przez smietana » 12 lis 2018, o 03:27
Kupiłeś towar 6.11 i dzień później robisz burze, że jeszcze nie wysłane.
Kupiłbyś na allegro czy w dowolnym sklepie z Polski i też byś nie miał pewności, że wyślą następnego dnia. To, że wysyłka z PL nie oznacza, że następnego dnia. Mają 8 dni na wysłanie i jeśli wyślą po 7 dniach to dalej wszystko jest ok (takie zasady). Nie ma znaczenia czy wcześniej Gearbest wysłał szybko. Naawet gdyby ten sam sklep wysłał wcześniej tobie 100 paczek następnego dnia to nie oznacza, że 101. też będzie tak szybko wysłana.
Ciesz się, że anulowali, bo w sporze byś tego nie wygrał.
Sory ale kazdy ma prawdo do oceny zakupu i nie chodzi o sam fakt wyslania tylko oscieme jaka wali sklep w kazdej wiadomosci i wiedzialbys o tym jakbys przeczytal to co napisalem ale ty przeczytales bez zrozumienia albo sam poczatek bo dalej jest jasno na bialym co mi sie nie spodobalo.
Ale jak widac masz problem z czytaniem. Chodziles do szkoly? Chyba nie...
I mam gdzies co ty sobie o tym myslisz. Ja dalej wystawiam im negatywa i dalej nie polecam u nich zakupow, co ty z tym zrobisz to twoja sprawa i tak szczerze mam to gdzies. Skoro ty ufasz w kazde falszywe slowo sprzedawcy, ktory ma 0 feeeback, 1 zamowienie gdzie w kazdej wiadomoci widac ze klamie. A dwa ze kupilem potem telefon Redmi Note 6 4/64 za 686zl gdzies tu miales za 760zl 3/32.
Ale jak widac po twoim przypadku nie warto ostrzegac, wydawac opinii itp o sprzedawcach bo robie gownoburze. Ok, ja tylko kupuje z china od 2010 i g... wiem i widzialem a do tego robie z igly widly. Ok panie znawco. Mysl co chcesz i rob co chcesz i wlaz w d.. sprzedawcy z ali, moze da ci gift. Tyle w temacie a ja negatyw wystawilem i nie zmienie go o tych klamcach i tyle.
Buhaha mam sie cieszyc? Sory to nie allegro ze maja w d.. kupujacego.
Widze ze cos Ci na nos siadlo i to akurat twoj problem nie moj i mam gdzies takich to co myslisz.
Jak lubisz jak Cie dymaja na kazdym kroku i mowisz ze Ci robia przysluge to juz twoj problem. Dla mnie sklep - 0 i tyle.
I szczerzd @marx traci na takich sprzedawcach a nie zyslukuje. Ale niedlugo padnie to forum przez takich jak Ty marcoos1. Tyle w temacie. Kupuje sobie gdzie chcesz.
A tak naprawde twoja wypowiedz w tymw temacie to prawdziwy SPAM i powinna byc karana! Tu wydajemy opiniie i kazdy ma do tego prawo na temat, tranzakacji i sprzedawcy i nikt nie ma prawa mu wypominac ani nikomu innemu oceny, bo jakby tak bylo, to w tym temacie bylby sam falsz o sprzedawcach, ze tacy och ach super. Ile dostales od nich za obrone? Czy poprostu taki spamer? Sory moge byc i zbanowawany ale zdania ani opini niw zmiene i nie zlamalem regulaniu. Ty status ambasador a zachowujes sie jak rozkapryszony dzieciak. Sory wladza udezyla do glowy czy myslisz ze wiecej wiesz niz inni?
No i do Twojej wiadomosci kupilem 6 a wystawilem opinie 9 to dla Ciebie dzien pozniej to ok, nie mam wiecej pytan. Nowa matematyka jakaś. 3 dni i 3 klamstwa to dla mnie nie to samo co, sory nie mamy towaru wyslemy jak dostaniemy, chyba ze dla Ciebie slowi, wyslaismy towar wczoraj, kolejna wiadomosc potrzebujemy 3-5 dni zeby wyslac tel z hiszpani do polski a potem do Ciebje a potem za 1h ze wyslemy dzis z polski do ciebie to samo co jestesmy uczciwi i mowimy ci prawde. Masakra ty masz siano tam w glowie czy co? Bo juz nie rozumiem? Jak juz napisalen wczesniej sprzedawca byl zarobiony, mial setki zamowien albo poprostu napisal sory nie mamy tel wyslalemy jak bedziemy miec to byloby wszystko ok, poczekalbym ale ob wolal klamac na kazdym kroku.
Jak ja mam sie cieszyc ze klamca mi anulowal zamowienie to nie mam pytan. Poziom zero jestes dla mnie tak samo jak twoj system wartosci. Bo jak widac wedlug ciebie cwaniak i kliamca to wartosc najwyzsza.