Nie wiem dlaczego piszesz, że MTK 6588 będą dopiero w przyszłym roku jak są już wystawione na aukcji za 298,85$ i z zegarem 1.6GHz Dual Core a nie 1.4Ghz ?Wszystko na tej stronie[hide] http://www.chinaecarts.com/[/hide].Proszę o komentarz, bo w tej "chińszczyźnie" jestem zielony.marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie wiem dlaczego piszesz, że MTK 6588 będą dopiero w przyszłym roku jak są już wystawione na aukcji za 298,85$ i z zegarem 1.6GHz Dual Core a nie 1.4Ghz ?Wszystko na tej stronie--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---.Proszę o komentarz, bo w tej "chińszczyźnie" jestem zielony.tottilla napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie wiem dlaczego piszesz, że MTK 6588 będą dopiero w przyszłym roku jak są już wystawione na aukcji za 298,85$ i z zegarem 1.6GHz Dual Core a nie 1.4Ghz ?Wszystko na tej stronie--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---.Proszę o komentarz, bo w tej "chińszczyźnie" jestem zielony.tottilla napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości