Cześć. Czy do zopo c2 platinum jest jakakolwiek możliwość wgrania custom romu? Czy romy od zopo c2 pasują do zopo c2 platinum?! Jaki rom ma świetną optymalizacje i animacje przejść, obrotów ekranu?
Witam zakupiłem na allegro Chiński smartfon. Nie mam pojecia co to za marka i model prosze was o pomoc bo przewaliłem cały internet z podobnymi tematami no i nadal nic nie wiem.
Pod bateria jest napis Model S4 nic wiecej.
Procesor jest mtk6517 android " 4.0.4" Podobno ale z tego co czytałem to jest 2.3.3
Podobno jest to feiteng a7100 ale nie wydaje mi sie ponieważ zrotowałem go pod firmware od a7100 i mam ekran ...
Zopo uruchomił swój flagowy smartfon Zopo ZP980 z pamięcią RAM 2 GB i 32GB ROM!
Zopo ZP980 do tej pory oferował 1 GB pamięci RAM i standardowy procesor MT6589 , Zopo zmodernizował telefon montując w nim najnowszy procesor mediateka MTK6589T taktowany zegarem o częstotliwości 1.5GHz, dodatkowo w nowym topowym Zopo ZP980 jest teraz 2 GB pamięci RAM i 32 GB pamięci ROM.
Pamięć telefonu można dodatkowo rozbudować o 64GB za pomocą gniazda MicroSD. ...
Witam,
chodzi mi o roota do idealnej kopii samsunga galaxy S4 czyli model I 9500... czy ktoś to rootował i wgrywał CWM i czy może polecić jakiś rom do niego?
Witam trafilem na model telefonu ktorego taktowanie na cpu identifierze pokazuje rzekome 1.7 ghz ,score'sy porownywalne sa do telefonow z ukladem ktore maja 1.7 ,pytanie jest takie czy to mozliwe czy raczej fake ? oczywiscie ten telefon jest na mtk6577
http://img29.imageshack.us/img29/1207/12253054.jpg zdjecie z cpu identifier
Urządzenie wyposażono w duży 6,5-calowy wyświetlacz wykonany w technologii IPS, w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli). Phablet posiada procesor MediaTek MT6589T o częstotliwości taktowania 1,5 GHz z układem graficznym PoverVR SGX544 wspomagany przez 1 GB pamięci operacyjnej RAM. ...
Witam
Poniewaz to pierwszy post na tym forum to nie bijcie jezeli nie w tym miejscu
Mma 2 problemy z moim Hummerem
1. dzwiek - jest charczacy ,skrzecacy w glosniku podczas odtwarzania muzy jak i podczas rozmowy - z tego co mi powiedziano ten typ takie ma glosniki, ale....
nieraz jest ok wiec od czego to zalezy ze ten sam dzwiek/melodia raz jest dobrze słyszalna a raz nie?
Witam wszystkich. Dzięki wam zaraziłem się chińskimi telefonami :D
Mam mały problem. Wczoraj doszedł drugi lenoviak a820 dla szwagierki. Wzięli go do domu i coś z nim robili nie wiem dokładnie co. Podobno skończyli na pinie jakimś z karty. Wyłączyli i dzisiaj tel się nie uruchamia. Wisi na logo Lenovo i potem czarny ekran. Co to może być ?
Ja stawiam na botloader. Proszę o pomoc.