Teraz jest 10 lis 2025, o 00:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nawigacja z aliexpress do 80$

Witam! Ma ktos jakies propozycje oraz ogolny sens zakupu nawigacji gps z aliexpress??
Znajomy poprosil mnie o zakup czegos w przedziale 40-80$, ale nie bardzo orientuje sie w tematyce samodzielnych nawigacji. Mozecie mi cos polecic?? :) najlepiej chyba cos na androidzie.
Czytaj więcej : Nawigacja z aliexpress do 80$ | Wyświetlone : 1366 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Fix do Endomondo dla MTK6589

Dzięki za wskazówkę dla xenu

Uwaga - potrzebny root do zapisania zmian w build.prop

Procedura wprowadzenia zmian.
1. Zainstalować edytor - ja korzystam z PropEditor v. 1.5 https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ciubex.propeditor&hl=pl
2. Sprawdzić, czy wpis dalvik.vm.execution-mode istnieje - w pole Filter wpisać dalvik.vm (wystarczy)
Screenshot_2013-08-14-17-23-42.png

3. Jeśli istnieje i jego wartość jest inna od int:fast, to wybrać ten wpis i z menu kontekstowego wybrać edit i w dolnym polu wpisać int:fast. Wybrać OK
4. ...
Czytaj więcej : Fix do Endomondo dla MTK6589 | Wyświetlone : 34861 | Odpowiedzi : 42 | Dział : Poradniki

gwarancja

Witam jak wygląda sprawa gwarancji np na ten telefon ( link poniżej ) bo nie moge nic znaleźć na ten temat :

http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 70961.html
Czytaj więcej : gwarancja | Wyświetlone : 1154 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Status przesyłi "NULL"

WItam. Zamówiłem sobie buty z aliexpress, 27 lutego już. Do przedwczoraj status był cały czas że w dyspozytorni się paczka znajduje czy cos takiego. Dzisiaj wchodze jako status wyświetla mi "NULL" - paczka idzie przez China Post. Spotkał się ktoś może już z tym problemem ? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Status przesyłi "NULL" | Wyświetlone : 1345 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

patche przez cwm, błąd przy uruchamianiu i backup

Wgrałam patch przez cwm recovery, niestety po tym zaczęła sie pojawiać informacja przy każdym uruchomieniu: Android is upgrading, starting apps (coś w tym stylu).
Mam backup zrobiony przez cwm i appke domyslna z systemu. Patch dotyczył poprawki słownika.
Jak przywrócę backup przez cwm to nie stracę żadnych danych z aplikacji? Czy mogę zmodyfikować te pliki z backupem, żeby dopasować soft lepiej? Tzn podmienić w plikach backupu jakieś pliki, usunąć inne.
Czytaj więcej : patche przez cwm, błąd przy uruchamianiu i backup | Wyświetlone : 1075 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

bambook S1

Proszę o podpowiedź, dostałem słuchawkę z uszkodzonym mikrofonem, nie wiem czy nie lepiej naprawić to na miejscu - myślę o wymianie mikrofony (nie wiem czy coś podobnego serwisy mają, czy bawić się w odsyłanie ... to też jest koszt, a gwarancja później u Chińczyka i tak nie ma podstaw więc kusi mnie zerwać tą plombe :))

proszę o sugestie :)
Czytaj więcej : bambook S1 | Wyświetlone : 1389 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Haier W910 ROM 4.1.2

Witam.
Jako, że udało mi się wgrać ten ROM i wszystko działa w miarę OK to podam linka i może ktoś też się tym pobawi.

http://dc459.4shared.com/download/-3zKR7bd/HW_W910_37617_2013714_ChenXu.zip?tsid=20130810-174913-bb542f9a

Jedyny mankament to język. Po spolszczeniu go Morelocale 2 system jest w języku polsko - angielsko - chińskim, ale da się używać. Trzeba by pokombinować z jakimś spolszczeniem

2013_08_11_17.09.25.png
Czytaj więcej : Haier W910 ROM 4.1.2 | Wyświetlone : 2424 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Jaki chiński telefon z największym wsparciem

Witam
Zastanawiam się nad zakupem chinola,ważne żeby był czterordzeniowy,ale równie ważne jest dla mnie wsparcie oficjalne i nieoficjalne. Jak wiadomo niedługo wychodzi android 5,więc chciałbym jak najszybciej go mieć na swoim telefonie,z tąd też pytanie,która marka telefonów na chińskim rynku ma najlepsze wsparcie nieoficjalne jak i oficjalne?
Czytaj więcej : Jaki chiński telefon z największym wsparciem | Wyświetlone : 1188 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

powrót do poprzedniego systemu

Witam
mam taki problem, zrootowałem telefon i chciałem wgrać androida 4.2.1 i podczas wgrania przez recovery telefeon nie chce się ponownie uruchomić... jedynie mogę wejść do boot mode i tam mam do wyboru recovery lub fastboot... można jakoś backupa wgrać przez fastboota? albo czy jest jakiś program do przywracania systemu??

z góry dzięki
Czytaj więcej : powrót do poprzedniego systemu | Wyświetlone : 1699 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Lenovo a820 na allegro.

Witam! Czy zakup na tej aukcji jest bezpieczny? czy nie wiążą się z tym jakieś dodatkowe opłaty?
http://allegro.pl/lenovo-a820-white-qua ... 82755.html
Czytaj więcej : Lenovo a820 na allegro. | Wyświetlone : 2847 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589