Teraz jest 27 kwi 2025, o 18:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ZTE Grand S Flex z LTE

Polski oddział firmy ZTE poinformował że wprowadzi na polski rynek smartfon Grand S Flex, który oprócz dobrych parametrów technicznych, cechuje się wbudowanym modemem 4G LTE, umożliwiającym transfer danych z prędkością do 100 Mbps.
ZTE Grand S Flex to jeden najcieńszych smartfonów na świecie, z wbudowanym dwurdzeniowym procesorem i wyświetlaczem FullHD. Bateria ma mieć pojemność 2300 mAh i najprawdopodobniej nie będzie możliwości jej wymiany.
Obrazek
Obrazek
Specyfikacja telefonu wygląda następująco

Wyświetlacz: 5-calowa matryca IPS o rozdzielczości ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S Flex z LTE | Wyświetlone : 7264 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Reorganizacja działu telefony

zastanawiam się nad zmianą w dziale telefony, chodzi mi o to czy zrobić dla każdej marki podfora np. ROMy i modyfikacje, Problemy Techniczne i Dyskusja ogólna.
dało by to większa przejrzystość forum.

Co o tym sądzicie.
Czytaj więcej : Reorganizacja działu telefony | Wyświetlone : 2292 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Płatność Weryfikowana

Witam, Wczoraj zakupiłem telefon i mam małe obawy ponieważ już 20 godzin płatność jest weryfikowana
Czytaj więcej : Płatność Weryfikowana | Wyświetlone : 1035 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Bambook ROM POMOCY

Witam mam BamBook S1 i mam taki problem ze wogole nie mam Google Play np niby telefon jest po Polsku ale jest pełno chinskich programow. Czy moge wgrać nowego Roma jezeli tak to jaki zeby telefon był cały po polsku i pozbyc sie tych chinskich programow?? Na necie widziałem fimik jak i co ale niestety jest po chiszpańsku wiec lipa Prosze o POMOC ;(
Czytaj więcej : Bambook ROM POMOCY | Wyświetlone : 1202 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Telefon z Chin...

witam mam takie pytanie. W lutym kupiłam telefon z Chin. Po ponad 2 miesiącach przyszedł, ale okazało się, że jest uszkodzony. Dlatego polecono mi go odesłać do naprawy bądź wymiany na nowego. Wysłałam, ale wypełniając druk poleconego w Internecie ucięło mi część adresu, adresując kopertę przepisałam to co było na tym druczku i niestety adres był niedokładny. I przesyłka nadal krąży gdzieś w Chinach. Co zrobić? Dodam, że ta przesyłkę wysłałam 20 kwietnia, czyli 5 ...
Czytaj więcej : Telefon z Chin... | Wyświetlone : 982 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

3 PROBLEMY :(

Witam ! Mam do was takie pytanie . Zamowilem 3 rzeczy z naszej kochanej strony ali :D pierwsze 2 musialem anulowac bo sprzedawca brak towoaru na miejscu i tp i wyslane pieniazki byly co mam teraz zrobic zeby odzyskac ? a w 3 sprzedawca podal nr paczki i do tej pory nigdzie jej nie widze normlanie odpisuje do mnie i mowi ze u nich chiny to wolny transport i tp .
Nie znam za bardzo ...
Czytaj więcej : 3 PROBLEMY :( | Wyświetlone : 926 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu S1 od października w sprzedaży

JiaYu S1 jest wielkim krokiem dla młodej firmy Jiayu która ma swoich fanów także w Polsce. Jest to ich pierwszy telefon oferujący 5-calowy 1080 wyświetlacz i pierwszy model z procesorem Snapdragon 600!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

5-calowy ekran zostałprzymocowany do obudowy ze stali nierdzewnej, dając S1 niezwykłą sztywność.
JiaYu wyposażylł S1 ze wszystkie niezbędne funkcje, w tym kamery z przodu i z tyłu dostarczone przez przez Sony, procesor Snapdragon 600 1.7GHz CPU S600, 2GB RAM, 32GB ...
Czytaj więcej : JiaYu S1 od października w sprzedaży | Wyświetlone : 2043 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Lenovo a390 - co o nim sądzicie

Witam,
Zastanawiam się nad kupnem dla brata lenovo a390.
Cena nie za wysoka, a myślę, że parametry jeszcze do przyjęcia. Sprzedawca też raczej ok.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 94379.html

Na naszym forum nic o nim nie znalazłem. W necie też niewiele jest o tym telefonie.
Może ktoś posiada, albo coś więcej może o nim powiedzieć?

Jeszcze filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=5mY9n2AJO8k
Czytaj więcej : Lenovo a390 - co o nim sądzicie | Wyświetlone : 17042 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Lenovo Vibe X

Vibe X to pierwsza z kilku propozycji Lenovo zaprezentowany na targach IFA w Berlinie. Smartfon z obudową o grubości 6,9 mm dołącza do grupy najsmuklejszych smartfonów na świecie.
Obrazek
Vibe X napędzany będzie tajwańskim czterordzeniowym procesorem MediaTek MT6589T z zegarem 1,5 GHz, który współpracować ma z 2 GB pamięci RAM. ekran ma 5". w rozdzielczością Full HD z wykorzystaniem technologii IPS i pokryty został szkłem Gorilla Glass 3.

Lenovo Vibe X ma dwa zaawansowane aparaty ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X | Wyświetlone : 1620 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Podróbka ipoda nano 6

Czesc :>

Miał ktoś z was styczność z tego typu wynalazkiem?
http://www.aliexpress.com/item/New-1-8- ... 67167.html

Zależy mi na opinii i ciekawi mnie czy te 16gb to faktycznie 16 gb :P i czy to działa jak należy :)
Co o tym sądzicie?
Czytaj więcej : Podróbka ipoda nano 6 | Wyświetlone : 1228 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570