Siemka
Jestem zupełnie tu nowy i zielony jesli chodzi o roomy. Od długiego czasu posiadam letv x500 1s i niestety używam oryginalnego rooma... Jest on w tej chwili na tyle nieznośny, że nie mogę mieć sklepu Play wraz z polskimi apkami a do tego aparat działa jak by miał 5 pixeli... Proszę was o pomoc w dobraniu odpowiedniego roomu do niego ponieważ czytałem tutaj trochę o tym żeby wgrać cool 1 bądź inne ale niektóre podzespoły niedziałają w tedy bądx root jest nieadekwatny do telefonu. Nie widzę problemu żeby mi nie działa coś co jest nieistotne aczkolwiek chce się za wziąć na poważnie i przejść na takiego który pozwoli mi na korzystanie swobodnie z telefonu i polskich aplikacji, fajnie by było gdyby był tez zpolszczony bądz po angielsku. Bardzo proszę was o pomoc :( :) :)
PS. Przepraszam jeśli jest już taki artykuł ale nie mogłem wszystkich informacji zespoić ze sobą i profesjonalnie dobrać odpowiedni room dla mnie dlatego was o to proszę bądź o pomocne linki ponieważ forum jest obfite w tą wiedze której ja nie posiadam :)