Teraz jest 10 sie 2025, o 00:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nowe oznaczenie magazynów Gearbest (Europa)

Lista nowych oznaczeń europejskich magazynów Gearbest.com
Szybkie zakupy bez opłat celnych (VAT)

Polska: CN-008 (G-W-4) - http://bit.ly/2mlsyFP
Polska: CN-026 (G-W-10) - http://bit.ly/2mpfnnq
Czechy: CN-023 (G-W-5) - http://bit.ly/2uC54Qw
Anglia: CN-027 (G-W-3) - http://bit.ly/2uFyVYt
Anglia: CN-001 (G-W-2) - http://bit.ly/2uuZm3D
Francja: CN-030 (G-W-6) - ...

Kontakt do Fire Business (zakupy z Geekbuying)

Cześć

Oczekiwałem na przesyłkę z geekbuying i niestety dostarczenie trafiło na czas mojego urlopu.
Oczywiście zawaliła jak zwykle poczta polska i listonosz bowiem przy próbie pierwszego doręczenia listonosz nie zostawił awizo tj. 27 czerwca (1 lipca wyjechałem na urlop), później przyszedł 4 lipca gdzie nikogo nie było i zostawił awizo powtórne z terminem odbioru do 11 lipca. Wróciłem wczoraj no i klops.
Na poczcie dowiedziałem się, że przesyłka została zwrócona do nadawcy (12 lipca), gdzie ...
Czytaj więcej : Kontakt do Fire Business (zakupy z Geekbuying) | Wyświetlone : 1630 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Meizu M2 note Sklep Play nie działa.

Kilka dni temu przestał mi działać sklep play, to znaczy próba otwarcia sklepu konczyła się białym ekranem na którym nic sie nie działo i tak stało. W ogóle telefon zaczal sie dziwnie zachowywac, np. proba przywrócenia ustawien fabrycznych konczyła sie niczym, nic sie nie robiło. Sciagnalem najnowszy rom, power i vol +, wgrałem, zaznaczyłem System upgrade i clear data i Start. Zrobiło się, system wstał, zainstalowalem google installer, potem usługi i sklep google. Na poczatktu ...
Czytaj więcej : Meizu M2 note Sklep Play nie działa. | Wyświetlone : 3279 | Odpowiedzi : 1 | Dział : MEIZU

Wideodomofon

Czy ktoś z was kupował wideodomofon z Chin w cenie 70$?
Czytaj więcej : Wideodomofon | Wyświetlone : 2219 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Galeria Coolpad 1

Cześć,
Panowie jest opcja w tym telefonie i na fabrycznym romie tworzyć katalogi w galerii.
Nie powiem dla mojej kobiety jest to wielka uciążliwość.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Galeria Coolpad 1 | Wyświetlone : 1552 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Wrażenia z użytkowania Le 2 x526

Witam

Pytanko do osób posiadających nadal bądź w przeszłości telefon Le 2 x526. Obecnie chodzi w Chinach po ok. 77€ co jest jak dla mnie ceną absurdalnie śmiechową za podzespoły, które w nim widzę. SD652, 3/32 GB pamięci, FHD i B20 to w zasadzie wszystko czego w moim mniemaniu mój syn (bo to do niego trafi słuchawka) będzie potrzebować. Nie dopatrzyłem się tylko którą wersję QC oferuje: 3.0 czy 2.0. Sam od pół roku jadę ...
Czytaj więcej : Wrażenia z użytkowania Le 2 x526 | Wyświetlone : 8603 | Odpowiedzi : 39 | Dział : LeTV LeEco

Program pod recovery.

Witam.
Jest jakiś ogólnodostępny program obsługiwany w recovery pozwalający przekopiowac dane z tel na kartę - coś ala Total Commander..

Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Program pod recovery. | Wyświetlone : 2757 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Big Brand Samsung Galaxy S8 Active vs Nowy Poptel P9000 Max

W dzisiejszych czasach znacznie wzrosło zapotrzebowanie na wytrzymałe telefony z certyfikatem IP68.

w związku z tym zauważyliśmy, że duże marki wprowadziły wytrzymałe telefony i małe / chińskie marki również podążając za trendami.

Dzisiaj przyniosłem niedawno uruchomiony chiński wytrzymały telefon Poptel P9000 Max i próbowałem porównać go z najlepszą marką Samsung Galaxy S8 Active.

Jak wiemy, chińskie firmy oferują swoim klientom bardzo tanie telefony, dodając kilka świetnych funkcji, aby konkurować z dużymi markami.

Sprawdź tabelę porównawczą: ...
Czytaj więcej : Big Brand Samsung Galaxy S8 Active vs Nowy Poptel P9000 Max | Wyświetlone : 3986 | Odpowiedzi : 2 | Dział : INNE MARKI

Strzaskany wyświetlacz i brak debugowania

Witam.
Padł mi fon.
Ekran bezużyteczny.
Nie ma włączonego debugowania.
Jest jakakolwiek możliwość by zrzucić z niego dane na dysk?
Tel to Maze Cosmo.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego C1-U02 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Strzaskany wyświetlacz i brak debugowania | Wyświetlone : 5597 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Poradniki

Aliexpress spór przez paypala z podpieta karta revolut.

Witam
Czy ktos juz zakladal spor na ali poprzez PP z podpieta karta revolut? Nie robia zadnych problemow? Na dniach che zamowic na Ali dwie rzeczy warte ponad $1k i zaplacic revolutem podptym pod paypala.
Czytaj więcej : Aliexpress spór przez paypala z podpieta karta revolut. | Wyświetlone : 1672 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580