Teraz jest 5 maja 2025, o 18:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nubia z17 Lite

Bardzo powaznie zastanawiam sie nad Z17 Lite. Telefon ma dobre parametry jak na cene 600 zl.
Na tym forum jest o niej bardzo malo opinie, znalazlem kilka recenzji na youtube i jak w tej cenie to naprawde super telefon. Znalazlrm rom Lineage os na xda

https://forum.xda-developers.com/nubia- ... 1-t3790895

Kozystalem juz kiedys z Lineage i nprawde przyjemny rom.
Co o nim moga powiedziec posiadacze tego telefonu ?
Czytaj więcej : Nubia z17 Lite | Wyświetlone : 1355 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusja o telefonach ZTE

Redmi note 4X, wyswietlacz after market lub dobry zamiennik

Witam!

Potrzebuję nowego wyświetlacza do Xiaomi redmi note 4X, boję sie troche aukcji z alledrogo, nie chce trafic na odrzut z produkcji, może ktos cos polecieć żeby w miare szybko wymienić? Ew. Ma może ktos na sprzedaż?
Czytaj więcej : Redmi note 4X, wyswietlacz after market lub dobry zamiennik | Wyświetlone : 2266 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Mija Codoon S1

Dotarła może do kogoś już Mija Codoon S1? Szukam apki z którą będzie wszystko działało. Mifit nie paruje, Amazfit Watch też, a Wearfit niby się łączy ale nie pobiera danych.
Czytaj więcej : Mija Codoon S1 | Wyświetlone : 8596 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Meizu Ep52, opinie?

Witam, mam pytanko, jakie polecacie słuchawki BT do 250zl? Myślę nad Meizu Ep52 ale może jest coś do czego warto dołożyć?
Czytaj więcej : Meizu Ep52, opinie? | Wyświetlone : 3499 | Odpowiedzi : 1 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Aliexpress zwrot

Witam
Zakupiłem na Aliexprees wyświetlacz do telefonu który okazał się uszkodzony
Po nieudanej próbie kontaktu z sprzedającym założyłem spór jego status w tej chwili to zwrot sprzdajacy prosił mnie tylko o zdjęcie telefonu czy jest kompatybilny z wyświetlaczem i mam pytanie czy mogę coś jeszcze negocjować w sprawie odesłania wyświetlacza ? chodzi mi o koszty odesłania czy to już nie podlega dyskusji
Druga sprawa to za wyświetlacz płaciłem przez Paypal czy mogę jeszcze otworzyć drugi ...
Czytaj więcej : Aliexpress zwrot | Wyświetlone : 2915 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LeEco Le Max 2 X829 EUI - przesunięty dotyk po wymianie LCD

Hej, mam problem jak w tytule.

Miesiąc temu zamówiłem z aliexpress nowy wyświetlacz (miałem trochę pęknięty) i wczoraj postanowiłem dopiero go wymienić.

Efekt taki jak na zdjęciu, mam może nie tyle co przesunięty dotyk tylko wyświetla przesunięty obraz - lewa połówka jest po prawej stronie i na odwrót.

Pytanie- czy jest możliwe, że to problem z telefonem? Czy to będzie 100% wina nowego LCD ? Ten ekran, który zdejmowałem pękł mi w kilku miejscach i ...
Czytaj więcej : LeEco Le Max 2 X829 EUI - przesunięty dotyk po wymianie LCD | Wyświetlone : 2210 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

Wesołych świąt !

Obrazek

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia:
Niech ten piękny świąteczny czas będzie radością,
spokojem i odpoczynkiem
oraz nadzieją na spełnienie marzeń.
Czytaj więcej : Wesołych świąt ! | Wyświetlone : 4674 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

gearvita.com

witam

zamawiał ktoś kiedyś coś z tego sklepu ?
Czytaj więcej : gearvita.com | Wyświetlone : 3289 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Chińskie sklepy

Pulsometr dla dzieci i doroslych

Witam kupował ktos i czy poleca ktos takie urzadzenie na palec badajace puls i wysycenie tlenem krwii ? Potrzebuje dosc dokladnych pomiarow dla dziecka ale i pozniej dla dorosłych. Na ali jest mnostwo takich urzadzen ale no name nie wiem czy jest sens kupowac dlatego prosze o rade i podpowiedz co kupic i za ile. Pozdrawiam i Wesołych Swiąt życzę.
Czytaj więcej : Pulsometr dla dzieci i doroslych | Wyświetlone : 2081 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Sklep Play

Witam pomocy! Jak scianac Sklep Play na le let eco pro3?pierwazym razem sciglam z Le store!W chwili obecnej le store brak!
Czytaj więcej : Sklep Play | Wyświetlone : 2072 | Odpowiedzi : 5 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571