Teraz jest 27 kwi 2025, o 00:48

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

MediaTek rośnie w siłę

Tajwański Mediatek, staje sie coraz popularniejszy wśród dużych graczy rynku mobilnego. Procesory tego producenta wykorzystują do swoich tabletów i smartfonów takie firmy jak ASUS, Acer, Lenovo, ZTE, a także Sony który zapowiada ze dzięki tanim procesorom MTK i przejęciu Ericssona stanie się 3 producentem telefonów na świecie.
Obrazek
W drugiej połowie 2014 roku południowokoreański koncern Samsung nawiąże współpracę z tajwańskim producentem mikroprocesorów. Samsung jest zainteresowany układami wyposażonymi w cztery oraz osiem rdzeni z uwagi na ...
Czytaj więcej : MediaTek rośnie w siłę | Wyświetlone : 1306 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Dotyk nie działa

Wiram, pytanie mam takie ,spadł mi telefon i dotyk teraz raz działa ,raz nie, czy w takim wypadku trzeba wymienić digitizer czy może tylko coś sie poluzowało. Ekran jest nie uszkodzony a fon to Feiteng H9500. A jeżeli trzeba wymienić to czy koś może dać namiar na dobry serwis.
Czytaj więcej : Dotyk nie działa | Wyświetlone : 1022 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

HDC Galaxy Legend II

Witam, dość sporawy problem. Dostałem telefon zamówiony na http://www.fastcardtech.com/. Wszystko było ok, ale przeszkadzało mi brak języka polskiego. Długo się nie zastanawiałem i stwierdziłem że wgram inny ROM. Pobrałem kilka z internetu, 3 systemy przetestowałem wgrywając przez CWM i z tym nie było problemu ponieważ za każdym razem miałem możliwość powrotu do poprzedniego systemu ponieważ zrobiłem Backup. Jako że jeden ROM znalazłem do wgrania poprzez SP Flash Tool to ...
Czytaj więcej : HDC Galaxy Legend II | Wyświetlone : 3090 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Pytania, problemy

Hot Sale Hike X1 - alternatywa dla NEO N003

Witam, przeglądając jak codzień swoje różne stronki z nowinkami natrafiłem na info o świetnej promocji na fastcardtech - sprzedawca wygląda ok. a sam telefon jest świetną alternatywą dla NEO N003 - tyle że wygląda trochę jak klon OPPO Find 5 co może nawet być zaletą. Oceńcie zresztą sami : http://www.fastcardtech.com/HIKE-X1
Czytaj więcej : Hot Sale Hike X1 - alternatywa dla NEO N003 | Wyświetlone : 2159 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

sam odbiera po sekundzie

android 4.2 JB /. podczas gdy ktoś zadzwoni telefon automatycznie odbiera i rozmówca słyszy wszystko co ja robię np. nie ważne czy telefon mam w kieszenie czy na stole czy pod ładowarką . antivirus nic nie wykrył, po prostu ktoś dzwoni sekundę i rozmowa jest odbierana ... da rade coś z tym zrobić ?? oczywiście nie zmieniając roma czy nie przywracając ustawień bo nie chce stracić tylu gier i aplikacji co mam poinstalowane ...
Czytaj więcej : sam odbiera po sekundzie | Wyświetlone : 1288 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Tabele porównawcze CPU

Tabele porównujące procesory

UPDATE 2015/01/29

LINK DO ROZBUDOWANYCH TABELI ----> http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
Podesłał anduril

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek
Czytaj więcej : Tabele porównawcze CPU | Wyświetlone : 22512 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Porównania telefonów

Telefon do ok. 130$

Witam ! Potrzebuje kupic jakis w miare ogarniety telefon, ale przeszukujac allegro ciezko cos znalezc w takiej cenie. Na wydanie mam max 450zl. Postanowilem zakupic chinczyka, ale kompletnie nie mam pojecia, ktory bedzie najlepszy w tej cenie. Na czym mi zalezy ? Aby mial wyswietlacz ponad 4cale, ale nie wiecej niz 4,5. Szybki i wydajny procesor (2rdzeniowy, spory ram itp.), no i zgrabny wyglad ;-)
Czytaj więcej : Telefon do ok. 130$ | Wyświetlone : 447608 | Odpowiedzi : 2653 | Dział : Jaki telefon kupić ?

POMOCY!!! problem z softem!!!

Witam wszystkich.

Na początku chciałbym wszystkim z góry podziękować za potencjalne konstruktywną informację zwrotną.
Pół roku temu zakupiłem tel Amoi N828 i byłem bardzo zadowolony do wczoraj :(
Okazało się, że telefon samoczynnie mi się restartował po otwarciu książki kontaktów, a później wiadomości sms. Wydawało się, jakby problem się nasilał, prawdopodobnie po instalacji jakiejś app albo aktualizacji - teraz ciężko jest mi powiedzieć. Przypomniałem sobie, że naciskając przycisk włącz/wyłącz, tel pokazuje opcję "Recovery mode" i ...
Czytaj więcej : POMOCY!!! problem z softem!!! | Wyświetlone : 1014 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Przełącznik kart sim

Czy ktoś z was spotkał się z takim widgetem, który by włączał i wyłączał jedną lub drugą kartę sim?
W moim przypadku karta aero jest wykorzystywana raz na jakiś czas i nie ma sensu, żeby to połączenie było ciągle aktywne, gdyż zwiększa to zużycie baterii. Chodzi o to, abym nie musiał za każdym razem wchodzić w ustawienia/sim menagment, tylko miał skrót na pulpicie.
Czytaj więcej : Przełącznik kart sim | Wyświetlone : 1109 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570