witam , mam problem z telefonem cool1 wersja 116 , zmieniłem sobie rom na leere z poradnika na tej stronie
https://hypersite.pl/2018/03/29/instala ... pad-cool1/
,chyba bo juz nie pamietam,w marcu cos sie bawiłem ,
po wybraniu ustawien fabrycznych wywala mnie ;
daje cancel ,wyskakuje ta plansza
przeciagam pasek na dole pojawia sie to
nastepnie klikam wipe,advanced vipe ,zaznaczam pare opcji i przesuwam pasek na dole
potem wstecz do recowey pole install i nie ma pliku instal.zip ( w telefonie napewno jest,sprawdzane)
po dluzszej zabawie , podlaczeniu telefonu z komputerem w trybie MPT ,wgralem jeszcze raz plik update.zip do telefonu(w telefonie nic nie było tylko folder 0) . oczywiscie pozniej plik update.zip juz nie jest widoczny w telefonie podczas uzytkowania telefonu , pojemnosc telefonu pokazuje 22,5 gb
restartujac telefon pare razy ,wchocząc do recovery i kombinujac , doszlem do tego ze jak wejde w pole wipe i wczyszcze pare rzeczy , na dole zaznacze okienko reebot system to, mi sie zainstaluje normalnie system , mnie to nie przeszkadza , ale telefon idzie na handel i gosc nie przywroci go w razie czego bez instrukcji
moje pytanie co zmaściłem? ze nie dziala funkcja ustawienia fabryczne, tylko trzeba grzebac w recovery..