Teraz jest 10 sie 2025, o 21:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

2 problemy: Nie rozlacza i pyta o PIN znienacka

Pacjent to Zopo ZP900 android 4.0.4

Czasem sie zdarza, ze na akranie podczas połaczenia pojawia sie napis "trwa rozlaczanie" i nic sie nie daje z tym zrobic, zamknac, wyłaczyć, ubić. Chodzi mi o standardowy ekran, który jest w czasie polaczenia (na górze nazwa kontaktu i numer, w srodku obrazek, a na dole czerwony przycisk do rozlaczania)
W tym czasie nie mozna ani zadzwonic z telefonu (z jednego i drugiego sima) ani sie dodzwonic do telefonu. ...
Czytaj więcej : 2 problemy: Nie rozlacza i pyta o PIN znienacka | Wyświetlone : 1208 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Wymiana ekranu dotykowego - czym przykleić

Witam!
Jestem na etapie wymiany ekranu dotykowego w swoim telefonie.
Obrazek
Ekran był przyklejony elastyczną gumą i pytanie, czym przykleić nowo wstawioną szybkę.
Może silikon ze strzykawki w małej ilości?
Czytaj więcej : Wymiana ekranu dotykowego - czym przykleić | Wyświetlone : 9368 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] MicroSD 32gb class 10 nie można przenieść aplikacj

Witam! w telefonie lenovo a830 mam kartę pamięci 32gb class 10 i nie mogę przenieść aplikacji na nią, strasznie mnie to denerwuje tak samo nie mogę ustawić robienia zdjęć na karcie pamięci nie ma opcji takiej w ustawieniach mimo, że czasami mi pisze, żeby zmienił pamięć na kartę, tak samo z przenoszeniem aplikacji nie ma w ogóle takiej opcji. Próbowałem coś pokombinować z ext2 i fat32 ale dalej nic, napisze mi ktoś jak to od ...
Czytaj więcej : [android] MicroSD 32gb class 10 nie można przenieść aplikacj | Wyświetlone : 2638 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

ROM do Jiayu G4

Jak w temacie, ma ktoś namiar na sprawdzony z PL?
Czytaj więcej : ROM do Jiayu G4 | Wyświetlone : 1905 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Xiaocai X9 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM

W sprzedaży jest już Xiaocai X9 w wersji "Youth" więc teraz przyszła pora na premierę wersji premium który oferuje 2 GB pamięci RAM i 32 GB wbudowanej pamięci.

Obrazek

Zwiększenie pamięci RAM umożliwiło Xiaocai X9 zdobyć 15.116pkt w Antutu,co jest bardzo dobrym wynikiem jak na telefon który kosztuje w chinach 1099 juanów (178 dolarów ).

Xiaocai X9 wyposażono w 5-megapikselowy aparat z przodu, 8-megapikselowy z tyłu i 4,5-calowy wyświetlacz OGS. Jedynym minusem telefonu ...
Czytaj więcej : Xiaocai X9 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM | Wyświetlone : 1713 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

FAEA F2 Penguin

Już niebawem firma FAEA po udanym debiucie telefonu FAEA F1 wprowadzi do sprzedaży model F2

Obrazek

FAEA F2 Penguin został wyposażony w 5,0 calowy wyświetlacz wyprodukowany przez SHARP o rozdzielczości FullHD 1920 x 1080 ,czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T o taktowaniu 1,5GHz wspomagany przez 2GB RAM. Telefon będzie posiadał 13-megapikselowy aparat z tyłu z przesłoną f/2.2 i z podwójną lampą błyskową, 5-megapikselowy z przodu, 16GB pamięć, i NFC. Bateria ma pojemność 2300nAh, za komunikacje odpowiada ...
Czytaj więcej : FAEA F2 Penguin | Wyświetlone : 1884 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Verne V8 z ośmiordzeniowym procesorem MediaTek MTK6592

Verne to kolejna marka po G Five Kivu która zapowiedziała wydanie smartfona z ośmiordzeniowym procesorem MediaTek –MTK6592 .

Verne V8, napędzany będzie przez ośmiordzeniowy procesor MediaTek MT6592 o taktowaniu 2 GHz z czterordzeniową grafiką PowerVR SGX544MP4.Verne V8 będzie miał 13-megapikselowy aparat główny od Sony,2 GB pamięci RAM i 32 GB pamięci wewnętrznej, a to wszystko pod 5,5-calowym wyświetlaczem w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli).
Według serwisu gizchina smartfon zadebiutuje jeszcze w tym roku, ...
Czytaj więcej : Verne V8 z ośmiordzeniowym procesorem MediaTek MTK6592 | Wyświetlone : 1298 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Gry

Czy da się (a jeżeli tak - to skąd) zajfajne gry w 3D na androida za darmo ? Oczywiście nie licząc google play :)
Czytaj więcej : Gry | Wyświetlone : 1289 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

tegra 4 vs mtk6589t

ciekawy jestem który procesor będzie lepszy? Czekam na telefon z procesorem tegra4 ale jestem ciekaw opinii mądrych głów tego forum czy dobrze robię wybierając tegre?
Czytaj więcej : tegra 4 vs mtk6589t | Wyświetlone : 2555 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Lenovo A850 z procesorem NVIDIA Tegra 3

Lenovo planuje wkrótce premierę 5,5-calowego smartfonu nazwanego Lenovo A850.

Obrazek

Lenovo A850 zostanie wyposażony duży 5,5-calowy wyświetlacz,procesorem nie będzie Mediatek, lecz napędzany będzie przez czterordzeniowy procesor NVIDIA Tegra 3 z taktowaniem 1.3GHz i wspomagany przez 1GB RAM .

Aby ograniczyć koszty ekran nie jest HD 1080, rozdzielczość to tylko 960 x 540 pikseli w technologi IPS. Aparat główny będzie miał zaledwie 5 mega pikseli! Całość została zabudowana w obudowie o grubości 9,45mm, kontrole ...
Czytaj więcej : Lenovo A850 z procesorem NVIDIA Tegra 3 | Wyświetlone : 2432 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580