Teraz jest 10 sie 2025, o 11:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zabawki typu figurki, roboty itp.

Wątek dla wszelkiego rodzaju figurek nadających się do zabawy.
Czytaj więcej : Zabawki typu figurki, roboty itp. | Wyświetlone : 2959 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki do przytulania- maskotki, pluszaki, podusie itp.

Wątek dla wszelkiego rodzaju przyjaciół naszych dzieci (i żon :mrgreen:) broniących je przed potworami spod łóżka.
Czytaj więcej : Zabawki do przytulania- maskotki, pluszaki, podusie itp. | Wyświetlone : 2973 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki typu klocki, czyli wszystko co się łączy :-)

Wątek dotyczący wszelkiego rodzaju "replik" Lego, Duplo, Bunchems itp., można wrzucać tu również klocki drewniane, aczkolwiek osobiście widziałbym je w zabawkach drewnianych, które mają osobny temat.
Czytaj więcej : Zabawki typu klocki, czyli wszystko co się łączy :-) | Wyświetlone : 3106 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki drewniane

Wątek dla wszelkiego rodzaju drewnianych ustrojstw.
Czytaj więcej : Zabawki drewniane | Wyświetlone : 2902 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki RC (zdalnie sterowane)

Wątek dla wszelkiego rodzaju zdalnie sterowanych zabawek z wyłączeniem dronów, które mają osobny temat.
Czytaj więcej : Zabawki RC (zdalnie sterowane) | Wyświetlone : 9521 | Odpowiedzi : 27 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Dyskusja odnośnie pogorszenia chińskich promocji AD 2018

xany napisał(a):
marx napisał(a):Xany, ile prawdziwych promocji dodałeś ?

To nie ten temat kto ile dodał promocji. Jakbym coś zauważył, czego by nie było to bym dodał. Kwestia że takie mogą się teraz pojawiać coraz częściej bo idą święta itp. chociaż wiem też, że temat z tymi promocjami się kończy i nie będzie tak jak kiedyś. Poprostu chodzi tylko o to, żeby to oddzielić i nie wrzucać do jednego worka.

@Xany a kto określi wartość przedmiotu jako optymalną ...
Czytaj więcej : Dyskusja odnośnie pogorszenia chińskich promocji AD 2018 | Wyświetlone : 2719 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

Le 2 x522

Android 8.1.0 wgrany jakiś AEX czy to dobry Rom custom? nie znam się na tym...może da się coś lepszego wgrać? taki kupiłem nie znam się na tym
mam problem, jak podłącze słuchawki to cały dźwięk z telefonu idzie na słuchawki nawet dzwieki jak ktoś dzwoni do mnie...jak to zmienić?
Czytaj więcej : Le 2 x522 | Wyświetlone : 1424 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

juz wkrótce Xiaomi Mi TV 4S 65 cali i kilka innych urządzeń

W tym miesiącu Chińska firma Xiaomi wyda smartfony Mi MIX 3 i Mi Note 4 ,ale na tym się nie skończy. Zadebiutują też inne produkty Xiaomi w tym telewizory.

Czytaj dalej
Telewizor Xiaomi Mi TV 4S 65 cali

Obrazek
Czytaj więcej : juz wkrótce Xiaomi Mi TV 4S 65 cali i kilka innych urządzeń | Wyświetlone : 1976 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

LeRee Le 3 - problem z mikrofonem

Używam od niedawna LeRee Le 3. Jest jeden problem: rozmówcy zwracają mi uwagę, że słabo mnie słychać.
Czy istnieje sposób na podniesienie czułości / wzmocnienie mikrofonu bez daleko idącej ingerencji w ROM (np. w kernel)?
Czytaj więcej : LeRee Le 3 - problem z mikrofonem | Wyświetlone : 1915 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

LeEco Le2 x522 - problemy

Kupiony wczoraj. System Android Oreo 8.0. Chciałem kamerować, ale wywala błąd nieobsługiwany profil video. To wina systemu? Czy nowy programik muszę wgrać? Rano podłączyłem przejściówkę usb jack i wyłączył się chyba telefon, pomomo że miałem 66% baterii, nie mogę go włączyć...podłączyłem teraz pod usb komputer może bateria padła...nie mam pomysłu, zgłosiłem to do sprzedawcy....macie jakiś pomysł jak właczyć telefon lub przywrócić do ustawień fabrycznych? Dzięki. Jestem nowy proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Czytaj więcej : LeEco Le2 x522 - problemy | Wyświetlone : 2000 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580