Teraz jest 13 sie 2025, o 20:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

bambook S1

Proszę o podpowiedź, dostałem słuchawkę z uszkodzonym mikrofonem, nie wiem czy nie lepiej naprawić to na miejscu - myślę o wymianie mikrofony (nie wiem czy coś podobnego serwisy mają, czy bawić się w odsyłanie ... to też jest koszt, a gwarancja później u Chińczyka i tak nie ma podstaw więc kusi mnie zerwać tą plombe :))

proszę o sugestie :)
Czytaj więcej : bambook S1 | Wyświetlone : 1338 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Haier W910 ROM 4.1.2

Witam.
Jako, że udało mi się wgrać ten ROM i wszystko działa w miarę OK to podam linka i może ktoś też się tym pobawi.

http://dc459.4shared.com/download/-3zKR7bd/HW_W910_37617_2013714_ChenXu.zip?tsid=20130810-174913-bb542f9a

Jedyny mankament to język. Po spolszczeniu go Morelocale 2 system jest w języku polsko - angielsko - chińskim, ale da się używać. Trzeba by pokombinować z jakimś spolszczeniem

2013_08_11_17.09.25.png
Czytaj więcej : Haier W910 ROM 4.1.2 | Wyświetlone : 2371 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Jaki chiński telefon z największym wsparciem

Witam
Zastanawiam się nad zakupem chinola,ważne żeby był czterordzeniowy,ale równie ważne jest dla mnie wsparcie oficjalne i nieoficjalne. Jak wiadomo niedługo wychodzi android 5,więc chciałbym jak najszybciej go mieć na swoim telefonie,z tąd też pytanie,która marka telefonów na chińskim rynku ma najlepsze wsparcie nieoficjalne jak i oficjalne?
Czytaj więcej : Jaki chiński telefon z największym wsparciem | Wyświetlone : 1127 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

powrót do poprzedniego systemu

Witam
mam taki problem, zrootowałem telefon i chciałem wgrać androida 4.2.1 i podczas wgrania przez recovery telefeon nie chce się ponownie uruchomić... jedynie mogę wejść do boot mode i tam mam do wyboru recovery lub fastboot... można jakoś backupa wgrać przez fastboota? albo czy jest jakiś program do przywracania systemu??

z góry dzięki
Czytaj więcej : powrót do poprzedniego systemu | Wyświetlone : 1645 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Lenovo a820 na allegro.

Witam! Czy zakup na tej aukcji jest bezpieczny? czy nie wiążą się z tym jakieś dodatkowe opłaty?
http://allegro.pl/lenovo-a820-white-qua ... 82755.html
Czytaj więcej : Lenovo a820 na allegro. | Wyświetlone : 2768 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

[PORADNIK] CWM/FLASH dla Jiayu G3S i nie tylko (MTK TOOLS)

Wymagania:
-zrootowany telefon(większość słuchawek z Chin jest zrootowanych)
-karta SD
-telefon z MT6589

1.Na telefonie ściągamy plik CWM Recovery dla MTK6589
2. Wchodzimy do folderu 'Download' i przenosimy plik G4recovery_CWM_6.0.2.8_ENG.img oczko wyżej(czyli na główną lokalizację karty SD)
3. Wchodzimy do google play store i instalujemy ObrazekMTK Uncle Tools
4. Uruchamiamy program MTK Uncle Tools i wybieramy to co się pojawiło na samej górze czyli G4recovery_CWM_6.0.2.8_ENG.img, następnie potwierdzamy 3x OK i wchodzimy do trybu cwm recovery ...
Czytaj więcej : [PORADNIK] CWM/FLASH dla Jiayu G3S i nie tylko (MTK TOOLS) | Wyświetlone : 4431 | Odpowiedzi : 12 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Język polski w vivo

Witam wszystkich bardzo serdecznie , to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Vivo xplay i chciałbym zapytać czy jest możliwość wgrania języka polskiego (fabrycznie jest angielski i chiński) , i co trzeba wpisać w ustawieniach abym mógł wysyłać mmsy i korzystać z 3G dodam że korzystam z sieci Play z góry dziękuję za pomoc
Czytaj więcej : Język polski w vivo | Wyświetlone : 1061 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

iOcean, pierwszy na świecie prawdziwy telefon 8-core MT6592

Szefostwo iOcean podobnie jak pozostali czołowi chińscy producenci telefonów postanowiło że nowa generacja smartfonów będzie zasilana przez 8-rdzeniowy procesor tajwańskiego producenta Mediatek .
Obrazek
IOcean X7 był jednym z pierwszych telefonów quad-core debiutujących w tym roku i jest szansa że jego następca będzie pierwszym na świecie prawdziwym 8-rdzeniowym telefonem! iOcean wyposaży swój najnowszy telefon w 8-rdzeniowy chip MT6592 i FHD wyświetlacz o przekątnej ponad 5 cali.

Inne szczegóły są nadal nieznane.

żródło:gizchina
Czytaj więcej : iOcean, pierwszy na świecie prawdziwy telefon 8-core MT6592 | Wyświetlone : 2504 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo A850 bez tegry 3

Smartfon Lenovo A850 miał być napędzany przez czterordzeniowy układ Tegra 3 taktowany zegarem 1,3 GHz, jednak producent zmienił decyzje i wybrał tańszy czterordzeniowy procesor MediaTek MT6582z układem graficznym Mali-400,wspomagany przez 1 GB pamięci operacyjnej RAM.

Obrazek
Pod 5,5-calowymekranem z matrycą IPS w rozdzielczości qHD (960 x 540 pikseli) zabudowano moduł Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS, port microUSB, wyjście słuchawkowe mini-jack 3.5 mm, 4 GB pamięci wewnętrznej, slot microSD, obsługujący karty o pojemności do 32 GB, ...
Czytaj więcej : Lenovo A850 bez tegry 3 | Wyświetlone : 2143 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zopo ZP990 i Zopo ZP1000 pierwsze 8-rdzeniowe telefony

Prawdopodobnie ZP990 będzie pierwszym 8-telefonem od Zopo, a ZP1000ponad to zostanie wyposażony w moduł LTE , oba telefony zadebiutują w 2013 roku!
Jeszcze w tym roku ZOPO planuje zmodernizować wszystkie tegoroczne modele wyposażając je w najnowsze 8-rdzeniowy chipy tajwańskiego producenta MediaTek o symbolu MT6592 i MT6593 .
Obrazek
Najnowsze procesory trafią najpier do Zopo C7 następnie Zopo ZP980, Zopo C3 i Zopo C2.

Zopo zdobył już niezbędne certyfikaty niezbędne do sprzedaży w europie Zopo ZP990 ...
Czytaj więcej : Zopo ZP990 i Zopo ZP1000 pierwsze 8-rdzeniowe telefony | Wyświetlone : 2149 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580