Teraz jest 11 cze 2026, o 11:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oukitel k10000pro. 4g

Witam
Telefon działa tylko na 3g sieć nju mobile
Co zrobić by śmigało 4g?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Oukitel k10000pro. 4g | Wyświetlone : 1860 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Oukitel

Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce

Meizu 8 sierpnia zaprezentuje flagowe smartfony Meizu 16 i Meizu 16 Plus. Duet telefonów Meizu 16 zdobył ostatnio certyfikat 3C, a teraz oba telefony pojawiły się na TENAA.
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu 16 i Meizu 16 Plus
Czytaj więcej : Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce | Wyświetlone : 4404 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

DRON Z FULL HD I GPS 150$

Witam szukam dobrego drona z kamerą min 720p , gps-em. myslałem o syma x8pro i jjrc pro dobre są to modele?
Czytaj więcej : DRON Z FULL HD I GPS 150$ | Wyświetlone : 2131 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Wymiana digitizera/szkła Nubia M2

Cześć Wszystkim,
wczoraj po kolejnym upadku pęknął mi w rogu ekran w Nubii M2.
Chciałbym zakupić nowy i wymienić.
Domyślam się, że skoro dotyk jak i wyświetlacz nadal działa, to wystarczy zakupić wierzchnią warstwę, czyli samo szkło/dotyk?

Czy ktoś z Was już wymieniał digitizer w tym telefonie?
Czy możecie coś doradzić w tym temacie?

Może ktoś też ma do sprzedania z wysyłka z Polski?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wymiana digitizera/szkła Nubia M2 | Wyświetlone : 3313 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ZTE

Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU

Witam,
Posiada ktoś najnowsze TWRP Recovery oraz najnowszy Magisk, czy nawet aplikację SU i jakąś instrukcje do wgrania w raz z programami. Mam soft Lineage 15.1.
Czytaj więcej : Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU | Wyświetlone : 2031 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Transport

Witajcie. Wiecie, gdzie szukać dobrej wyszukiwarki autobusowej, busowej? Jesteście mi w stanie coś polecić?
Czytaj więcej : Transport | Wyświetlone : 2136 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem

Witam, mam problem z przednim aparatem, mianowicie z bliska łapie ostrość na tle, zaś twarz jest lekko rozmazana - widać to szczególnie przy zbliżeniu zdjęcia. Usterka nie występuje, gdy dostatecznie oddalimy telefon, wtedy wszystko wychodzi ostre. Jestem ciekawy czy inni posiadacze M2 zauważyli u siebie taką wadę. Dodam, że bawiłem się ustawieniami, ściągałem przeróżne aplikacje i nic nie pomaga.
Czytaj więcej : ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem | Wyświetlone : 3337 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ZTE

Xiaomi Mi Max 3 prawie jak tablet.

Xiaomi Mi Max 3 jest telefonem z ogromnym wyświetlaczem i równie ogromną baterią i przeciętną specyfikacją .

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Max 3 specyfikacja
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Max 3 prawie jak tablet. | Wyświetlone : 2041 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Cubot stworzył stronę do reklamacji

Witam.

Napisałem maila że popsuł mi się telefon.
Tym razem dostałem zaproszenie na https://rma.cubot.net/
Tam się rejestrujesz.
Wpisujesz dane telefonu.
Czekasz na akceptacje zgłoszenia ( ja czekałem pół dnia) Wyślą powiadomienie na email.
Wysyłasz telefon na adres : Os. Przemyslowe 21 , 69-100 , Slubice , Poland ( podaj rma)
Czekasz na kontakt co z telefonem.
Płacisz przez PayPal. ( lub nie )
Dostajesz telefon.

Następnym razem już od ...
Czytaj więcej : Cubot stworzył stronę do reklamacji | Wyświetlone : 3552 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Cubot

Vivo NEX S i Vivo NEX A trafią w tym miesiącu do sprzedaży

Vivo NEX, smartfon z wyskakującym aparatem z przodu, ma w tym miesiącu trafić do sprzedaży poza Chinami. W pierwszej kolejności telefon trafi do sprzedaży w Tajwanie, Indiach Rosji, Malezji i Hong Kongu.

Vivo NEX będzie dostępny w sprzedaży na Tajwanie od 30 lipca . Do końca miesiąca smartfon ma także pojawić się w Rosji, Malezji, Hong Kongu i Indiach
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Vivo NEX S i Vivo NEX A
Czytaj więcej : Vivo NEX S i Vivo NEX A trafią w tym miesiącu do sprzedaży | Wyświetlone : 2394 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152385 • Liczba wątków: 4647 • Liczba użytkowników: 39612