Teraz jest 4 maja 2025, o 08:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Drewniana zabawka

Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Czytaj więcej : Drewniana zabawka | Wyświetlone : 2132 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Xiaomi redmi 4a zbyt niska temperatura baterii

Witam. Telefon syna. Spadł na wyświetlacz (rozlał się), wymieniłem i przy okazji też wymieniłem baterię. Po wymianie taki komunikat. Coś mogło jeszcze strzelić?
Czytaj więcej : Xiaomi redmi 4a zbyt niska temperatura baterii | Wyświetlone : 2761 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Xiaomi Mi8 Lite / Pro - temat ogólny

Dzisiaj pokazano nowe modele Mi8.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 Lite / Pro - temat ogólny | Wyświetlone : 4005 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Mi 8 Lite

Dziś Xiaomi wyda co najmniej dwa nowe telefony, z których jednym będzie Mi 8 Lite, zwany wcześniej Mi 8 Youth. Xiaomi udostępnił próbkę zdjęć z telefonu, znak wodny ujawnia oficjalną nazwę jako Mi 8 Lite.

Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Mi 8 Lite
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 8 Lite | Wyświetlone : 2017 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Leeco coolpad r116 nowy soft i kilka pytań

Jak w temacie posiadam taki telefonik i chciałbym zaktualizować system bo coś mi sie lekko przywiesza od jakiegoś czasu.Robiłem już kilka razy formata i pomogło na chwilę tylko.Tak się składa że jak w telefonie biorę aktualizacje to pokazuje mi że mam najbardziej aktualna wersje itp. Posiadam androida 6.0.1 a wersje EUI 5.8.018S (stabilna) zaś model coolpad r116.Powiedzcie mi gdzie mam szukać badz jakiego romu/androida do jakiej wersji bo znalazłem tylko c103-c106 ale nigdzie r116.Chciałbym jak ...
Czytaj więcej : Leeco coolpad r116 nowy soft i kilka pytań | Wyświetlone : 1642 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

LETV LeRee Le 3 - ile zajmuje system

Witajcie

Zakupiłem ostatnio LETV LeRee Le 3 który standardowo powinien mieć 32 GB pamięci. Po uruchomieniu systemu beż żadnych dodatkowych instalacji sprawdziłem ilość dostępnego wolnego miejsca i okazało się że mam wolne tylko 20 GB. Czy możliwe że sam świeży system z aplikacjami zajmuje aż 12 GB i czy w jakiś sposób można zwolnić trochę miejsca w pamięci wewnętrznej ?
Czytaj więcej : LETV LeRee Le 3 - ile zajmuje system | Wyświetlone : 1947 | Odpowiedzi : 6 | Dział : LeTV LeEco

Witam.

Czy ktoś z tu obecnych potrafi odpowiedzieć na pytanie czy w systemie Android a konkretnie MIUI 9,6 można jakoś modyfikować głośność każdej z aplikacji oddzielnie.. Chodzi o np wyciszenie muzyki płynącej np z aplikacji deezer a zostawienie w spokoju głośności discorda. Z góry dziękuję za pomoc.
Czytaj więcej : Witam. | Wyświetlone : 1986 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Elephone Soldier - pancerny telefon z wyświetlaczem 2K

Elephone nie posiadał do tej pory własnego modelu pancernego telefonu. Ale wraz z nadejściem Modelu Soldier to sie zmieniło. Specyfikacja wygląda bardzo interesująco biorąc pod uwagę w jakiej cenie bedzie można go nabyć.

Obrazek

A sam telefon dostepny jest już w przedsprzedaży w cenie 189$, na renderach wygląda na urządzenie z ładnym designem, co będzie niewątpliwie następnym plusem. Nie ma za wiele pancernych telefonów z ładnym designem... ;). Ale wracając do samej specyfikacji... Sercem telefonu ...
Czytaj więcej : Elephone Soldier - pancerny telefon z wyświetlaczem 2K | Wyświetlone : 1931 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi 4s aplikacje kończące działanie

Witam
Mam od dawna Xiaomi 4s i wszystko było w porządku, nawet po zmianie ROMU. Od jakiegoś czasu nie działa poprawnie aplikacja do SMSów/MMSów.
Kiedyś mogłem ją włączyć, wybrać adresata i dołączyć np zdjęcie. Teraz po takim czymś pojawia się komunikat, że "Niestety, aplikacja Dokumenty została z...
Aplikacja zakończyła działanie w nieprawidłowy sposób".
Ale gdy wybiorę obrazek w Galerii i wybiorę Wyślij/Przez SMS to wszystko działa poprawnie i adresat dostaje normalnego MMSa.
Niedawno wymieniałem baterię ...
Czytaj więcej : Xiaomi 4s aplikacje kończące działanie | Wyświetlone : 1540 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Pochwal się swoimi zdobyczami !

Dawno mnie tu nie było, ale przed chwilą ogarnąłem fajny deal, więc rozpoczynam wątek, do chwalenia się najlepszymi zdobyczami.

Ja zacznę.

2x miband 3
2x ładowarka do mibanda 3
1x bransoleta do miband 3

3,69$ czyli 13,57 zł po kursie revolut.

Obrazek
Czytaj więcej : Pochwal się swoimi zdobyczami ! | Wyświetlone : 2309 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571