Teraz jest 21 gru 2025, o 12:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Galeria Coolpad 1

Cześć,
Panowie jest opcja w tym telefonie i na fabrycznym romie tworzyć katalogi w galerii.
Nie powiem dla mojej kobiety jest to wielka uciążliwość.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Galeria Coolpad 1 | Wyświetlone : 1651 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Wrażenia z użytkowania Le 2 x526

Witam

Pytanko do osób posiadających nadal bądź w przeszłości telefon Le 2 x526. Obecnie chodzi w Chinach po ok. 77€ co jest jak dla mnie ceną absurdalnie śmiechową za podzespoły, które w nim widzę. SD652, 3/32 GB pamięci, FHD i B20 to w zasadzie wszystko czego w moim mniemaniu mój syn (bo to do niego trafi słuchawka) będzie potrzebować. Nie dopatrzyłem się tylko którą wersję QC oferuje: 3.0 czy 2.0. Sam od pół roku jadę ...
Czytaj więcej : Wrażenia z użytkowania Le 2 x526 | Wyświetlone : 9248 | Odpowiedzi : 39 | Dział : LeTV LeEco

Program pod recovery.

Witam.
Jest jakiś ogólnodostępny program obsługiwany w recovery pozwalający przekopiowac dane z tel na kartę - coś ala Total Commander..

Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Program pod recovery. | Wyświetlone : 2919 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Big Brand Samsung Galaxy S8 Active vs Nowy Poptel P9000 Max

W dzisiejszych czasach znacznie wzrosło zapotrzebowanie na wytrzymałe telefony z certyfikatem IP68.

w związku z tym zauważyliśmy, że duże marki wprowadziły wytrzymałe telefony i małe / chińskie marki również podążając za trendami.

Dzisiaj przyniosłem niedawno uruchomiony chiński wytrzymały telefon Poptel P9000 Max i próbowałem porównać go z najlepszą marką Samsung Galaxy S8 Active.

Jak wiemy, chińskie firmy oferują swoim klientom bardzo tanie telefony, dodając kilka świetnych funkcji, aby konkurować z dużymi markami.

Sprawdź tabelę porównawczą: ...
Czytaj więcej : Big Brand Samsung Galaxy S8 Active vs Nowy Poptel P9000 Max | Wyświetlone : 4251 | Odpowiedzi : 2 | Dział : INNE MARKI

Strzaskany wyświetlacz i brak debugowania

Witam.
Padł mi fon.
Ekran bezużyteczny.
Nie ma włączonego debugowania.
Jest jakakolwiek możliwość by zrzucić z niego dane na dysk?
Tel to Maze Cosmo.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Strzaskany wyświetlacz i brak debugowania | Wyświetlone : 5806 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Poradniki

Aliexpress spór przez paypala z podpieta karta revolut.

Witam
Czy ktos juz zakladal spor na ali poprzez PP z podpieta karta revolut? Nie robia zadnych problemow? Na dniach che zamowic na Ali dwie rzeczy warte ponad $1k i zaplacic revolutem podptym pod paypala.
Czytaj więcej : Aliexpress spór przez paypala z podpieta karta revolut. | Wyświetlone : 1782 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

[SZUKAM] Le REE Le 3 w dobrej cenie

Witam. Szukam smartfona jak w temacie :) Interesują mnie aktualne promocje. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam :)
Czytaj więcej : [SZUKAM] Le REE Le 3 w dobrej cenie | Wyświetlone : 1990 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Xiaomi Redmi Note 4 -ciągle jak z podłączonymi słuchawkami

Kilka dni temu, po wypięciu słuchawek z gniazda telefon pozostał w stanie jakby były podpięte cały czas, na ekranie wciąż się świeci ikonka słuchawek. Przez to jak rozmawiam to nic nie słychać, jedynie w trybie głośnomówiącym słychać, ale nie chcę używać telefonu tylko w trybie głośnomówiącym. Próbowałem już podłączać i odłączać słuchawki, restartować telefon, zrobiłem factory reset i nic nie pomogło :(. Znalazłem gdzieś też poradę, że można spróbować odgiąć jakąś igłą taką blaszkę w gnieździe ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 4 -ciągle jak z podłączonymi słuchawkami | Wyświetlone : 4411 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

hey

Witam wszystkich :)
Czytaj więcej : hey | Wyświetlone : 2911 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Stawki celne na poszczególne akcesoria

Witam, mam takie pytanie orientuje się ktoś jakie sa stawki celne tzn cło % na akcesoria związane z telefonami ? Konkretnie chodzi mi np

- szkło hartowane
- etui skórzane
- etui silikonowe
- ładowarki samochodowe
- ładowarki sieciowe
- kable USB czy mikro USB
- uchwyt do telefonów

Itd czy to łapie się pod telefony i tylko sam podatek?
Czytaj więcej : Stawki celne na poszczególne akcesoria | Wyświetlone : 1844 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591