Teraz jest 30 kwi 2025, o 06:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Czy uzywacie antyvirusa w smartfonie?

Ciekawi mnie czy uzywacie w swojim telefonach antywirusa.
w komentarzach napiszcie jakiego i co myslicie o antyvirach w fonie.
Czytaj więcej : Czy uzywacie antyvirusa w smartfonie? | Wyświetlone : 1001 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Thl W100 kamera

Witam wszystkich

Mam do was pytanie jak sprawdzić jaką mam kamere ? Chodzi mi o ustalenie HW i czy są jakieś różnice wizualne pomiędz starą a nową kamerą ?

Powiedzcie mi jeszcze dlaczego producent wymienił kamere ? Chodzi mi o obiawy wadliwego sprzętu
Czytaj więcej : Thl W100 kamera | Wyświetlone : 858 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

ZTE U970 JAK WGRAC NOWY ROM

Witam
Zakupiłem telefon ZTE U970
Tam jest procesor Nvidia Tegra 250 T20 , 1,2GHz , 512 RAM
To jest inna wersja telefonu V970 z dual sim na MTK
Czy może zna ktoś sposób aby zrobić ROOT?
Nigdzie nie mogę znaleźć pomocy
ROM mam tylko tylko jak telefon odblokować
Czytaj więcej : ZTE U970 JAK WGRAC NOWY ROM | Wyświetlone : 1247 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Telefon 4rdzenie do 420 zł

Jak w temacie najlepiej z MTK6589

Będe wdzięczny
Czytaj więcej : Telefon 4rdzenie do 420 zł | Wyświetlone : 1053 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zarządzanie połączeniami w Dual Sim

Poszukuję programu do zarządzania połączeniami. Mając dwie karty w telefonie dual sim np. nr 1 i nr 2 chciałbym tak ustawić telefon aby wszystkie połączenia telefoniczne na kartę nr 1 były odrzucane a przechodziły tylko SMS-y. Karta nr 2 ma działać normalnie tzn. przyjmować połączenia i smsy. Jeśli znacie taki programik to bardzo proszę o pomoc
Czytaj więcej : Zarządzanie połączeniami w Dual Sim | Wyświetlone : 5118 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

problem z wgraniem softu

Witam, chciałem na swoim lenovo a800 zainstalować nowy ROM. Zrobiłem root'a, przerzuciłem ten ROM na kartę pamięci, w twrp wyczyściłem wszystko, tylko kiedy chciałem zainstalować ROM twrp nie widział tego ROM'u na karcie. Teraz nie mam systemu na telefonie, a kiedy go włączam pojawia się tylko standardowe logo firmy( chyba że przytrzymam power button i volume up wtedy włącza się factory mode). Da się coś z tym zrobić?
Czytaj więcej : problem z wgraniem softu | Wyświetlone : 925 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Czesc ekranu nie reaguje na dotyk?

Mam problem polegajacy na tym, iz w czesc ekranu nie reaguje na dotyk. Niestety jest to w czesci gdzie jest klawiatura, wiec nie da sie z niego zupelnie korzystac. Prosze jakas wskazowke.
Czytaj więcej : Czesc ekranu nie reaguje na dotyk? | Wyświetlone : 2342 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo A760

Ktoś go ma? Jakie wrażenia?
Chyba najsensowniejsza oferta do 120$ (tylko 2000pkt mniej w antutu porownujac do a820).
Warto się nim zainteresować?
Czytaj więcej : Lenovo A760 | Wyświetlone : 50649 | Odpowiedzi : 252 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Wadliwy wyświetlacz

Witam,

mam problem od dłuższego czasu z migotaniem obrazu w ZOPO 810 (poniszy filmik to obrazuje)

http://www.youtube.com/watch?v=v6emRqW5 ... e=youtu.be

zmienilem soft na KTK 0.2.3 (wczesniej 0.2.2) ale ciągle mam ten sam problem. Nie wiem czy to wina softu czy ekranu, ale nie dzieje się to ciągle. Nie wiem co jeszcze zrobić? Wrócić do oficjalnego softu?

Mam nadzieje, że nie jest to poważna wada sprzetowa bo odsyłanie telefonu średnio mi ...
Czytaj więcej : Wadliwy wyświetlacz | Wyświetlone : 907 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Wadliwy wyświetlacz

Witam,

mam problem od dłuższego czasu z migotaniem obrazu w ZOPO 810 (poniszy filmik to obrazuje)

http://www.youtube.com/watch?v=v6emRqW5 ... e=youtu.be

zmienilem soft na KTK 0.2.3 (wczesniej 0.2.2) ale ciągle mam ten sam problem. Nie wiem czy to wina softu czy ekranu, ale nie dzieje się to ciągle. Nie wiem co jeszcze zrobić? Wrócić do oficjalnego softu?

Mam nadzieje, że nie jest to poważna wada sprzetowa bo odsyłanie telefonu średnio mi ...
Czytaj więcej : Wadliwy wyświetlacz | Wyświetlone : 933 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570