Teraz jest 9 wrz 2025, o 10:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Spor na aliexpress

Hej mam pytanie .Otworzyłem spór na Ali gdyż przyszedł do mnie uszkodzony towar. Sprzedający zaproponował że jak zamknę spór to.wyśle mi działający I poda numer przesylki. Czy jak zamknę spór I okaże się że mnie oszuka będę mógł ten spór wznowic?
Czytaj więcej : Spor na aliexpress | Wyświetlone : 1921 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Głośnik bezprzewodowy

Witam,

Może ktoś polecić jak najlepszy głośnik bezprzewodowy w cenie do 150 PLN max 200?

Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Głośnik bezprzewodowy | Wyświetlone : 1904 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

tablet 7" z GPS

Hej !
Moze ktos poleci mi jakis tablet 7 cali - koniecznie z GPS
Chce z niego zrobic samochodowy gps/nawigacje, wartosc mnie interesujaca to cena - okolo 200 zl max
z gory dzieki
Czytaj więcej : tablet 7" z GPS | Wyświetlone : 2763 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro z 3 kamerami

Huawei Mate 20 nadchodzi, dzięki łańcuchowi dostaw znamy specyfikację telefonu. Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro będą wyposażone w potrójna kamerę główną.

Obrazek

Czytaj dalej:
Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro z 3 kamerami | Wyświetlone : 1832 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[SZUKAM] zestaw głośnomówiący bluetooth

Witam.

Chciałem zaciągnąć u was języka na temat zestawów głośnomówiących bluetooth.
Czy ktoś z was ma już jakieś doświadczenie lub może polecić jakiś przyzwoity moduł w ciekawej kwocie? :roll:
Zależy mi na jakości prowadzonych rozmów więc "mini zestawy" pod zapalniczkę samochodową intuicyjnie odrzuciłem ale u tak gubię się w gąszczu ofert ... :shock: Będę wdzięczny za sugestie i pomoc.

Który LeEco wybrac: Le 2 vs Le S3 vs Cool1 vs Le 3 Pro

Pierwsze dwa w granicy 70$, pozostałe w granicy 100$
Czy warto dopłacać do mocniejszych modeli i dlaczego?
Który będzie miał najbardziej stabilny soft i najbardziej aktualny?

Najbardziej skłaniam się do Cool1 jednak dzisiaj porównałem pozostałą 3 i już sam nie wiem. Nie gram - potrzebuje telefonu ze stabilnie działającym softem, dobrym gps i żeby fajne fotki robił.
Czytaj więcej : Który LeEco wybrac: Le 2 vs Le S3 vs Cool1 vs Le 3 Pro | Wyświetlone : 2361 | Odpowiedzi : 9 | Dział : LeTV LeEco

Axon 7 Pomocy z zmiana wersji

Witam serdecznie gb odeslalo mi mojego axona 7 z gwarancji naprawionego, lecz na chinskiej wersji i pytanie brzmi: co teraz ?
Czy da sie zmienic oprogramowanie z chinczyka na globala/euro jesli tak to prosze o jakis poradnik lub czy pisac ponownie do gb ze zepsuli
Czytaj więcej : Axon 7 Pomocy z zmiana wersji | Wyświetlone : 3205 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ZTE

Lenovo Moto Z3 z obsługą łączności 5G

W zeszłym miesiącu Firma Lenovo wypuściła telefon Moto Z3 Play, na swój debiut czeka jeszcze flagowy Moto Z3. Spekuluje się, że debiut nastąpi 2 sierpnia.

Obrazek

Czytaj Dalej
Motorola Moto Z3 z obsługą łączności 5G
Czytaj więcej : Lenovo Moto Z3 z obsługą łączności 5G | Wyświetlone : 1871 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Przenośne klimatyzatory

Czy polecacie coś z Chin na te upały.
Czytaj więcej : Przenośne klimatyzatory | Wyświetlone : 1856 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Doogee S55 - Mocny i potężny

cześć

Jestem tutaj z nowootwartym Doogee S55 po sukcesie Doogee S60.
Sprawdźmy funkcje telefonu:

Jest wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz HD +, ośmiordzeniowy procesor MTK6750T, 4 GB RAM, 64 GB ROM, rozszerzalną pamięć do 128 GB, podwójną tylną kamerę 13 + 8MP, przedni aparat 5MP, 4G: FDD (B1 / 3/7/8/20) , Czujnik odcisków palców, Android Oreo, wszystkie ważne czujniki, akumulator 5500 mAh z szybką ładowarką i więcej szczegółów pod linkiem

Kliknij, jeżeli film nie działa

bądź na bieżąco, aby uzyskać ...
Czytaj więcej : Doogee S55 - Mocny i potężny | Wyświetlone : 3343 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164994 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39583