Teraz jest 9 wrz 2025, o 14:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon GT-A7100

Witam,

Zakupiłem właśnie telefon gt-a7100, wszystko jest ok. poza jednym :(( bardzo słabo mnie słychać (przerywa, "faluje").
Proszę o pomoć, może to jakiś problem w ustawieniach?

Aleksa
Czytaj więcej : Telefon GT-A7100 | Wyświetlone : 1088 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

polskie menu

Witam,
zakupiłem właśnie HDC Galaxy S4 Legend
niestety nie ma możliwości wyboru j. polskiego
czy można z tym coś zrobić?
Czytaj więcej : polskie menu | Wyświetlone : 1164 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Cienkie VIVO X3, 5.6mm

Firma Vivo znana w latach 80 jako producent klonów Nintendo w ciągu ostatnich kilku lat przemieniła się w producenta jednych z najlepszych i innowacyjnych smartfonów chińskich. Na 22 sierpnia zapowiedziano debiut najnowszego smartfonu Vivo X3. Do sieci trafiło kilka zdjęć prezentujących ten supercienki smartfon.
Obrazek
Obrazek
Vivo X3 ma zostać wyposażony w 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T taktowany zegarem o częstotliwości 1,5 GHz z układem graficznym ...
Czytaj więcej : Cienkie VIVO X3, 5.6mm | Wyświetlone : 2410 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

YOUPU U6 jak zaktualizować

Witam, jestem nowy na forum. Mam problem, koleżanka przyniosła mi telefon ,,YOUPU U6,, prosi o polskie menu.
Pierwszy raz stykam się z androidem, i nie mam kompletnie żadnego doświadczenia z tymi systemami.
Telefon ten posiada aktualnie android w wersji:
4.1.1
W językach nie ma polskiego :(
Może ktoś wie jak zaktualizować do nowego androida? z kąt go pobrać i jak to zrobić...
Lub przynajmniej jak dograć polskie menu, język klawiatury polski znalazłem i dograłem z ...
Czytaj więcej : YOUPU U6 jak zaktualizować | Wyświetlone : 1034 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Android dongle lub tv box

Szukam czegoś co by mi zastąpiło dekoder N. Ważne żeby: obsługiwał naziemną telewizje cyfrową, miał procesor dwu lub czterordzeniowy i wifi, przynajmniej jeden port usb i/lub wejście na karty sd lub micro sd, bluetooth byłby dodatkowym plusem. Może ktoś się orientuje w temacie na tyle żeby coś doradzić?

Znalazłem coś takiego http://www.aliexpress.com/store/product ... 36921.html Dobre to będzie?
Czytaj więcej : Android dongle lub tv box | Wyświetlone : 1239 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

zewnetrzna karta Sd w recovery

Witam.

Pisze do was z prośbą o doradę co mam zrobić. Wczoraj przez własna głupotę i niedoczytanie wgrałem sobie plik: framework-res.apk z androida 4.1.2 na 4.2.1 zrobiłem to przez ROOT Explorer podczas kopiowania tego pliku telefon się zresetował i teraz stoi podczas lądowania systemu. Wcześniej niestety nie zrobiłem sobie backupu i tutaj jest ten problem chcianym dodać rom backup który mam na komputerze na kartę sd tylko ze widzi mi ta pamieć 32gb a nie ...
Czytaj więcej : zewnetrzna karta Sd w recovery | Wyświetlone : 1943 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Nawigacja z aliexpress do 80$

Witam! Ma ktos jakies propozycje oraz ogolny sens zakupu nawigacji gps z aliexpress??
Znajomy poprosil mnie o zakup czegos w przedziale 40-80$, ale nie bardzo orientuje sie w tematyce samodzielnych nawigacji. Mozecie mi cos polecic?? :) najlepiej chyba cos na androidzie.
Czytaj więcej : Nawigacja z aliexpress do 80$ | Wyświetlone : 1293 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Fix do Endomondo dla MTK6589

Dzięki za wskazówkę dla xenu

Uwaga - potrzebny root do zapisania zmian w build.prop

Procedura wprowadzenia zmian.
1. Zainstalować edytor - ja korzystam z PropEditor v. 1.5 https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ciubex.propeditor&hl=pl
2. Sprawdzić, czy wpis dalvik.vm.execution-mode istnieje - w pole Filter wpisać dalvik.vm (wystarczy)
Screenshot_2013-08-14-17-23-42.png

3. Jeśli istnieje i jego wartość jest inna od int:fast, to wybrać ten wpis i z menu kontekstowego wybrać edit i w dolnym polu wpisać int:fast. Wybrać OK
4. ...
Czytaj więcej : Fix do Endomondo dla MTK6589 | Wyświetlone : 34624 | Odpowiedzi : 42 | Dział : Poradniki

gwarancja

Witam jak wygląda sprawa gwarancji np na ten telefon ( link poniżej ) bo nie moge nic znaleźć na ten temat :

http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 70961.html
Czytaj więcej : gwarancja | Wyświetlone : 1112 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Status przesyłi "NULL"

WItam. Zamówiłem sobie buty z aliexpress, 27 lutego już. Do przedwczoraj status był cały czas że w dyspozytorni się paczka znajduje czy cos takiego. Dzisiaj wchodze jako status wyświetla mi "NULL" - paczka idzie przez China Post. Spotkał się ktoś może już z tym problemem ? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Status przesyłi "NULL" | Wyświetlone : 1286 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164994 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39583