Teraz jest 28 kwi 2025, o 12:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

problem z mikrofonem w A7100

Witajcie,

Może ktoś miał podobny problem? słabo mnie słychać :(
Czy jest jakaś możliwość "podkręcenia" czułości mikrofonu?

aleks
Czytaj więcej : problem z mikrofonem w A7100 | Wyświetlone : 1123 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Blokada lenovo a660

Witam, zablkowalam sobie ekran telefonu, zeby go odblkowac trzeba sie zalogowac do poczty gmail. Problem w tym ze wpisuje login i haslo a pisze mi ze sa niepoprawne. Logujac sie na kompie tym samym login i haslem normalnie poczta mi dziala. Nie wchodza w gre pomy;lki literowe na komorce ani duze czy male literki. Probowalam wszytskiego. Moze mi ktos jakos pomoc bo telefon mam 3 dni a nie mgoe z niego korzytac bo jest zablokowany ...
Czytaj więcej : Blokada lenovo a660 | Wyświetlone : 932 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zakupy w USA

Czy ktoś z forum kupował przez internet w USA? Chciałbym zakupić laptopa(MacBook air), który tam jest dużo tańszy. Czy tak samo łatwo ominąć VAT, jak przy zakupach w Chinach? Na jakich stronach najlepiej kupować? Cy cała ta zabawa się opłaca?
Czytaj więcej : Zakupy w USA | Wyświetlone : 1270 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

orginał czy podróbka???

Witam postanawiam zakupić tel ale nie mam pojęcia czy to podróba czy orginał?? może mi ktoś pomóc i doradzić??
Czytaj więcej : orginał czy podróbka??? | Wyświetlone : 1009 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Oppo N1

Oppo N1,to najnowsze dzieło cenionego chińskiego producenta elektroniki. Telefon należący do nowej rodziny urządzeń Oppo N-Lens, zadebiutuje już w przyszłym miesiącu.
Obrazek
Z przecieków wiaomo że moc obliczeniową ma dostarczyć czterordzeniowy procesor Snapdragon 800 o maksymalnej częstotliwości taktowania 2,3 GHz z układem graficznym Adreno 330. Oppo N1 ma posiadać aparat główny z matrycą 12 Mpix i ksenonową lampa błyskową, który pozwoli na wykonywanie bardzo dobrej jakości zdjęć nawet przy słabych warunkach oświetleniowych. Na 5,5-calowym ekranie ...
Czytaj więcej : Oppo N1 | Wyświetlone : 1311 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ZTE V987 zmiana na PL Menu

Witam wszystkich przeszukałem forum w poszukiwaniu rozwiązania, ale go nie znalazłem zakupiłem ZTE V987 za ali w sklepie APOLLO. Po zakupie i zapłaceniu zorientowałem się że ma on język jedynie chiński i angielski. W związku z tym mam pytanie czy jest gdzieś jakiś soft żeby to zmienić mam pewnie z 2 tygodnie na przygotowanie się do tematu a jak się nie uda to zostanę przy angielskim.
Pozdrawiam .
Czytaj więcej : ZTE V987 zmiana na PL Menu | Wyświetlone : 1381 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

PL język Umi X1s Jiayu G4

Witam forumowiczów planując zakup smartfona nurtuje mnie pytanie czy kupując jeden z tych telefonów będe miał do dyspozycji język polski. Ewentualnie czy istnieje możliwość wgrania roma z Pl językiem oczywiście w miarę podobnym do orginalnego. Jeżeli ktoś by był zorientowany w tym temacie to fajnie by było jak by się udzielił na forum i wypowiedział w tej kwestii
Czytaj więcej : PL język Umi X1s Jiayu G4 | Wyświetlone : 1122 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

android problem haier w718

witam, wgrałem roota z polskim menu po czasie wielu problemów w końcu mis ię udało, lecz mam pewien problem windows7, jak wczesniej na tym standardowym usb store chodził mi bez problemu tak teraz nie chce działać , słychać że po podłączeniu do komputera przez usb telefonu cos sie dzieje ale nic nie widac , jedynie pojawia sie ikonka po włączeniu opcji przesyłania zdjęc ale kiedy próbuje cos wkleić to wyskakuje błącz ,że nie można nic ...
Czytaj więcej : android problem haier w718 | Wyświetlone : 1178 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu S1, antutu 24000

JiaYu niebawem wprowadzi na rynek smartfon o symbolu S1, który to zdobył w aplikacji benchmarkowej AnTuTu blisko 24000 punktów.
Obrazek
Urządzenie cechuje się czterordzeniowym procesorem Qualcomm Snapdragon 600 o częstotliwości taktowania 1,7 GHz z chipem graficznym Adreno 320, wspomaganym przez 2 GB pamięci operacyjnej RAM . Wyświetlacz od firmy Sharp to 5-calowy OGS, z hartowanym szkłem Gorilla Glass 2, na którym obraz będzie w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli) .

W wyposażeniu JiaYu ...
Czytaj więcej : JiaYu S1, antutu 24000 | Wyświetlone : 1778 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

MTK6589 vs Tegra 3

Witam,

Przeszukując ostatnio Ali zauważyłem kilka ciekawych modeli opartych o Tegre 3.
Przykładowe tel (aukcje są przypadkowe, chciałem pokazać specyfikacje):
K-Touch V9 - http://www.aliexpress.com/item/Original-K-touch-V9-Quad-core-android-phone-1-5Ghz-4-5-QHD-960X540-1G-RAM/726201386.html
K-Touch V8 - http://www.aliexpress.com/item/K-touch-V8-Nvidia-Tegra-3-at-t-t-mobile-Unlocked-android-phone-4-5-Gorilla/1155005140.html
ZTE V985 - http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-4-5-ZTE-V985-Grand-Era-Nvidia-Tegra3-quad-core-1-5GHz-1280x720-8MP/1056697883.html
Beidou LA-Q1 - http://www.aliexpress.com/item/Beidou-Hot-Pepper-LA-Q1-Smartphone-Tegra-3-Quad-Core-Android-4-1-4-7-Inch/954447542.html

Chciałbym się dowiedzieć jak się mają jakościowo i wydajnościowe te modele do modeli opartych o MTK6589 - i tak bardziej ogólnie jak się ma wydajność tych dwóch SoC względenm siebie.
Telefony te wydają się ciekawymi propozycjami i chciałbym wiedzieć ...
Czytaj więcej : MTK6589 vs Tegra 3 | Wyświetlone : 1380 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570