Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Witam. Telefon syna. Spadł na wyświetlacz (rozlał się), wymieniłem i przy okazji też wymieniłem baterię. Po wymianie taki komunikat. Coś mogło jeszcze strzelić?
Dziś Xiaomi wyda co najmniej dwa nowe telefony, z których jednym będzie Mi 8 Lite, zwany wcześniej Mi 8 Youth. Xiaomi udostępnił próbkę zdjęć z telefonu, znak wodny ujawnia oficjalną nazwę jako Mi 8 Lite.
Jak w temacie posiadam taki telefonik i chciałbym zaktualizować system bo coś mi sie lekko przywiesza od jakiegoś czasu.Robiłem już kilka razy formata i pomogło na chwilę tylko.Tak się składa że jak w telefonie biorę aktualizacje to pokazuje mi że mam najbardziej aktualna wersje itp. Posiadam androida 6.0.1 a wersje EUI 5.8.018S (stabilna) zaś model coolpad r116.Powiedzcie mi gdzie mam szukać badz jakiego romu/androida do jakiej wersji bo znalazłem tylko c103-c106 ale nigdzie r116.Chciałbym jak ...
Zakupiłem ostatnio LETV LeRee Le 3 który standardowo powinien mieć 32 GB pamięci. Po uruchomieniu systemu beż żadnych dodatkowych instalacji sprawdziłem ilość dostępnego wolnego miejsca i okazało się że mam wolne tylko 20 GB. Czy możliwe że sam świeży system z aplikacjami zajmuje aż 12 GB i czy w jakiś sposób można zwolnić trochę miejsca w pamięci wewnętrznej ?
Czy ktoś z tu obecnych potrafi odpowiedzieć na pytanie czy w systemie Android a konkretnie MIUI 9,6 można jakoś modyfikować głośność każdej z aplikacji oddzielnie.. Chodzi o np wyciszenie muzyki płynącej np z aplikacji deezer a zostawienie w spokoju głośności discorda. Z góry dziękuję za pomoc.
Elephone nie posiadał do tej pory własnego modelu pancernego telefonu. Ale wraz z nadejściem Modelu Soldier to sie zmieniło. Specyfikacja wygląda bardzo interesująco biorąc pod uwagę w jakiej cenie bedzie można go nabyć.
A sam telefon dostepny jest już w przedsprzedaży w cenie 189$, na renderach wygląda na urządzenie z ładnym designem, co będzie niewątpliwie następnym plusem. Nie ma za wiele pancernych telefonów z ładnym designem... ;). Ale wracając do samej specyfikacji... Sercem telefonu ...
Witam Mam od dawna Xiaomi 4s i wszystko było w porządku, nawet po zmianie ROMU. Od jakiegoś czasu nie działa poprawnie aplikacja do SMSów/MMSów. Kiedyś mogłem ją włączyć, wybrać adresata i dołączyć np zdjęcie. Teraz po takim czymś pojawia się komunikat, że "Niestety, aplikacja Dokumenty została z... Aplikacja zakończyła działanie w nieprawidłowy sposób". Ale gdy wybiorę obrazek w Galerii i wybiorę Wyślij/Przez SMS to wszystko działa poprawnie i adresat dostaje normalnego MMSa. Niedawno wymieniałem baterię ...