Teraz jest 10 sie 2025, o 00:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Wymiana digitizera/szkła Nubia M2

Cześć Wszystkim,
wczoraj po kolejnym upadku pęknął mi w rogu ekran w Nubii M2.
Chciałbym zakupić nowy i wymienić.
Domyślam się, że skoro dotyk jak i wyświetlacz nadal działa, to wystarczy zakupić wierzchnią warstwę, czyli samo szkło/dotyk?

Czy ktoś z Was już wymieniał digitizer w tym telefonie?
Czy możecie coś doradzić w tym temacie?

Może ktoś też ma do sprzedania z wysyłka z Polski?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wymiana digitizera/szkła Nubia M2 | Wyświetlone : 3091 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ZTE

Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU

Witam,
Posiada ktoś najnowsze TWRP Recovery oraz najnowszy Magisk, czy nawet aplikację SU i jakąś instrukcje do wgrania w raz z programami. Mam soft Lineage 15.1.
Czytaj więcej : Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU | Wyświetlone : 1852 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Transport

Witajcie. Wiecie, gdzie szukać dobrej wyszukiwarki autobusowej, busowej? Jesteście mi w stanie coś polecić?
Czytaj więcej : Transport | Wyświetlone : 1891 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem

Witam, mam problem z przednim aparatem, mianowicie z bliska łapie ostrość na tle, zaś twarz jest lekko rozmazana - widać to szczególnie przy zbliżeniu zdjęcia. Usterka nie występuje, gdy dostatecznie oddalimy telefon, wtedy wszystko wychodzi ostre. Jestem ciekawy czy inni posiadacze M2 zauważyli u siebie taką wadę. Dodam, że bawiłem się ustawieniami, ściągałem przeróżne aplikacje i nic nie pomaga.
Czytaj więcej : ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem | Wyświetlone : 3098 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ZTE

Xiaomi Mi Max 3 prawie jak tablet.

Xiaomi Mi Max 3 jest telefonem z ogromnym wyświetlaczem i równie ogromną baterią i przeciętną specyfikacją .

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Max 3 specyfikacja
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Max 3 prawie jak tablet. | Wyświetlone : 1813 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Cubot stworzył stronę do reklamacji

Witam.

Napisałem maila że popsuł mi się telefon.
Tym razem dostałem zaproszenie na https://rma.cubot.net/
Tam się rejestrujesz.
Wpisujesz dane telefonu.
Czekasz na akceptacje zgłoszenia ( ja czekałem pół dnia) Wyślą powiadomienie na email.
Wysyłasz telefon na adres : Os. Przemyslowe 21 , 69-100 , Slubice , Poland ( podaj rma)
Czekasz na kontakt co z telefonem.
Płacisz przez PayPal. ( lub nie )
Dostajesz telefon.

Następnym razem już od ...
Czytaj więcej : Cubot stworzył stronę do reklamacji | Wyświetlone : 3336 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Cubot

Vivo NEX S i Vivo NEX A trafią w tym miesiącu do sprzedaży

Vivo NEX, smartfon z wyskakującym aparatem z przodu, ma w tym miesiącu trafić do sprzedaży poza Chinami. W pierwszej kolejności telefon trafi do sprzedaży w Tajwanie, Indiach Rosji, Malezji i Hong Kongu.

Vivo NEX będzie dostępny w sprzedaży na Tajwanie od 30 lipca . Do końca miesiąca smartfon ma także pojawić się w Rosji, Malezji, Hong Kongu i Indiach
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Vivo NEX S i Vivo NEX A
Czytaj więcej : Vivo NEX S i Vivo NEX A trafią w tym miesiącu do sprzedaży | Wyświetlone : 2162 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

OPPO rusza na podbój Europy

Z wielkiej chińskiej trójki w Europie znamy praktycznie tylko jednego producenta telefonów, Huawei. Jednak w tym roku na europejski rynek zawita VIVO oraz OPPO który właśnie zarejestrował w Europie 40 nowych telefonów.
Obrazek

Oppo oficjalnie wszedł do Europy ze swoim flagowcem Oppo Find X, ale chiński gigant na tym nie poprzestaje i ma bardzo ambitne plany podboju starego kontynentu.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefony OPPO wchodzą do Europy
Czytaj więcej : OPPO rusza na podbój Europy | Wyświetlone : 4141 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

[x600] Problem z podłączeniem do PC.

Witam!
Mam problem z podłączeniem mojego x600 do PC. Podpinam go przez kabel, dodam że kabel, który dostałem oryginalnie od telefonu się zużył i zamówiłem na aliexpress teoretycznie kabel LeEco. Powinien umożliwić transmisję danych lecz nic nie działa. Jakiś miesiąc temu jeszcze na chwilę udawało się na kablu TIEGEM'a podpiąć jako MTP do PC. A teraz jak wpinam, to w menedżerze urządzeń jest nazwa x600 z żółtym wykrzyknikiem i informacją o braku sterowników. Po włączeniu ...
Czytaj więcej : [x600] Problem z podłączeniem do PC. | Wyświetlone : 1493 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Lenovo Z5

Witam. Szukam i szukam i nic na temat tego telefonu ;) Warty uwagi przy tej cenie ?:P
Czytaj więcej : Lenovo Z5 | Wyświetlone : 3988 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580