Teraz jest 4 maja 2025, o 08:50

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zwrot od sporu - czy ali może cofnąć zwrot ze sporu

Wygrałam spór na Ali i odzyskałam na konto pewną cześć pieniędzy. Teraz piszę do mnie sprzedawca, że oddał mi więcej niż chciał I żebym mu cześć pieniędzy oddała z powrotem. I tu pojawia się moje pytanie, czy ali może cofnąć zwrot pieniędzy z konta bankowego, na które już ten zwrot przelali, czy nie ma możliwości żeby ściągnąć teraz te pieniądze?
Czytaj więcej : Zwrot od sporu - czy ali może cofnąć zwrot ze sporu | Wyświetlone : 1614 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

10 GB RAM w OPPO Find X

Od jakiegoś czasu mówi się o smartfonach z pamięcią 10 GB RAM. Stawiano na telefony Vivo Xplay 7 i ASUS ROG, jednak wszystko wskazuje że pierwszym na świecie telefonem z 10 gigabajtową pamięcią będzie OPPO Find X. Telefon z powiększoną pamięcią został dostrzeżony w TENNA

Obrazek
Czytaj dalej
OPPO Find X z 10GB RAM
Czytaj więcej : 10 GB RAM w OPPO Find X | Wyświetlone : 1741 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Czarna lista Aliexpress

Być może są jeszcze tacy, co nie znają czarnej listy Aliexpress, więc polecam zerknąć pod adres http://www.vkvan.com/index. Może to fake, ale zawsze warto sprawdzić :)
Czytaj więcej : Czarna lista Aliexpress | Wyświetlone : 2243 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

DOOGEE BL 12000 PRO

Czy ma ktoś już ten model i mógłby się podzielić informacjami na jego temat? Na ALI jest w dość ciekawej cenie,parametry z opisu też niby dobre i ta bateria 12000, w rzeczywistości jest to 10000 ale i tak sporo. Będę wdzięczny za jakieś spostrzeżenia.
Czytaj więcej : DOOGEE BL 12000 PRO | Wyświetlone : 3278 | Odpowiedzi : 0 | Dział : DOOGEE

Kruger&Matz Edge 1084 - Klawiatura oraz ekran

Witam.
Poszukuje odpowiednika do Kruger&Matz Edge 1084. Poszukuje dokładnie szybki która została zbita oraz klawiatury do niego.
Czytaj więcej : Kruger&Matz Edge 1084 - Klawiatura oraz ekran | Wyświetlone : 3262 | Odpowiedzi : 2 | Dział : TABLETY

DOOGEE BL9000 gdzie kupić z wysyłką z EU?

Wiecie może gdzie kupić DOOGEE BL9000 z wysyłką z EU aby ominąć CŁO i VAT?

Huawei Mate 20 Pro Premiera za 3 tygodnie

Huawei Mate 20 Pro ma zadebiutować za 3 tygodnie. Telefon zostanie wyposażony w duży wyświetlacz AMOLED z wbudowanym czytnikiem linii papilarnych, zaś na tyle znajdziemy potrójny aparat.
Obrazek
Obrazek

Huawei Mate 20 Pro
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Pro Premiera za 3 tygodnie | Wyświetlone : 1789 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Alarm przewodowy do domu

Witam, znalazłem fajny alarm domowy https://www.aliexpress.com/item/ubontoo ... 21528.html
Ale chciałbym zakupić czujnikami przewodowymi -nie mogę znaleźć, pomóżcie proszę... :)
Czytaj więcej : Alarm przewodowy do domu | Wyświetlone : 2900 | Odpowiedzi : 0 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Lampki choinkowe ?

Witam, Panowie zbliżają się święta, więc potrzeba tanich i dobrych lampek choinkowych... Macie jakieś polecane egzemplarze i rodzaje? mówimy o takich na wtyczkę a nie na baterie
Czytaj więcej : Lampki choinkowe ? | Wyświetlone : 3162 | Odpowiedzi : 19 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571