Hej mam pytanie .Otworzyłem spór na Ali gdyż przyszedł do mnie uszkodzony towar. Sprzedający zaproponował że jak zamknę spór to.wyśle mi działający I poda numer przesylki. Czy jak zamknę spór I okaże się że mnie oszuka będę mógł ten spór wznowic?
Hej ! Moze ktos poleci mi jakis tablet 7 cali - koniecznie z GPS Chce z niego zrobic samochodowy gps/nawigacje, wartosc mnie interesujaca to cena - okolo 200 zl max z gory dzieki
Chciałem zaciągnąć u was języka na temat zestawów głośnomówiących bluetooth. Czy ktoś z was ma już jakieś doświadczenie lub może polecić jakiś przyzwoity moduł w ciekawej kwocie? :roll: Zależy mi na jakości prowadzonych rozmów więc "mini zestawy" pod zapalniczkę samochodową intuicyjnie odrzuciłem ale u tak gubię się w gąszczu ofert ... :shock: Będę wdzięczny za sugestie i pomoc.
Pierwsze dwa w granicy 70$, pozostałe w granicy 100$ Czy warto dopłacać do mocniejszych modeli i dlaczego? Który będzie miał najbardziej stabilny soft i najbardziej aktualny?
Najbardziej skłaniam się do Cool1 jednak dzisiaj porównałem pozostałą 3 i już sam nie wiem. Nie gram - potrzebuje telefonu ze stabilnie działającym softem, dobrym gps i żeby fajne fotki robił.
Witam serdecznie gb odeslalo mi mojego axona 7 z gwarancji naprawionego, lecz na chinskiej wersji i pytanie brzmi: co teraz ? Czy da sie zmienic oprogramowanie z chinczyka na globala/euro jesli tak to prosze o jakis poradnik lub czy pisac ponownie do gb ze zepsuli
W zeszłym miesiącu Firma Lenovo wypuściła telefon Moto Z3 Play, na swój debiut czeka jeszcze flagowy Moto Z3. Spekuluje się, że debiut nastąpi 2 sierpnia.
Jestem tutaj z nowootwartym Doogee S55 po sukcesie Doogee S60. Sprawdźmy funkcje telefonu:
Jest wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz HD +, ośmiordzeniowy procesor MTK6750T, 4 GB RAM, 64 GB ROM, rozszerzalną pamięć do 128 GB, podwójną tylną kamerę 13 + 8MP, przedni aparat 5MP, 4G: FDD (B1 / 3/7/8/20) , Czujnik odcisków palców, Android Oreo, wszystkie ważne czujniki, akumulator 5500 mAh z szybką ładowarką i więcej szczegółów pod linkiem