Teraz jest 20 gru 2025, o 15:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka)

To chyba prawidłowa nazwa tego co szukam
USB-C USB 3.1 Type C Female to A Female OTG Data
Tak to wygląda.
Obrazek

Tu można to kupić ale nie potrzebuję aż tyle ich:
https://pl.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 74423.html
Czytaj więcej : Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka) | Wyświetlone : 2390 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

PPTV King z Androidem 5 - przeciwskazania (stary system?)

Są jakieś przeciwwskazania do zakupu telefonu z Androidem 5? Na telefonie nie gram, nie korzystam z bankowości itp. Nastawiłem się na PPTV King bo jest szeroki, wygląda jak mini-tablet (a dzisiaj króluje 18:9). Szerokość urządzenia przyda mi się do map - bardzo często używam telefonu do nawigacji turystycznej (rower, lekki off-road itp.). Do tego niska cena a u mnie telefony żyją rok-dwa.
Gdyby mój stary telefon z Andkiem 5 nie padł korzystałbym z niego dalej.

Xiaomi Mi 8 Lite Jutro europejska premiera

W zeszłym miesiącu w chinach światło dzienne ujrzał telefon Xiaomi Mi 8 Lite, a już w tym tygodniu telefon zadebiutuje w Europie. Oczywiście firma rozpocznie sprzedaż od Ukrainy, czyli w kraju gdzie jest bardzo popularna.

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi 8 Lite Europejska premiera
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 8 Lite Jutro europejska premiera | Wyświetlone : 1997 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Redmi Note 3 vs Redmi Note 3 Pro

Witam.

Jakies 2 lata temu zakupiłem Xiaomi Redmi Note 3, dziś odblokowałem bootloadara i teraz chciałbym wgrać MIUI Polska.

Chcę to zrobić zgodnie z tym poradnikiem:
https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/

Problem w tym, że do końca nie wiem jaką wersje telefonu mam, czy wersje PRO czy zwykłą Remi Note 3. Czy jest możliwość by to jakoś sprawdzić po numerze seryjnym ?

Dzięki za odpowiedz.
Czytaj więcej : Redmi Note 3 vs Redmi Note 3 Pro | Wyświetlone : 1578 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

ASG czyli zabawki dla dzieci bardzo dorosłych

Wszystko co jest przeznaczone dla "dużych dzieci" chcących się pobawić w wojnę, bez drażnienia Putina.
Czytaj więcej : ASG czyli zabawki dla dzieci bardzo dorosłych | Wyświetlone : 3454 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki dla niegrzecznych dzieci- broń (zabawkowa)

Wątek dotyczący zabawek uczących jak można komuś zrobić krzywdę niekoniecznie gołymi rękami :mrgreen: - wrzucamy tu wszelkiego rodzaju miecze (świetlne też), pistolety, "repliki" Nerfów itp.
Czytaj więcej : Zabawki dla niegrzecznych dzieci- broń (zabawkowa) | Wyświetlone : 3065 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki typu figurki, roboty itp.

Wątek dla wszelkiego rodzaju figurek nadających się do zabawy.
Czytaj więcej : Zabawki typu figurki, roboty itp. | Wyświetlone : 3069 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki do przytulania- maskotki, pluszaki, podusie itp.

Wątek dla wszelkiego rodzaju przyjaciół naszych dzieci (i żon :mrgreen:) broniących je przed potworami spod łóżka.
Czytaj więcej : Zabawki do przytulania- maskotki, pluszaki, podusie itp. | Wyświetlone : 3074 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki typu klocki, czyli wszystko co się łączy :-)

Wątek dotyczący wszelkiego rodzaju "replik" Lego, Duplo, Bunchems itp., można wrzucać tu również klocki drewniane, aczkolwiek osobiście widziałbym je w zabawkach drewnianych, które mają osobny temat.
Czytaj więcej : Zabawki typu klocki, czyli wszystko co się łączy :-) | Wyświetlone : 3202 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki drewniane

Wątek dla wszelkiego rodzaju drewnianych ustrojstw.
Czytaj więcej : Zabawki drewniane | Wyświetlone : 3002 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591