Witam Zakupiłem telefon ZTE U970 Tam jest procesor Nvidia Tegra 250 T20 , 1,2GHz , 512 RAM To jest inna wersja telefonu V970 z dual sim na MTK Czy może zna ktoś sposób aby zrobić ROOT? Nigdzie nie mogę znaleźć pomocy ROM mam tylko tylko jak telefon odblokować
Poszukuję programu do zarządzania połączeniami. Mając dwie karty w telefonie dual sim np. nr 1 i nr 2 chciałbym tak ustawić telefon aby wszystkie połączenia telefoniczne na kartę nr 1 były odrzucane a przechodziły tylko SMS-y. Karta nr 2 ma działać normalnie tzn. przyjmować połączenia i smsy. Jeśli znacie taki programik to bardzo proszę o pomoc
Witam, chciałem na swoim lenovo a800 zainstalować nowy ROM. Zrobiłem root'a, przerzuciłem ten ROM na kartę pamięci, w twrp wyczyściłem wszystko, tylko kiedy chciałem zainstalować ROM twrp nie widział tego ROM'u na karcie. Teraz nie mam systemu na telefonie, a kiedy go włączam pojawia się tylko standardowe logo firmy( chyba że przytrzymam power button i volume up wtedy włącza się factory mode). Da się coś z tym zrobić?
Mam problem polegajacy na tym, iz w czesc ekranu nie reaguje na dotyk. Niestety jest to w czesci gdzie jest klawiatura, wiec nie da sie z niego zupelnie korzystac. Prosze jakas wskazowke.
zmienilem soft na KTK 0.2.3 (wczesniej 0.2.2) ale ciągle mam ten sam problem. Nie wiem czy to wina softu czy ekranu, ale nie dzieje się to ciągle. Nie wiem co jeszcze zrobić? Wrócić do oficjalnego softu?
Mam nadzieje, że nie jest to poważna wada sprzetowa bo odsyłanie telefonu średnio mi ...
zmienilem soft na KTK 0.2.3 (wczesniej 0.2.2) ale ciągle mam ten sam problem. Nie wiem czy to wina softu czy ekranu, ale nie dzieje się to ciągle. Nie wiem co jeszcze zrobić? Wrócić do oficjalnego softu?
Mam nadzieje, że nie jest to poważna wada sprzetowa bo odsyłanie telefonu średnio mi ...