Teraz jest 21 lut 2026, o 17:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[Rom] THL A1 - rom z polskim językiem

Witam ! Czy ktoś wie gdzie można dostać rom do telefonu THL A1 z polskim menu ?
Będę wdzięczny za wszelką pomoc

pozdrawiam
DarVader
Czytaj więcej : [Rom] THL A1 - rom z polskim językiem | Wyświetlone : 1847 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

spolszczenie androida

witam. Otoz zakupiłem telefon z chin mtk 6573 z MAUI.11AMD.W11.19.SP.V2 i brak w nim jezyka polskiego poradzi ktos jaki ROM wgrać i jak bo dopiero zaczynam z takimi rzeczami zabawe .. ;)
Czytaj więcej : spolszczenie androida | Wyświetlone : 3122 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

iOcean X7

IOcean będzie dostępny w przedsprzedaży w ciągu kilku tygodni i będzie dostępny w kolorze czarnym i białym. Prototyp przypomina wyglądem OPPO Find 5
Obrazek

Telefon nie tylko wygląda identycznie ale ma też podobną specyfikacje: czterordzeniowy procesor, 13 mega pikseli aparat fotograficzny i 5-calowy wyświetlacz 1080!
Będzie też wersja budżetowa za 160 dolarów z 1 GB pamięci RAM i 8 megapikselowym aparatem z tyłu i zasilany przez baterię o pojemności 2050 mAh !

Obrazek

Moim ...
Czytaj więcej : iOcean X7 | Wyświetlone : 3226 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Ranking chińskich smartfonów MARZEC

Głosujemy na 3 telefony które byśmy najchętniej kupili.

TOP 5 LUTY 2013
1. ZTE V970 i JiaYu G4 (13% głosów)
3. JiaYu G3 (11% głosów)
4. Newman N2 (10% głosów)
5. Newman N1 (8% głosów)

Czytaj więcej : Ranking chińskich smartfonów MARZEC | Wyświetlone : 4193 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Sondy

Zopo ZP960 5-calowy 1080 HD, quad-core

W zeszłym tygodniu opublikowano zdjęcia szpiegowskie nowego telefonu marki Zopo który został wyposażony w 5-calowy wyświetlacz HD 1080, czterordzeniowy procesor i 13 megapikselowy aparat.

Obrazek

Zopo ZP960 jest bardzo cienki i ma wąską ramkę obok ekranu.

Obrazek
2000mAh akumulator jest kolejnym dowodem, że Zopo planuje super cienki telefon, jednak zastanawia wydajność baterii z czterordzeniowym procesorem MT6589 na pokładzie i 5-calowym wyświetlaczem 1920 x 1080. Podobnie jak wszystkie poprzednie telefony Zopo, Zopo ZP960 będzie ...
Czytaj więcej : Zopo ZP960 5-calowy 1080 HD, quad-core | Wyświetlone : 3226 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

THL W8 MTK 6589 w marcu

THL W8 będzie miał 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720HD 1280 x 720 a nie w pełnej HD. Istnieje kilka korzyści z niższej rozdzielczości ekranu, jedna to cena, inna to mniejsze zużycie energii.

Obrazek

Procesor to najnowszy czterordzeniowy układ Mediatek działa na 1.2GHz, wspomagany przez 1 GB pamięci RAM, która ponownie zaoszczędzi energię ale popsuła wyniki Antutu bo telefon osiągnął tylko 12998 pkt w benchmarku!

Obrazek
Inne funkcje toDUAL SIM, lepszy niż przeciętny aparat 3,2 ...
Czytaj więcej : THL W8 MTK 6589 w marcu | Wyświetlone : 1886 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

[ ROOT] Root telefonu no-name 109A Android 4.0.9 nic go nie

Witam,
temat poruszyłem tez na forum androdia ale niestety po wielu próbach nic tego telefonu nie rusza...
chodzi mi o PEŁNY Root, bo wymianę plików mam opanowaną przez program my phone explorer.
Z obserwacji wydaję mi sie że Chińczycy pozmieniali dośc mocno system żeby działał dual sim, i są pozmieniane ścieżki dostępu, i brak jest dostępu do niektórych plików.

mam taki telefon NO-NAME próbowałem zrobić roota, i tak:
1. uruchomiłem wymiane plików za pomocą programy ...
Czytaj więcej : [ ROOT] Root telefonu no-name 109A Android 4.0.9 nic go nie | Wyświetlone : 2134 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Serwis chińskich telefonów

Szykuje sie z zamiarem otwarcia serwisu a przy okazji sprzedazy i skupu telefonów, tabletów z chin. Ze wzgledu na to ze Wy jestescie w temacie bardziej zorientowani niz ja to napiszcie czy jest wogole sens zabierania sie za to?
Czytaj więcej : Serwis chińskich telefonów | Wyświetlone : 2776 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] Android market/Google play. Jak to jest w chińczyk

Witajcie, mam do was pytanie. Czy w chinafonach z andkiem jest dostęp do android marketu/Google play? Pytam, ponieważ znajomy ma jakiś chiński tablet i nie ma sklepu z aplikacjami. A swoją drogą jaki chiński telefon polecacie do 500zl?
Czytaj więcej : [android] Android market/Google play. Jak to jest w chińczyk | Wyświetlone : 2045 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Problem zamówiłem telefon którego nie ma?

Witajcie
Otóż ostatnio zamówiłem telefon:
http://www.aliexpress.com/item/Freeship ... 14174.html
zapłaciłem za niego.
A dziś dostałem wiadomość:
Hello friend the goods have stop on the market pls change to some other models
thanks very much for ur support
Regards
Chopin

Co mam w tej sprawie począć? Aby nie nabić się w butelkę
Napisałem do sprzedawcy:
Hello Friend
But i payed for this phone, and now it's not avaible?
If i can't ...
Czytaj więcej : Problem zamówiłem telefon którego nie ma? | Wyświetlone : 1743 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152255 • Liczba wątków: 4639 • Liczba użytkowników: 39596