Teraz jest 26 kwi 2025, o 18:10

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sprawdzanie pisowni

Jak ustawiacie swoje chińczyki i chinki pod kontem sprawdzania pisowni i poprawiania błędów.

Wysłane z C2 Platinium za ponocą Tapatalk
Czytaj więcej : Sprawdzanie pisowni | Wyświetlone : 989 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Umi X2 za 160 dolarów w Chinach.

Umi oficjalnie ogłosił obniżkę cen na obu obecnych wersjach Umi X2, począwszy od 160 dolarów!

Obrazek

W listopadzie Umi X2 z 1GB RAM 16GB ROM bedzie kosztował zaledwie 999Y(160$) . Zaawansowaną wersję z 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM wyceniono na 1199 Yuan.
Umi X2 to jeden z pierwszych telefonów czterordzeniowych Mediatek z FHD 1920 x 1080 wyświetlaczem, uruchomiony na początku tego roku i stał się popularny na całym świecie ze względu na ...
Czytaj więcej : Umi X2 za 160 dolarów w Chinach. | Wyświetlone : 2882 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

TCL N3 już dostępny w Chinach w cenie 330 dolarów

W Chinach jest już dostępne 6-calowe urządzenie TCL N3 o którym było głośno było w mediach za sprawą wysokiego współczynnika ekranu dzięki ramkom o szerokości zaledwie 1.95mm .

Obrazek

TCL N3 został udostępniony publicznie w Chinach wczoraj, w cenie około 330 dolarów, urządzenie oferuje dobrą jakość za rozsądną cenę. Postrzegane jako alternatywa dla droższych phabletów na rynku, TCL N3 jest dobrze wyposażony ,w urządzeniu zabudowano procesor 1,5 GHz Quad Core MT6589T, 2 GB pamięci RAM ...
Czytaj więcej : TCL N3 już dostępny w Chinach w cenie 330 dolarów | Wyświetlone : 8366 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Kropka Goophone i5c

Witam czy da radę usunąć kropke z ekranu Goophone i5C.

Tutaj filmik jak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=RBAPoXmw4oE

Po naciśnieciu na tą kropke pokazują się jakieś opcje nie mam pojęcia jakie, czy da radę ją usunąć?
Czytaj więcej : Kropka Goophone i5c | Wyświetlone : 1411 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

[pytanie]rootowanie MTK6589

Witam jak wykonać rootowanie MTK6589 W S4 http://www.aliexpress.com/item/Smart-sc ... 01578.html ??? I co daje te roorowanie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

////edit by ryyyyiu/////
Czytaj więcej : [pytanie]rootowanie MTK6589 | Wyświetlone : 1846 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zopo ZP820 za 160$ w Chinach

Chińczycy do sprzedaży wprowadzają następce popularnego ZOPO ZP810. W telefonie zastosowano procesor MT6582 z grafiką od ARM, a nie jak w przypadku młodszego brata MT6589
Obrazek

Procesor jest taktowany zegarem 1,3 GHz i wspierany przez 1-gigabajtową pamięć operacyjną RAM, Zopo ZP820 został wyposażony w 2-megapikselową kamerę przednią i aparat główny o matrycy 8 Mpix z diodą LED, telefon może rejestrowanie wideo w jakości Full HD.

Pozostała specyfikacja obejmuje Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS z ...
Czytaj więcej : Zopo ZP820 za 160$ w Chinach | Wyświetlone : 9103 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

Problem

Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale jeżeli nie to proszę o przeniesienie mojego tematu.

Obrazek

Co mam zrobić bo pokazuje mi się takie coś? Właśnie doszła do mnie przesyłka i chce zaakceptować, że wszystko w porządku.
Czytaj więcej : Problem | Wyświetlone : 893 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Samsung galaxy s3 podróbka/soft

Witam
Jakiś czas temu kupiłam Chińską podróbkę Samsunga galaxy s 3, z czystej ciekawośći, z początku prezentował się ładnie, jednak od momentu kiedy zaczęłam się interesować nim w celu użytkowania zmagam sie z jednym problemem, przeszukałam juz forum pod jego kontem jak i również sporo na ten temat googlowałam jednak nie mogę doszukać się odpowiedzi, stąd moje pytanie:
-Czy da rade zmodyfikować go w jakiś sposób?
-Wgrać nowy soft? oprogramowanie?
-W jakiś sposób go ulepszyć? ...
Czytaj więcej : Samsung galaxy s3 podróbka/soft | Wyświetlone : 5035 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

http://smartandroid.pl/ warto?

Witam,jako ze pierwszy post serdecznie witam wszystkich :)
Szukam od jakiegoś czasu telefonu dla siebie, przypadkiem natrafiłem na taką stronę http://smartandroid.pl/ i zastanawiam się nad zakupem z tej że strony.
Interesuje mnie Lenovo a 830 albo a 850 ewentualnie ZTE V967S Jak myslicie warto?
Dodam tylko że będzie to moj pierwszy smartfon wogóle do tej pory jade na noki 52 coś tam :)
Pozdrawiam i licze na jakieś wskazówki ...
Czytaj więcej : http://smartandroid.pl/ warto? | Wyświetlone : 6904 | Odpowiedzi : 35 | Dział : HydePark

jak jest z polskim jezykiem

Witam. Nie chce zaśmiecac forum takim banalnym pytaniem wiec licze na jedną konstruktywną odpowiedz a potem temat usne. Jestem zielony w temacie oprogramowan, romów i softów w telefonach wiec pytam. Jezeli zamówie jakiś telefon z chin, np jiayu g4 albo zopo c2 lub jakis innyto czy da sie do niego wgrac takie oprogramowanie (rom czy coś takiego:D) zebym miał w 100% jezyk polski? i czy nie traci sie wtedy gwarancji na urządzenie? i czy można ...
Czytaj więcej : jak jest z polskim jezykiem | Wyświetlone : 825 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569