Teraz jest 25 kwi 2025, o 19:53

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gionee Elife E7

Mniej znany luksusowy Chiński producent smartfonów wprowadził właśnie na rynek swój nowy flagowiec pracujący pod kontrolą autorskiej wersji androida AMIGO OS.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=kFGx7kT_DEc&hd=1
Nowy flagowiec wyposażony jest w układ Snapdragon 800 pracujący w zależności od wersji 3g lub LTE z częstotliwością 2.2 lub 2.5 GHz, 2 lub 3GB RAM, 16 lub 32 GB ROM plus slot na karty micro SD oraz wyświetlacz 5,5 Full HD z powłoką Gorilla Glass 3. Najciekawszym jednak elementem ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E7 | Wyświetlone : 4387 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

OPPO R829 - czyli Find 5 Mini

OPPO jest jedną z najbardziej znanych luksusowych Chińskich marek. Ma rzeszę fanów na całym świecie, a swoją popularność zawdzięcza nie tylko najwyższej jakości i innowacyjnym technologiom. Swoją pozycję zdobyła także dzięki świetnemu wsparciu dla customowego oprogramowania - oprócz zwykłego Androida na telefonach tej marki możemy zainstalować autorski Color OS,najbardziej chyba znany Cyanogen,MIUI,AOSP,Paranoid oraz bardzo ciekawy P.A.C(połączenie najlepszych cech Paranoid,AOKP i Cyanogen). Do oferty świetnych słuchawek tego producenta dołączył właśnie nowy model(aktualnie dostępny tylko na rynek ...
Czytaj więcej : OPPO R829 - czyli Find 5 Mini | Wyświetlone : 7548 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

haier w718 brak wibracji

Witam,dotarł telefon ale niema wibracji. Haier z 2 rdzeniami i androidem 4.2 .Może ten aparat nie ma funkcji wibracji ,nie mogę nigdzie sie odczytać ,a może to wina softu
Czytaj więcej : haier w718 brak wibracji | Wyświetlone : 1000 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

THL W100S, czterordzeniowy procesor za niecałe 150$

Kolejne firmy z Kraju Środka wypuszczają na rynek wydajne i tanie telefony z czterordzeniowym procesorem..

Obrazek

Po Zopo ZP820 i STAR W450 także THL uruchomił telefon quad-core w oparciu o nowy chipset MT6582 1.3GHz w niskiej cenie nie przekraczającej 150 dolarów!
Specyfikacja THL W100S, bo o nim mowa, obejmuje czterordzeniowy procesor MediaTek MT6582 o częstotliwości 1.3GHz wspomagany przez 1GB pamięci RAM i 4GB pamięci wewnętrznej. Telefon posiada 4,5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540, 8-megapikselowy ...
Czytaj więcej : THL W100S, czterordzeniowy procesor za niecałe 150$ | Wyświetlone : 3600 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam.

Witam
Właśnie dziś dostałem po po 40 paru dniach czekania swój NEO N003 2/32G.
Kupowałem u Bloomberg Mikki , zamawiałem wersję z czarnym panelem przednim i białym tyłem a dostałem wersję całą czarną.
Czy jest sens pisać do sprzedawcy ? czy powinien dosłać mi tylni panel w kolorze białym ? w komplecie jest też flip case - tylni panel polączony z klapką jak w aukcji
http://www.aliexpress.com/item/NEO-N003 ... 47647.html

wersja ...
Czytaj więcej : Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam. | Wyświetlone : 1031 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi3 z Tegra 4 64GB juz w sprzedaży.

Chińczycy od dziś mogą kupić Xiaomi MI3 w wersji 64GB.

Obrazek

Urządzenie, które zostało zaprezentowane we wrześniu ma 2 wersje - z procesorami Snapdragon 800 i Tegra 4. Wersja 64GB, która dziś trafiła do sprzedaży w Chinach jest oczywiście napędzana procesorem Tegra 4. Pozostałe dane techniczne urządzenia obejmują 5-calowy ekran 1080p, 2GB RAM, 13-megapikselowy aparat główny i baterię o pojemności 3050 mAh. Xiaomi MI3 z Tegrą 4 wariant 64GB jest w cenie 2499 juanów czyli ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi3 z Tegra 4 64GB juz w sprzedaży. | Wyświetlone : 4430 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

JiaYu G6 z 5.7 ekranem FullHD i procesorem MTK6589T 1.5 GH

Jiayu w swojej ofercie nie miał do tej pory tabfona , jednak zmieniło się to za sprawą Jiayu G6.

Obrazek
Obrazek

Wcześniej JiaYu promowało modele Jiayu G5 i wyposażonego w procesor Snapdragon 600 Jiayu S1.

JiaYu G6 zastał wyposażony w 5,7-calowy wyświetlacz Full HD 1920*1080 IPS, procesor to dobrze znana czterordzeniowa jednostka od Mediatek MTK6589T 1.5 GHz z grafiką PowerVR SGX i pamięcia RAM 2GB 544MP. Kamera z przodu ma 3MPx zaś z tyłu 13 ...
Czytaj więcej : JiaYu G6 z 5.7 ekranem FullHD i procesorem MTK6589T 1.5 GH | Wyświetlone : 1264 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

brak camera.apk po root

Witam. Wgrałem programem ZhuaDashi wersja 3.1 i root udany, tzn mam su i rootexplorer. Wszysko działa oprócz aplikacji aparatu fotograficznego, tzn na jakimkolwiek programie pokazuje mi obraz z kamerki, czyli z tej nad ekranem, nie ma natomiast możliwosci przełączenia z kamery na aparat, tzn po przełączeniu zawsze mam ten nad ekranem. W katalogu root/system/apk są wszystkie oprócz camera.apk i camera.odex. Niestety nie mam skąd pobrać tych plików. Mam android 4.1.1, wersja jądra 3.4.0 numer kompilacji ...
Czytaj więcej : brak camera.apk po root | Wyświetlone : 1216 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Huawei Glory z 8 rdzeniowym procesorem MediaTek MT6592

Huawei swój następny 8-rdzeniowy telefon wyposaży w procesor Mediatek MT6592 , a nie we własny procesor, jak wcześniej zapowiadano!

Obrazek
Jest to zaskakująca informacja, ponieważ nie dawno Huawei ogłosił plany opracowania 8-rdzeniowego procesora dla swoich smartfonów . Jednak okazuje się, że 8-rdzeniowy MediaTek MT6592 jest bardzo opłacalny dla Huawei, który będzie korzystał z procesora z taktowaniem 1.7GHz z w ich smartfonie Huawei Glory.

Oprócz procesora MediaTek, telefon posiadał będzie na pokładzie 2GB RAM, 16GB ROM, ...
Czytaj więcej : Huawei Glory z 8 rdzeniowym procesorem MediaTek MT6592 | Wyświetlone : 1912 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

8-rdzeniowy Monkey King 2 zadebiutuje w tym tygodniu

Jeszcze w tym tygodniu THL zaprezentuje swój 8-rdzeniowy Monkey King 2 , telefon ukaże się z nowo przeprojektowanym logo!

Obrazek

THL wyrósł z małej firmy Shanzhai do firmy będącej rywalem dla większych marek. Firma była postrzegana jako wytwórca klonów, nawet ich logo było podobnie do tajwańskiego HTC .

Na niedawno opublikowanych zdjęciach widzimy, że Monkey King 2 może być pierwszym telefonem THL z nowym logo.
Monkey King 2 otrzyma procesor 8-rdzeniowy MT6592 , 2GB RAM, ...
Czytaj więcej : 8-rdzeniowy Monkey King 2 zadebiutuje w tym tygodniu | Wyświetlone : 1242 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569