Teraz jest 27 kwi 2025, o 18:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

dane ROM

można odzyskać dane z pamięci ROM z chińskiej słuchawki ?? jeśli tak to jak ??
chodzi mi o to że telefon ma wbudowany32 gb. po zmianie wersji androida pokazuje mi 1,5gbadane które tam BYŁY ZNIKNĘŁY . wiem ze po formacie bedemiał znów32 gb ale wiem tez ze bez tych danych. chodzi mi przed wszystkim o zdjecia . da jakoś rade ??
Czytaj więcej : dane ROM | Wyświetlone : 975 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Umi X2 problem z sms

Witam od niedawna posiadam 2 telefony chińskie (zoppo c3 i umi x2), o ile zoppo chodzi fajnie to z umim mam problem. Zauważyłem że mogę wysyłać sms-y ale żadne do mnie nie docierają i to nieważne z której sieci, a mms-y wogóle ani nie mogę wysłać ani otrzymać.
Posiadam na obydwu telefonach numery w play i żadne zmiany z kartami innych operatorów w umi nie zmieniają sytuacji.
Czy ta przypadłość to jakiś sprzętowy problem czy ...
Czytaj więcej : Umi X2 problem z sms | Wyświetlone : 944 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Alcatel One Hero, 6-calowy phablet

Alcatel zaprezentował na targach IFA ekscytującego Alcatel One Hero!
Obrazek
6-calowy Hero Alcatel One Touch przeznaczony jest dla użytkowników którzy chcą odpowiednika Galaxy Note, ale za niższą cenę. Hero jest w komplecie z rysikiem do aplikacji które są przeznaczone do pracy piórem.

Utrzymywanie kosztów na niskim poziomie przy wystarczającej mocy jest możliwe dzięki czterordzeniowemu procesorowi 1.5 Ghz MT6589T od MediaTek i 2GB pamięci RAM . Dual Sim dostępny będzie dla wersji z 16GB pamięcią (tańsza ...
Czytaj więcej : Alcatel One Hero, 6-calowy phablet | Wyświetlone : 3418 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Telefon dual sim a internet

Witam
Czy telefon który ma w opisie
2G: GSM/GPRS/EDGE: 900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA/HSPA: 900/2100MHz
Dual SIM Card Dual Standby
będzie umożliwiał korzystanie z internetu na obu kartach SIM ?
mam w Play abonament z Internetem, myślałem też o włożeniu do drugiego slotu karty Areo 2 czy będę mógł korzystać z Internetu na obu kartach ?

Druga sprawa.
Taki JIAYU G4 Basic ma w parametrach
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz
Czy na karcie 2G będzie ...
Czytaj więcej : Telefon dual sim a internet | Wyświetlone : 1167 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Co oznacza ten status

Witam 3 dni temu zamówiłem telefon Lenovo A820 na aliexpress od sprzedawcy chinatronic,zapłaciłem za pomocą karty visa i mam teraz taki status:

Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 5days 0hours 5minutes 13seconds .

pod spodem moge kliknąć:
Extend procesing time i Request Order Cancellation

Co ten status oznacza? czy moge spokojnie czekac na przesyłkę czy musze dopełnic jeszcze ...
Czytaj więcej : Co oznacza ten status | Wyświetlone : 4114 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

MT6577 Bold (Podobny do blacb berry)

Witam !
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem nie zidentyfikowanego telefonu "Bold".
Chciał bym się dowiedzieć więcej o nim i oczywiście troszkę go zmodyfikować "pod siebie" ,lecz nie mogę nic o nim znaleźć.
Posiada on dual-sim ,TV ,jave(nie ma androida) ,dotykowy ekran ,i coś w stylu dotykowego przycisku(nie wiem jak to profesjonalnie nazwać ale nie w tym rzecz) i jest wyposażony MT6577 dokładnie nie wiem co to ale wiele innych chińczyków to posiada. Zdjęcia dodam wieczorem ...
Czytaj więcej : MT6577 Bold (Podobny do blacb berry) | Wyświetlone : 1016 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Czy ktoś kupował w androidguruz.com ?

Witam, przymierzam się do kupna telefonu i znalazłem w tym sklepie dosyć tanio Jiayu G4

http://androidguruz.com/index.php?route ... duct_id=52

Co o tym sądzicie? Kupował już tam ktoś?
Czytaj więcej : Czy ktoś kupował w androidguruz.com ? | Wyświetlone : 1112 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Lista telefonów obsługujących Aero2

nie wiem czy w tym dziale ten wątek osadzić, proszę o decyzję admistratora :-)
proszę o wpisywanie tylko potwierdzonych telefonów, postaram się w miarę często aktualizować.

ZTE:
ZTE v987
ZTE 967s
ZTE V970

Lenovo:
Lenovo A820

TCL:
TCL Idol X S950

Faea:
Faea F1
FAEA F2

Inne:
Haier W718
Czytaj więcej : Lista telefonów obsługujących Aero2 | Wyświetlone : 4851 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi mi3 z Tegra 4 i Snapdragon 800

Xiaomi uruchomił właśnie nowy flagowy Xiaomi mi3, ktory bedzie dostępny zarówno z procesorem NVIDIA Tegra 4 i Qualcomm Snapdragon 800!
Telefon przypomina w stylu Nokia Lumia i będzie dostępny w różnych kolorach, w tym czerwony, żółty, niebieski, różowy i czarny. Będzie również elegancki futerał.

Obrazek
Specyfikacja techniczna Xiaomi MI3:

Wyświetlacz: 5-calowy wyświetlacz IPS o rozdzielczości Full HD 1920 x 1080 pikseli i gęstości pikseli 441ppi. – możliwa obsługa w rękawiczkach i w deszczu.
Procesor: nVidia ...
Czytaj więcej : Xiaomi mi3 z Tegra 4 i Snapdragon 800 | Wyświetlone : 2392 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570