Teraz jest 9 sie 2025, o 19:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi mi Band 3 w sprzedaży

Opaski Xiaomi Mi Band zdobyły ogromną popularność za sprawa bardzo dobrej żywotności baterii i niskiej cenie.
Mi band 3 jest już czwartym tego typu pastylką Xiaomi , pomimo że nazwa wskazuje co innego.
Obrazek

Opaska Xiaomi Mi Band 3 jest dostępna w trzech wersjach kolorystycznych: czerwonej, czarnej i niebieskiej.

Niestety cena urządzeń Xiaomi systematycznie idzie do góry, nie inaczej jest z opaska Mi band 3.
W popularnym sklepie Banggood opaska Mi Band 3 kosztuje 45.99$ ...
Czytaj więcej : Xiaomi mi Band 3 w sprzedaży | Wyświetlone : 1976 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 6 już jutro ?

Za pośrednictwem oficjalnego konta Redmi Mobile na Weibo, Xiaomi potwierdziło, że jutro o 10 rano w Chinach zapowie jakąś nowość. Spekuluje się że może to być Redmi 6.
Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 6
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 6 już jutro ? | Wyświetlone : 3405 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

zmieniac ten kredyt?

Cześć. Mam kredyt we frankach i zaczynam się zastanawiać, czy zmieniać go na złotówki . W banku oczywiście niczego nowego się nie dowiem , decyzja należy do mnie. Poza walutą mogą zmienić też inne warunki, np. ilość rat ? Macie taki kredyt i zmieniacie go? Sami czy korzystacie z jakiejś firmy?
Czytaj więcej : zmieniac ten kredyt? | Wyświetlone : 1780 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi8

Xiaomi Mi 8 oficjalnie zaprezentowany, a to oznacza, że poznaliśmy jego wygląd, specyfikację i cenę.

Zgodnie z oczekiwaniami, wyświetlacz został wykonany w technologii Super AMOLED i wspiera Always On Display. Ma on 6,21 cala, proporcje 18,7:9, rozdzielczość Full HD+ (2248×1080) i ma świecić z maksymalną jasnością na poziomie 600 nitów. Producent deklaruje kontrast 60000:1, jednak przy panelu OLED jest on raczej nieskończony.

Jeśli chodzi o wersje pamięci, to Xiaomi Mi 8 dostanie 6 GB pamięci ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 | Wyświetlone : 7980 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Xiaomi

Mi band 3

Cześć, w związku z tym, że dziś jest premiera Mi band 3 szukam miejsca gdzię mogę je najkorzystniej kupić. Znalezłem np na https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-3-OLED-Heart-Rate-Monitor-Bluetooth-4_2-Smart-Bracelet-Wristband-p-1283509.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN ale to cena to 40$ a zapowiadali, że będzie po 26$. A może lepiej trochę poczekać?
Czytaj więcej : Mi band 3 | Wyświetlone : 14779 | Odpowiedzi : 40 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Ostrzerzenie odnosnie aliexpress - absurd.

Moja historia - niuwzglednienie przez aliexpres sporu - gdzie wina sprzedajacego jest udowodniona - miedzy innymi brak CE (juz pomijajajc idiotyzm celnikow, gdzie takie same paczki sciagaja sklepy i nie ma problemu, ale osobom indywidualnym dowalaja 'interpretacje'). Celnicy odeslali paczke, ktora najprawdopodobniej nie zostala odebrana przez kupujacego - to oni odsylali, wiec nie wiem jaki adres wklepali, nie wiem kto wysylal, nie wiem gdzie, nie ma potwierdzenia nadania. Ponoc poczta w chinach/sungapur odeslal z powrotem ...
Czytaj więcej : Ostrzerzenie odnosnie aliexpress - absurd. | Wyświetlone : 2431 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Trimowanie pamięci? (fstrim)

Hej, jaki macie sposób na odmulenie telefonu po czasie jego użytkowania? Posiadam ZUKa Z2 aktualnie z romem MIUI. Choć telefon specyfikacje ma całkiem dobrą to po 3 miesiącach zaczął niemiłosiernie mulić. Nie posiadam na telefonie gier, nie mam masy aplikacji, przeważnie od razu po instalacji nowego romu/formacie instaluje swoje stałe aplikacje, konfiguruje je i tak już zostaje, w telefonie przybywa tylko co najwyżej trochę zdjęć (niedużo), smsy no i śmieci z telegrama,vibera,messengera.

Zaczęło mnie to ...
Czytaj więcej : Trimowanie pamięci? (fstrim) | Wyświetlone : 1687 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

trochę off

Witajcie

Niedługo wesele kuzyna, i mam dwie opcje albo się oszczędzać albo znaleźć jakieś rozwiązanie na późniejsze pogorszone samopoczucie,że tak to określe :) przygotowanie przed imprezowe oczywiście będzie, tłusty podkład itd ale mój organizm źle znosi towarzyskie ilości alkoholowe i zastanawiam się czy są inne metody doprowadzenia się do stanu używalności??

pozdrawiam
Czytaj więcej : trochę off | Wyświetlone : 1823 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

8 urodziny Xiaomi, wiele nowości.

Xiaomi 31 maja będzie świętowało swoją 8 rocznicę powstania. Z tej okazji firma zaprezentuje na wystawie wiele nowych produktów. Można się spodziewać kilku niespodzianek, ale jest też kilka pewniaków które zostaną odsłonięte 31 maja.
Obrazek
Czytaj Dalej
Poniżej lista produktów, które spodziewamy się zobaczyć na jubileuszowym wydarzeniu Xiaomi 31 maja.
Czytaj więcej : 8 urodziny Xiaomi, wiele nowości. | Wyświetlone : 4014 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Polityka prywatności

Telchina.pl nie przetwarza danych użytkowników w celach reklamowych (mailingi, profilowanie reklam).
Telchina.pl nie udostępnia danych osobowych użytkowników podmiotom trzecim w celach reklamowych (mailingi,) ani też nie planujemy rozpoczynania takich praktyk.
Przy rejestracji nie używać nazwy użytkownika i adresu email z Imieniem i i nazwiskiem

POLITYKA PRYWATNOŚCI

§ 1.

Niniejszy dokument określa Politykę Prywatności Serwisu Telchina.pl, która w szczególności obejmuje regulacje dotyczące ochrony danych osobowych oraz bezpieczeństwa innych danych wprowadzonych do Serwisu przez ...
Czytaj więcej : Polityka prywatności | Wyświetlone : 20550 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Polityka Prywatności +Regulamin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580