Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-6 / FAST-30 – Francja– Aktualna lista ...
Czytaj więcej : Gearbest - oznaczenia magazynów w Polsce i UE | Wyświetlone : 4558 | Odpowiedzi : 1 | Dział : GearBest.com

OPPO R17 wydany. Jest piękny.

OPPO wydał długo wyczekiwanego smartfona R17 . Telefon OPPO R17 został zaprezentowany wraz z R17 Pro podczas wydarzenia w Szanghaju w Chinach.

Obrazek

Czytaj dalej
OPPO R17
Czytaj więcej : OPPO R17 wydany. Jest piękny. | Wyświetlone : 1909 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bardzo tani smartwatch jako przystawka

Hej, poszukuję aktualnie naprawdę podstawowego,taniego smartwatcha, bo chcę zobaczyć "czy mi to leży" zanim wydam więcej. W planach jest zakup Fossila Q Explorista (niekoniecznie z Chin ;)), ale zegarek będzie kosztował w okolicy 1,4-1,5k (bo mowa o nowej generacji) i zanim wydam taką gotówkę, chciałem się przekonać czy smart jest mi niezbędny do życia. Z góry mówię,że nie interesują mnie funkcje fit - skupiam się na powiadomieniach z aplikacji (sms/facebook/whatsapp/slack), informacji o telefonie i NFC ...
Czytaj więcej : Bardzo tani smartwatch jako przystawka | Wyświetlone : 3378 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Xiaomi Mi A2 lite (redmi 6pro) - godny następca Redmi 4 pro?

Wrzucamy tu wszystkie informacje nt tego telefonu. Z braku laku pewnie będzie dość chodliwy o ile cena spadnie do normalnego poziomu.

Póki co w Polsce jak i chinach chodzi niemalże w identycznej cenie co wyraźnie lepszy choć i większy Redmi Note 5. Podatek od nowości, miejmy nadzieje.

Procesor : snapdragon 625 + adreno 506
Ram: 3-32 i 4-64 oraz możliwe, że w chinach 4-32
Bateria : 4000mah
Złącze: micro usb
Aparat: z sensorem Sony IMX486 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A2 lite (redmi 6pro) - godny następca Redmi 4 pro? | Wyświetlone : 24109 | Odpowiedzi : 54 | Dział : Xiaomi

Cubot Dinosaur zamienił się w cegłe? Jakie mam możliwości?

Pacjent: Cubot Dinosaur.
Po użyciu programu Fshred (miał niby czyścić jedynie niewykorzystaną przestrzeń dyskową) telefon się zawiesił (softu używałem 3 razy wcześniej i wszytsko było ok). Wyłączyłem go i nie chce się włączyć. Nie reaguje w ogóle - nawet na podpinanie ładowarki. Absolutnie nic się nie świeci itp. Próbowałem trzymania guzika oraz . Wyjmowałem baterię (którą miałem naładowaną w 80% nie było nigdy z nią problemów) Nic. Wstępnie telefon nie został wykryty na ...
Czytaj więcej : Cubot Dinosaur zamienił się w cegłe? Jakie mam możliwości? | Wyświetlone : 2526 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Cubot

Dispute- czy dalej będę miał ochronę?

Tak jak w temacie.
W skrócie sprawa wygląda tak: Kupiłem wagę do 300kg na Alie. Waga przyszła- byłem na wakacjach- po tygodniu od odebrania paczki pierwszy raz ją uruchomiłem- okazało się że jest niesprawna. Koszt 26$.
Czas ochrony się skończył ale zostało mi 15 dni na założenie sporu od dnia zakonczenia ochrony.
Założyłem spór. wybrałem full refund. W międzyczasie napisałem do sprzedawcy że waga jest nie sprawa, dołączyłem film na którym widać że nie działa ...
Czytaj więcej : Dispute- czy dalej będę miał ochronę? | Wyświetlone : 1942 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Pomoc w wyborze romu leeco Le 2 x526

Witam, będę pierwszy raz zmieniać oprogramowanie... Dlatego proszę o pomoc. Telefon jest na snapdragonie 652, a przyczyna zmiany jest nadzieja ze rozwiąże to problem który polega na tym ze sieć ciągle gubi zasięg.. Może jak zmienię oprogramowanie to rozwiąże to obecny problem..
Czytaj więcej : Pomoc w wyborze romu leeco Le 2 x526 | Wyświetlone : 1606 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Problem z LeEco x526

Witam, proszę o pomoc nie wiem już co mam zrobić i w czym jest przyczyna.. Więc zamówiłam dokładnie 3 takie telefony dla różnych osób 2 telefony działają bez zarzutów z kartami play i plus.... w trzecim kolega ma karte t-mobile telefon ciąle gubi zasieg zanika.. co jest przyczyną? Czy ten jeden telefon przyszedł z wadą czy wina leży w czymś innym? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Problem z LeEco x526 | Wyświetlone : 2206 | Odpowiedzi : 10 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571