Teraz jest 27 kwi 2025, o 18:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Przeczytane

Witam!

Mam problem. Chciałbym oznaczyć wszystkie posty na forum jako przeczytane. Czy jest taka możliwość? Jeśli nie ma to proponuję dodać, była by pomocna myślę ;)
Czytaj więcej : Przeczytane | Wyświetlone : 5348 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

ShoutBox

Czy to was nie dziwi jego brak, na większości forów jest i spełnia swoja funkcję , może i tutaj by się sprawdził
Czytaj więcej : ShoutBox | Wyświetlone : 3359 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

KUPIE TELEFON i5 lub fake iphone4

Tak jak w tytule ! kupię telefon i5 lub fake iphone 4.

Propozycje w komentaarzach !
LUB Szukam osoby która zamówiłaby taki tel przez internet ! :!: :!: :!: :!: :!: ...
Czytaj więcej : KUPIE TELEFON i5 lub fake iphone4 | Wyświetlone : 1173 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ROM Lenovo A820 aktualny, najlepszy

Witam,
proszę to wklejać linki do najlepszego romo dla Lenovo.

więc zacznę od tego
Code: Zaznacz cały
http://94.23.195.41/~jacek/roms/A820/A820_JB4.2.2_SANXING_PL_JDStar.pl.zip

Zużycie pamięci 8%, 60 MB.

W pełni działająca autoryzacja, również w menu i na smsach.
Czytaj więcej : ROM Lenovo A820 aktualny, najlepszy | Wyświetlone : 14321 | Odpowiedzi : 26 | Dział : Lenovo A820

przywracanie IMEI MT 6515

Witam, przeczytalem wiele poradnikow i nie moge nigdzie natrafic na opis przywracania IMEI w telefonach MT 6515 ;(
na forach rosyjskich odnalazlem 5 sposobow http://forum.china-iphone.ru/vosstanovl ... 12628.html
lecz zaden nie dziala posiadam MT6515M (ze stajni HAPPLE) sp6820 dodam tylko, ze po zmianie roomu zmienily sie IMEI i obecnie brak zasiegu.
Moze ktos pomoze, z gory serdeczne dzieki ;)
Czytaj więcej : przywracanie IMEI MT 6515 | Wyświetlone : 1049 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Goophone I5 Android 4.0 MTK6577

Witam zakupiłem tel chiński to taki klon iphona 5 w,l który jest jeden przycisk a nie 3. tel ma zainstalowanego androida 4.0 i mam problem np z edycja listy kontaktów ( nie potrafię usunąć podwójnego wpisu )czy np dodaniem mp3 aby był dzwonkiem itd... jakby brakuje klawiszy bo ten 1 to jest wstecz...czy są jakieś widety nie wie jakaś nakładka co to ułatwi czy muszę jednak się męczyć ( może mogę wrzucić jakiegoś ROm-a czy ...
Czytaj więcej : Goophone I5 Android 4.0 MTK6577 | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Wyswietlacz do S4 clone

Próbuje od 2 dni znalezc na aliexpresie wyswietlacz do Clona S4. Na 90 % mam taki telefon :
http://www.aliexpress.com/item/Singapore-freeshipping-Perfect-Clone-I9500-S4-Phone-for-S4-i9500-phone-Really-5-0-inch-1280/1009614767.html
http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-Galaxy-Clone-original-S4-GT-i9500-Quad-core-mobile-Phone-MTK6589-1GB-RAM/1137245400.html
Wysłałem zapytanie do kilku sprzedawców mających te telefony ale niestety brak odzewu.
Znacie moze sprzedawców którzy mogą mieć w ofercie taki wyswietlacz ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wyswietlacz do S4 clone | Wyświetlone : 980 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Kolor

Witam wszystkich,

jestem nowy na forum i natrafilem na maly problem; jak zmienic tlo z ciemnego na jasne? Nie moge strawic ciemnego podswietlania, jest jak dla mnie calkowicie niefunkcjonalne. Szukalem w ustawieniach ale juz mnie oczy bola:)

Bede wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

Problem rozwiazany, do usuniecia.
Czytaj więcej : Kolor | Wyświetlone : 908 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

[ANKIETA] Jak długo trwała u Ciebie przesyłka z Chin

Witam! Stworzyłem ankietę odnośnie czasu oczekiwania na przesyłkę z Chin. Chcę sprawdzić jaki jest średni okres oczekiwania.
Czytaj więcej : [ANKIETA] Jak długo trwała u Ciebie przesyłka z Chin | Wyświetlone : 1309 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

S 4 podróbka czy oryginał

jak w temacie, na co zwrócić szczególną uwagę i gdzie "zerknąć" żeby mieć pewność że S4 którego trzymamy w ręku to oryginał a nie podróbka???
Czytaj więcej : S 4 podróbka czy oryginał | Wyświetlone : 1082 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570