Teraz jest 14 sie 2025, o 00:02

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Porównanie aparatów i zdjęć w chińskich telefonach

Wielu użytkowników przy zakupie telefonu pyta o aparat i jakość zdjęć.
Bardzo proszę użytkowników telefonów chińskich marek, podsyłajcie w tym wątku zdjęcia zrobione waszym telefonem.
Chodzi i o to aby dla jak największej ilości modeli było po kilka zdjęć do wglądu, np z bliska małego przedmiotu, zdjęcie na zewnątrz, zdjęcie przy sztucznym oświetleniu.
Ja będę takie fotki odpowiednio grupował i umieszczał w 1 poście.
Natomiast Wy możecie tu prowadzić dyskusję.
Ma to pomóc wszystkim którzy ...
Czytaj więcej : Porównanie aparatów i zdjęć w chińskich telefonach | Wyświetlone : 94086 | Odpowiedzi : 288 | Dział : Porównania telefonów

Ciekawe chińskie baterie - warto?

Mam pytanie, szukam baterii dla mojego telefonu, i znalazłem na allegro jakieś dziwne chińskie baterie

Nie pytam na androdowych forach, bo z reguły ludzie uprzedzeni do tzw. "chińskich podróbek".
Warto się pakować w takie coś? Kupiłbym na allegro, bo nie chcę za bardzo kombinować.

Przyjęło się że jak większa pojemność to od razu oszustwo i nie ma takiej możliwości. Jaka jest prawda?
Czytaj więcej : Ciekawe chińskie baterie - warto? | Wyświetlone : 1415 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

UMI X2 ładowanie bateri 99%

Witam,
od paru dni mam taki problem - bateria ładuje się do 99%. Nie zauważyłem aby szybciej się rozładowywała, natomiast przeczytałem, że z tego powodu mogą wystąpić problemy z baterią w późniejszym czasie - czy to prawda? Co powinienem zrobić?

Pozdrawiam
Beny
Czytaj więcej : UMI X2 ładowanie bateri 99% | Wyświetlone : 886 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Pomoże ktoś :-) ?

Siemka startuje w pewnym konkursie, :-P

mógłby ktoś wejść i po prostu kliknąć VOTE :oops:

Byłbym bardzo wdzięczny , gdyż każdy głos zbliża mnie do wygranej ;-)

http://my-headphone.com/en/vote/load/bb331449.html

Z góry dziękuje wszystkim :-)
Czytaj więcej : Pomoże ktoś :-) ? | Wyświetlone : 2339 | Odpowiedzi : 17 | Dział : HydePark

Niebieska dioda powiadomień JIAYU G4, co to jest?

Witam, od jakiegos czasu mam dziwny 'problem'. Nagle telefon zaczal zamulac, smsy sie nie chcialy wysylac i jakies takie dziwne objawy byly... Ale jeszcze wczesnmiej zdarzylo mi sie cos dosc dziwnego. Pojawila mi sie niebieska dioda powiadomień, nie wiem jak inni ale zawsze mialem pomaranczowa jak rozladowany/ladowany i zielona jak powiadomienie/naladowanie. Jest to dosc niepokojace bo nie mam pojecia co to oznacza. Restart nie pomaga a nawet powiem wiecej, jak sie wyjmie baterie i wsadzi ...
Czytaj więcej : Niebieska dioda powiadomień JIAYU G4, co to jest? | Wyświetlone : 1958 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Low temperature !!! Warning battery temprature too low.

Czy ktoś miał takie cuda. Wczoraj uruchomiłem pierwszy raz telefon Lenovo A760 . Bateria miała jakieś 60% . Wiadomo jak to na początku trzeba wsio ustawić poukładać, posprawdzać, nacieszyć oczy :) A dzisiaj zagadka. Podłączam ładowarkę a tu 3% naładowania baterii podłacz ładowarkę. Podłaczam ładowanie nic się nie pokazuje na ekranie tylko , że bateria ma za niską temperaturę. Oczywiście telefon nie był na słońcu ani w lodówce. Ktoś się z tym spotkał ? Czy ...
Czytaj więcej : Low temperature !!! Warning battery temprature too low. | Wyświetlone : 1352 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo planuje przejąć HTC

Jak wielu z Was wie od długo czasu HTC tajwański producent luksusowych słuchawek przeżywa problemy. Pomocną dłoń do HTC(oraz portfel) chce wyciągnąć Lenovo. Czy coś z tego wyjdzie i jak później miała by funkcjonować marka HTC do końca nie wiadomo. Wiecej tutaj
Czytaj więcej : Lenovo planuje przejąć HTC | Wyświetlone : 2757 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

MediaTek rośnie w siłę

Tajwański Mediatek, staje sie coraz popularniejszy wśród dużych graczy rynku mobilnego. Procesory tego producenta wykorzystują do swoich tabletów i smartfonów takie firmy jak ASUS, Acer, Lenovo, ZTE, a także Sony który zapowiada ze dzięki tanim procesorom MTK i przejęciu Ericssona stanie się 3 producentem telefonów na świecie.
Obrazek
W drugiej połowie 2014 roku południowokoreański koncern Samsung nawiąże współpracę z tajwańskim producentem mikroprocesorów. Samsung jest zainteresowany układami wyposażonymi w cztery oraz osiem rdzeni z uwagi na ...
Czytaj więcej : MediaTek rośnie w siłę | Wyświetlone : 1352 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Dotyk nie działa

Wiram, pytanie mam takie ,spadł mi telefon i dotyk teraz raz działa ,raz nie, czy w takim wypadku trzeba wymienić digitizer czy może tylko coś sie poluzowało. Ekran jest nie uszkodzony a fon to Feiteng H9500. A jeżeli trzeba wymienić to czy koś może dać namiar na dobry serwis.
Czytaj więcej : Dotyk nie działa | Wyświetlone : 1073 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

HDC Galaxy Legend II

Witam, dość sporawy problem. Dostałem telefon zamówiony na http://www.fastcardtech.com/. Wszystko było ok, ale przeszkadzało mi brak języka polskiego. Długo się nie zastanawiałem i stwierdziłem że wgram inny ROM. Pobrałem kilka z internetu, 3 systemy przetestowałem wgrywając przez CWM i z tym nie było problemu ponieważ za każdym razem miałem możliwość powrotu do poprzedniego systemu ponieważ zrobiłem Backup. Jako że jeden ROM znalazłem do wgrania poprzez SP Flash Tool to ...
Czytaj więcej : HDC Galaxy Legend II | Wyświetlone : 3185 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580