Teraz jest 10 sie 2025, o 00:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Soundbar blitzwolf

Czy ktoś słyszał, ma porównanie np jbl bar studio?
Warto kupić?
Czytaj więcej : Soundbar blitzwolf | Wyświetlone : 3356 | Odpowiedzi : 0 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Odtwarzacze HiFi bezstratne FLAC, DAC, DSD

Czy ktoś już miał to z Chin w rękach:

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... Text=xduoo
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... t=shanling

Jak to się sprawuje? Odtwarzają najwyższej jakości muzykę i mają wbudowanego DAC`a.
Chce wypróbować coś w cenie do 100$.
Markowym odpowiednikiem tego jest FiiO.

Aparat fotograficzny do 500 zł

Witam
Szukam taniego aparatu fotograficznego - wstępnie do 500 zł, w porywach może ciut droższego, ale ze wskazaniem im tańszy tym lepiej.
Najważniejsze by był w miarę trwały i robił czytelne zdjęcia w tym z bliska. Zależy mi na zdjęciach z automatycznych ustawień. Nikt nie będzie nim bawił się i eksperymentował.
Aparat musi być na fakturę. Najlepiej z popularnego krajowego sklepu.
Doradzicie jakiś model.
Czytaj więcej : Aparat fotograficzny do 500 zł | Wyświetlone : 1895 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Meizu m2 mini - telefon nie przesyła danych tylko sie ładuje

Witam. Jak podałem w temacie, mam problem, z przesyłem danych między telefonem, a komputerem (PC, Windows 7 64bit). Może napisze, co już zrobiłem, żeby sie tego problemu pozbyć. Dodam, że jest od nie dawna, wcześniej działał.

Telefon był sprawdzany na 3 kablach usb i był podpinany do 7 gniazd usb. Za każdym razem to samo. Żadnego komunikatu, ani nic, tylko ładowanie. Dodam, że na innych telefonach (starszych), wszystko działa.
Tryb debuggingu: włączony.
Ustawione są połączenia ...
Czytaj więcej : Meizu m2 mini - telefon nie przesyła danych tylko sie ładuje | Wyświetlone : 3239 | Odpowiedzi : 7 | Dział : MEIZU

a wish>>>

Cześć
A wish , to też chiny????
Czytaj więcej : a wish>>> | Wyświetlone : 2049 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Najpopularniejsze telefony w Chinach w Q2 2018r

Firma Canalys opublikowała statystyki dotyczące drugiego kwartału na chińskim rynku smartfonów. Dane pokazują, że rynek chiński odbił się po słabym pierwszym kwartale, ale nadal jest gorzej niż przed rokiem.

Obrazek

Sprzedaż telefonów w Chinach Q2 2018r.
Czytaj więcej : Najpopularniejsze telefony w Chinach w Q2 2018r | Wyświetlone : 1997 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lumintop ODF30, XHP70.2, zasilanie 26650

Obrazek

Witajcie,

Latarkę na testy dostarczył – https://www.banggood.com/Lumintop-ODF30 ... endongling
Z kodem – CFNKL , cena niższa o 25%.

Latarki od Lumintop to zawsze małe dzieła sztuki, nie inaczej jest i w tym przypadku. Klasyczna budowa, z przyciskiem umieszczonym pod kciuckiem, matowa anodyzacja i piękne wykonanie, z którego słynie producent.

Na foncie opakowania znajdziemy jedynie znaczek producenta i informację o tym co znajduje się w środku. Tył opakowania skrywa ...
Czytaj więcej : Lumintop ODF30, XHP70.2, zasilanie 26650 | Wyświetlone : 3575 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

Oukitel k10000pro. 4g

Witam
Telefon działa tylko na 3g sieć nju mobile
Co zrobić by śmigało 4g?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Oukitel k10000pro. 4g | Wyświetlone : 1657 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Oukitel

Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce

Meizu 8 sierpnia zaprezentuje flagowe smartfony Meizu 16 i Meizu 16 Plus. Duet telefonów Meizu 16 zdobył ostatnio certyfikat 3C, a teraz oba telefony pojawiły się na TENAA.
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu 16 i Meizu 16 Plus
Czytaj więcej : Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce | Wyświetlone : 3933 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

DRON Z FULL HD I GPS 150$

Witam szukam dobrego drona z kamerą min 720p , gps-em. myslałem o syma x8pro i jjrc pro dobre są to modele?
Czytaj więcej : DRON Z FULL HD I GPS 150$ | Wyświetlone : 1896 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580