Teraz jest 4 maja 2025, o 13:16

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem

Siema wszystkim

Wiem, że to mogło by lepiej "siąść" na innym forum, ale nie chce mi się tam rejestrować, a sporo z nas jest związanych z branżą komputerową. Pięknie proszę o doradzenie mi (2-3 propozycje) drukarki laserowej do biura- nie musi być jakaś super szybka (nie ma to właściwie w ogóle znaczenia), byle by była w miarę niedroga w eksploatacji i posiadała skaner i Wi-Fi. Odpadają HP-ki i Epsony (miałem kilka sprzętów i same przejścia ...
Czytaj więcej : Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem | Wyświetlone : 2307 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

Jaki TV 65cali do 4000pln

Mam zamiar kupić tv 65cali. Dlaczego taki duży? Otuz mam 46 obecnie i wydaje mi się za mały do oglądania z 4 metrów, a wzrok mam juz nie taki sokoli i często napisów nie widzę tych mniejszych, muszę wstawac i przyblizać się ze 2 metry. Kwota to max 4000pln. Wybrałem modele PHILIPS 65PUS6262 oraz Samsung UE65MU6172. Zastanawiałem się nad Sony 65XE7005, ale cena zbyt wysoka. Wszystkie ponoc posiadają matryce VA, przynajmniej Samsung i Sony. Wątpliowści ...
Czytaj więcej : Jaki TV 65cali do 4000pln | Wyświetlone : 2450 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-)

I da sobie pomacać, coś pokaże, opowie etc. :mrgreen:. Lubię mojego Poco, ale zapewne szybko mi się znudzi, więc już szukam następnej opcji :-D. Nie chcę marnować czasu ludzi którzy fona sprzedają, bo to nie fair, więc szukam wśród nas - zapaleńców ;-).

T.
Czytaj więcej : Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-) | Wyświetlone : 2498 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi Band 3 NFC za 29$ od 19 Wrzewśnia

W maju Xiaomi wprowadziło na rynek Mi Band 3 z ceną 169 Yuan (~ 26 USD) . Podczas swojej premiery firma obiecała również, że we wrześniu zadebiutuje opaska w wersji Mi Band 3 NFC.
Dziś firma oficjalnie potwierdziła, że ​​rozpocznie sprzedaż Mi Band 3 NFC od 19 września w cenie 199 Yuan (~ 29 USD).

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Band 3 NFC
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Band 3 NFC za 29$ od 19 Wrzewśnia | Wyświetlone : 1802 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Umierające forum, brak pomysłów, brak moderacji, spamboty

Ostatnimi czasy jest coraz gorzej. Może i temat zakupów z Chin jest wciąż na topie oby był jak najdłużej, ale przez brak moderacji, pomysłów, zmian na lepsze oraz konstruktywnej dyskusji nie ma szans żeby było lepiej. Trzeba coś z tym zrobić, bo inaczej nie będzie drugiego takiego forum albo trzeba założyć i się przenieść gdzieś, komu będzie zależało bardziej niż obecnemu administratorowi. Bo innej opcji nie widzę, a to, że to forum się nadal utrzymuje ...
Czytaj więcej : Umierające forum, brak pomysłów, brak moderacji, spamboty | Wyświetlone : 23996 | Odpowiedzi : 102 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

LeEco Le Max2 problem z aparatem

Ostatnio pojawił się problem z aparatem w telefonie. Zaczął robić zamglone, brzydkie zdjęcia (przykład zdjęć zrobionych tylnym aparatem), a w ustawieniach nic nie przestawiałam. Nie jest to winą zabrudzonego szkiełka, gdyż czyściłam go kilkakrotnie. Co może być problemem? Dodam, że telefon mam już drugi rok.

Obrazek

Obrazek
Czytaj więcej : LeEco Le Max2 problem z aparatem | Wyświetlone : 1426 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Promocja na Xiaomi z oficjalnej dystrybucji

Tydzień smartfonów wczoraj były Xiaomi w fajnych cenach na Polską dystrybucje
https://inspiracje.x-kom.pl/tydzien-sma ... _source=KN
Czytaj więcej : Promocja na Xiaomi z oficjalnej dystrybucji | Wyświetlone : 3844 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

LETV 2 x527 zmiana oprogramowania

Witam serdecznie Forumowiczów,
zwracam się z prośba- pytaniem. Jestem posiadaczem telefonu z tematu i chciałbym zmienić w nim oprogramowanie na na przyklad czystego androida. obecnie mam MoKee. Jak to zrobić? Jest tutaj może ktoś z Trójmiasta, kto byłby w stanie mi pomóc? Nie chciałbym robić tego sam, ponieważ nigdy tego nie robiłem i nie chciałbym nic zepsuć. Kiedyś bawiłem się tym z umi zero, ale tam była firmowe oprogramowanie do komputera, które automaczynie zgrywało dane ...
Czytaj więcej : LETV 2 x527 zmiana oprogramowania | Wyświetlone : 1804 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

OPPO A7X od 20 Września ?

OPPO zapoczątkowało trend na wyświetlacze z wycięciem w kształcie kropli wody. Telefony o podobnym kształcie wyświetlacza wypuściły także marki Honor i Vivo. Teraz OPPO wyda kolejny telefon, OPPO A7X.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej:
OPPO A7X
Czytaj więcej : OPPO A7X od 20 Września ? | Wyświetlone : 1775 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Sterowniki Adreno 530/540 V@313

Znalazłem na xda w wątku Mi Mix sterowniki dla GPU Adreno 530/540. Wgrałem na swojego Le Max 2 i z testów wynika, że nieco podnoszą wydajność. Jakby ktoś był zainteresowany link poniżej
https://www.google.com/amp/s/forum.xda- ... 15853/amp/
Paczkę wgrywamy poprzez TWRP recovery. Wgrałem bez żadnych problemów i wszystko działa jak trzeba, tak samo na HTC U11 żadnych problemów i również nieco wzrosła wydajność GPU.

Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka ...
Czytaj więcej : Sterowniki Adreno 530/540 V@313 | Wyświetlone : 1635 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571