Teraz jest 27 kwi 2025, o 18:23

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pierwsza paczka

Witam bym chcial zamowic telefon z aliexpress ale sie troche waham boje sie o pieniadze czy paczka wgl dojdzie czy nie zostanie zatrzymana a takze czy ofercie ktora poszukalem mozna zaufac bym byl wdzieczny za jakies rady propozycje czy transport bezpieczny i pewny jest
Czytaj więcej : Pierwsza paczka | Wyświetlone : 1090 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

TCL One Touch X Idol Slim

TCL niedawno miał premierę swojego najnowszego smartfonu o nazwie One Touch Idol X. Następca będzie z 5-calowym ekranem Full HD 1080p, czterordzeniowy procesor i bardzo szczupły, o grubości zaledwie 6.9mm. Urządzenie będzie dostępne w różnych kolorach w tym żółty, niebieski i czerwony.
Obrazek
One Touch X Idol Slim bedzie pracował na Androidzie 4.2 Jelly Bean z niestandardowym interfejsem, 5-calowy Full HD i posiada Walcz z technologii, która jest silniejsza niż zwykłe szkło LCD. TCL jest ...
Czytaj więcej : TCL One Touch X Idol Slim | Wyświetlone : 5700 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

MEIZU MX3

Została ujawniona oficjalna data wejścia do sprzedaży MEIZU MX3, na półki sklepowe trafi 28 września.
Obrazek

Meizu MX3 został wyposażony w 5,1-calowy wyświetlacz 15:9 firmy Sharp, wyświetlający obraz w rozdzielczości 1800 x 1080 pikseli , 2 GB pamięci operacyjnej RAM oraz procesor Samsung Exynos 5 Octa, wykonany w 28-nanometrowym procesie technologicznym z technologią big.LITTLE (jednocześnie korzysta z 4 rdzeni). , grafikę obsługuje SGX544MP3.

Na pokładzie urządzenia znajduje się od 16 do 128 GB pamięci wewnętrznej, ...
Czytaj więcej : MEIZU MX3 | Wyświetlone : 3652 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

spis lista telefonów parametry cena

Tak właśnie wpadł mi do głowy pomysł jak by tak zrobić listę/tabelę z telefonami, tymi popularnymi markami i modelami.
Chciał bym żeby tam były umieszczone podstawowe informacje o nim np: (pomijam gps, wi-fi, bluetooth, mikro sd, dual sim bo to praktycznie każdy posiada)
Marka:
Model Wymiary Waga Ekran Sieci gsm/wcdma RAM/ROM GPU CPU Aparat p/t/led Bateria System Cena Premiera inne

ZTE
v987 141x70x9.2 ...
Czytaj więcej : spis lista telefonów parametry cena | Wyświetlone : 2791 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

UMI Cross

Premiera UMI Cross została zapowiedziana na 8 października tego roku, to kolejny chiński smartfon o przekątnej ekranu powyżej 6 cali. Telefon będzie podobny do koreańskiego Samsunga Galaxy Mega 6,3 cala
Obrazek
Obrazek
Obrazek

UMI Cross zostanie wyposażony w 6,44-calowy wyświetlacz OGS o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T o taktowaniu 1,5 GHz z układem graficznym PowerVR SGX544 wspomagany przez 2 GB pamięci operacyjnej RAM oraz 32 GB pamięci wewnętrznej z ...
Czytaj więcej : UMI Cross | Wyświetlone : 3801 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

iOcean Skyfall i 6,44-calowy wyświetlacz

W chinach jest silny trend do konstruowania dużych telefonów, istnieje tam przekonanie ze w przyszłym roku będziemy dzwonić z 7" telefonów.
Tymczasem iOcean zapowiada telefon o rozmiarze 6,44 cala który zadebiutuje na rynku w ciągu dwóch najbliższych miesięcy.
Obrazek
Obrazek

Do tej pory wiadomo że iOcean „Skyfall” zostanie wyposażony w 6,44-calowy wyświetlacz prezentujący obraz w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli) oraz 2 GB pamięci RAM. Ponadto na pokładzie znalazło się miejsce dla 13-megapikselowego ...
Czytaj więcej : iOcean Skyfall i 6,44-calowy wyświetlacz | Wyświetlone : 2156 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Prośba o zrobienie Zipa Stock roma 130802 pod Cwm

Witam wszystkich

Otóż ma prośbę jak w temacie czy ktoś z was mógłby zrobić paczkę czystego stock romu dla thl w100 bo nie mam dostępu do kompa a na necie szukałem ale jest lipa

Czy znalazłby się jakiś programista który by mnie poratował ?
Czytaj więcej : Prośba o zrobienie Zipa Stock roma 130802 pod Cwm | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

GT-I9300 Problemy z wyświetlaczem

Witam. Niedawno kupiłem tutaj : http://www.starm.otwarte24.pl/204,i9300 ... -PL-z-Chin właśnie ten telefon. Używałem go aż do dzisiaj (ok.20 dni) i telefon zawiesza się, nie można wysłać smsa, czasami nawet odblokować klawiatury. Wcześniej było dobrze, telefon chodził sprawnie. Rzeczywiście ma androida. Dodam że nie spadł mi, nie został zalany czy coś podobnego. Poprostu stało się to z dnia na dzień. Próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne ale to nic nie dało. Jak to ...
Czytaj więcej : GT-I9300 Problemy z wyświetlaczem | Wyświetlone : 1023 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

UMI X2 - zarządzanie kartami

Witam
Proszę mi pomóc i doradzić w jaki sposób mogę ustawić :
- Inny sygnał dźwiękowy na połączenia z jednej i drugiej karty
- dezaktywować kartę nr 2 od godziny np 18 do 8 rano
są to jakieś opcje w telefonie czy należy dodatkowy soft ściągnąć ??
Czytaj więcej : UMI X2 - zarządzanie kartami | Wyświetlone : 4775 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dual SIM

recovery w jiayu g4

witam,
pewnie to co napisze wyda się wielu banałem ale nie zawracałbym wam głowy gdybym potrafił sam rozwiązać problem.
Otóż chcę wgrać nowy rom do jiayu g4 na prośbę kolegi który ma o tym jeszcze mniejsze pojęcie niz ja (nie wiem jak to możliwe).
Mam ściagnięty na mikro sd rom do g4, wgraną aplikację mobile uncle tools oraz recovery G4recovery_CWM_6.0.2.8_ENG.img
Problem w tym że jak wchodzę do recovery przez mobile uncle pojawia mi się info ...
Czytaj więcej : recovery w jiayu g4 | Wyświetlone : 2048 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570