Teraz jest 13 sie 2025, o 04:59

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

polskie menu

Witam,
zakupiłem właśnie HDC Galaxy S4 Legend
niestety nie ma możliwości wyboru j. polskiego
czy można z tym coś zrobić?
Czytaj więcej : polskie menu | Wyświetlone : 1147 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Cienkie VIVO X3, 5.6mm

Firma Vivo znana w latach 80 jako producent klonów Nintendo w ciągu ostatnich kilku lat przemieniła się w producenta jednych z najlepszych i innowacyjnych smartfonów chińskich. Na 22 sierpnia zapowiedziano debiut najnowszego smartfonu Vivo X3. Do sieci trafiło kilka zdjęć prezentujących ten supercienki smartfon.
Obrazek
Obrazek
Vivo X3 ma zostać wyposażony w 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589T taktowany zegarem o częstotliwości 1,5 GHz z układem graficznym ...
Czytaj więcej : Cienkie VIVO X3, 5.6mm | Wyświetlone : 2386 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

YOUPU U6 jak zaktualizować

Witam, jestem nowy na forum. Mam problem, koleżanka przyniosła mi telefon ,,YOUPU U6,, prosi o polskie menu.
Pierwszy raz stykam się z androidem, i nie mam kompletnie żadnego doświadczenia z tymi systemami.
Telefon ten posiada aktualnie android w wersji:
4.1.1
W językach nie ma polskiego :(
Może ktoś wie jak zaktualizować do nowego androida? z kąt go pobrać i jak to zrobić...
Lub przynajmniej jak dograć polskie menu, język klawiatury polski znalazłem i dograłem z ...
Czytaj więcej : YOUPU U6 jak zaktualizować | Wyświetlone : 1017 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Android dongle lub tv box

Szukam czegoś co by mi zastąpiło dekoder N. Ważne żeby: obsługiwał naziemną telewizje cyfrową, miał procesor dwu lub czterordzeniowy i wifi, przynajmniej jeden port usb i/lub wejście na karty sd lub micro sd, bluetooth byłby dodatkowym plusem. Może ktoś się orientuje w temacie na tyle żeby coś doradzić?

Znalazłem coś takiego http://www.aliexpress.com/store/product ... 36921.html Dobre to będzie?
Czytaj więcej : Android dongle lub tv box | Wyświetlone : 1220 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

zewnetrzna karta Sd w recovery

Witam.

Pisze do was z prośbą o doradę co mam zrobić. Wczoraj przez własna głupotę i niedoczytanie wgrałem sobie plik: framework-res.apk z androida 4.1.2 na 4.2.1 zrobiłem to przez ROOT Explorer podczas kopiowania tego pliku telefon się zresetował i teraz stoi podczas lądowania systemu. Wcześniej niestety nie zrobiłem sobie backupu i tutaj jest ten problem chcianym dodać rom backup który mam na komputerze na kartę sd tylko ze widzi mi ta pamieć 32gb a nie ...
Czytaj więcej : zewnetrzna karta Sd w recovery | Wyświetlone : 1931 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Nawigacja z aliexpress do 80$

Witam! Ma ktos jakies propozycje oraz ogolny sens zakupu nawigacji gps z aliexpress??
Znajomy poprosil mnie o zakup czegos w przedziale 40-80$, ale nie bardzo orientuje sie w tematyce samodzielnych nawigacji. Mozecie mi cos polecic?? :) najlepiej chyba cos na androidzie.
Czytaj więcej : Nawigacja z aliexpress do 80$ | Wyświetlone : 1272 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Fix do Endomondo dla MTK6589

Dzięki za wskazówkę dla xenu

Uwaga - potrzebny root do zapisania zmian w build.prop

Procedura wprowadzenia zmian.
1. Zainstalować edytor - ja korzystam z PropEditor v. 1.5 https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ciubex.propeditor&hl=pl
2. Sprawdzić, czy wpis dalvik.vm.execution-mode istnieje - w pole Filter wpisać dalvik.vm (wystarczy)
Screenshot_2013-08-14-17-23-42.png

3. Jeśli istnieje i jego wartość jest inna od int:fast, to wybrać ten wpis i z menu kontekstowego wybrać edit i w dolnym polu wpisać int:fast. Wybrać OK
4. ...
Czytaj więcej : Fix do Endomondo dla MTK6589 | Wyświetlone : 34518 | Odpowiedzi : 42 | Dział : Poradniki

gwarancja

Witam jak wygląda sprawa gwarancji np na ten telefon ( link poniżej ) bo nie moge nic znaleźć na ten temat :

http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 70961.html
Czytaj więcej : gwarancja | Wyświetlone : 1096 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Status przesyłi "NULL"

WItam. Zamówiłem sobie buty z aliexpress, 27 lutego już. Do przedwczoraj status był cały czas że w dyspozytorni się paczka znajduje czy cos takiego. Dzisiaj wchodze jako status wyświetla mi "NULL" - paczka idzie przez China Post. Spotkał się ktoś może już z tym problemem ? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Status przesyłi "NULL" | Wyświetlone : 1266 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

patche przez cwm, błąd przy uruchamianiu i backup

Wgrałam patch przez cwm recovery, niestety po tym zaczęła sie pojawiać informacja przy każdym uruchomieniu: Android is upgrading, starting apps (coś w tym stylu).
Mam backup zrobiony przez cwm i appke domyslna z systemu. Patch dotyczył poprawki słownika.
Jak przywrócę backup przez cwm to nie stracę żadnych danych z aplikacji? Czy mogę zmodyfikować te pliki z backupem, żeby dopasować soft lepiej? Tzn podmienić w plikach backupu jakieś pliki, usunąć inne.
Czytaj więcej : patche przez cwm, błąd przy uruchamianiu i backup | Wyświetlone : 1016 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164963 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580